بهترین وکیل در رابطه با موجر و مستاجر در مشهد
وکیل تخلیه ملک اجاری در مشهد
آدرس:مشهد -قاسم آباد – بلوار شاهد – شاهد ۳۳ – برج ایلما -طبقه چهارم – واحد ۴۰۱
ملکی داشتیم مسکونی که آن را اجاره دادیم. در اجاره نامه ذکر کرده بودیم که مستاجر حق انتقال به غیر را ندارد ولی شخص مستاجر عین اجاره را به شخص ثالثی اجاره داه و همچنین در قرارداد قید کرده بودیم در صورتیکه اجرتالمثل (اجاره بها) یکماه به تاخیر بیفتد، میتوانیم قرارداد را فسخ نماییم. با توجه به این شرایط و با توجه به اینکه شخص دیگری در منزل است میتوانیم قرارداد را فسخ کنیم و حکم تخلیه بگیریم؟
طبق مقررات از دو جهت حق فسخ قرارداد را دارید: ۱- از جهت انتقال به غیر برخلاف شرط ۲- از جهت تاخیر در پرداخت اجارهبها در موعد مقرر
-اگر بخواهیم مسائل حقوقی اجاره ملکی از لحاظ قانونی مستحکم باشد چه نکاتی را باید رعایت کنیم. آیا مشاورین املاک از لحاظ حقوقی آن ضمانت را دارند که اگر مشکلی پیش آید پاسخگو باشند
پیشنهاد می گردد با احد از وکلای با سابقه مشورت و از وی درخواست کنید که در تنظیم قرارداد اجاره نظارت داشته باشند تا چنانچه قراردادهای از پیش تهیه شده در مشاورین املاک مشکل قانونی داشته باشد اصلاح گردد. تنظیم اجارهنامه در مشاورین املاک تضمینی از حیث صحت اجارهنامه نمی کند و بهتر است پس از مشورت با وکیل با سابقه به صورت رسمی در دفتر اسناد رسمی اجارهنامه را تنظیم کنید
در دادخواست انتقال منافع توسط مستأجر آیا تقاضای موجر به انتقال منافع به وی وجاهت قانونی دارد؟ در صورت مثبت بودن پاسخ و عدم پرداخت حق کسب و پیشه از سوی موجر در مهلت قانونی تکلیف چیست؟
با توجه به مفاد ماده ۱۹ قانون روابط موجر و مستأجر چنانچه موجر حاضر به پرداخت حق کسب و پیشه باشد، اولویت با وی خواهد بود؛ اما اگر وی ظرف ۳ ماه حق کسب و پیشه را تودیع ننماید و یا ترتیب پرداخت آن را به مستأجر ندهد، تجویز انتقال منافع به غیر صورت خواهد گرفت.
ملکی براساس قانون روابط موجر و مستأجر مصوب سال ۱۳۵۶ به اجاره داده میشود و سرقفلی آن نیز به وی واگذار میگردد و حق انتقال به غیر در قرارداد قید میشود. مستأجر پس از انقضای مدت قرارداد اجاره، ملک موضوع سرقفلی را به غیر واگذار مینماید و مالک نیز اجازه این واگـذاری را داده و امـضـا میکند. آیا مستأجر دوم بدون اجازه مالک حق انتقال به غیر را دارد؟ چنانچه وی اقدام به انتقال ملک بدون اجازه مالک نماید، آیا مالک میتواند تقاضای تخلیه آن را کند؟
مستأجر در صورتی حق انتقال به غیر را دارد که این حق به صورت کتبی طبق ماده ۱۰ قانون روابط موجر و مستأجر به وی داده شده باشد. از آنجا که این حق در اجارهنامه به مـسـتــأجــر داده نـشــده، چـنـانـچـه مستأجر فعلی هم قصد انتقال را داشته باشد، باید با رضایت و موافقت موجر اقدام به این کار کرده یا برابر ماده ۱۹ از دادگاه درخواست تجویز انتقال منافع را نماید.
توقیف اموال شرکا در شرکت تضامنی
مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با وکیل تخلیه ملک در مشهد
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .