وکیل طلاق در یزد

وکیل طلاق در یزد

 

 

وکیل طلاق در یزد

زوج می تواند برابر مقررات قانون مدنی با مراجعه به دادگاه زن خود را طلاق دهد.امروزه رعایت یکسری تشریفات برای طلاق از سوی مرد الزامی است که طبق ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی نیز بر این نکته تاکید کرده است :”مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر در این قانون با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را بنماید.”

مرد برای اینکه همسرش را طلاق بدهد باید به دادگاه درخواست گواهی عدم امکان سازش بدهد و پس از آن در صورتی به دادگاه ثابت کند که امکان ادامه زندگی مشترک برای او وجود ندارد، این گواهی به او اعطا میشود در این فاصله او باید در جلسات داوری شرکت کرده و همه حق و حقوق زن من جمله مهریه ، نفقه و از این قبیل را به او بپردازد.

 

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل طلاق در یزد

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

وکیل طلاق یک طرفه در یزد :

مواردی که طبق قانون زوجه می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند:

۱-غیبت زوجه:

اگر زوج به مدت چهار سال غایب مفقود الاثر باشد زن او می تواند تقاضای طلاق کند.(طبق ماده۱۰۲۹)

۲-عدم پرداخت نفقه از سوی همسر :

در صورتی که شوهر نفقه پرداخت نکند و اجرا و الزام زوج امکان پذیر نباشد زن می تواند نسبت به درخواست طلاق اقدام کند.(طبق ماده۱۱۲۹)

۳– داشتن وکالت در طلاق:

مرد می تواند به همسر خود وکالت بدهد که از او طلاق بگیرد هر چند داشتن این وکالت به این معنا نیست که زن هر زمان که بخواهد می تواند از شوهرش طلاق بگیرد،بلکه باید همچنان تشریفات طلاق را طی کند.

گرفتن وکالت زن در طلاق از مرد :به دو روش امکان پذیراست یا به صورت شرط ضمن عقد نکاح که در سند ازدواج درج می شود و یا به صورت مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی و اخذ وکالت از زوج برای گرفتن طلاق.

۴-شروط دوازده گانه ضمن عقد ازدواج:

شروط دوازده گانه چاپی مذکور در عقدنامه به صورت مشروط است یعنی در صورت امضاء زوجین و تحقق هر کدام از آنها و با اثبات در دادگاه خانواده در یک روند طولانی دادرسی ،زن وکیل مرد در طلاق می باشد.

۵-عسرو حرج:

در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد،وی می تواند به دادگاه مراجعه کند و تقاضای طلاق کند،چنانچه عسر و حرج مذکور در دادگاه ثابت شود،دادگاه می تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن قاضی دادگاه طلاق داده می شود.

از آنجایی که یکی از موارد مهم که با استفاده از آن زوجه می تواند طلاق خود را درخواست کند،عسروحرج می باشد نکاتی را در مورد مصادیق آن ذکر می شود:

عسروحرج : عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامه ی زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد.

موارد ذیل در صورت احراز توسط دادگاه از مصادیق عسروحرج محسوب می گردد:

۱-ترک زندگی خانوادگی توسط زوجه حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه

۲-اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که براساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.

۳-محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر

۴-ضرب و شتم یا هرگونه سوء رفتار مستمر زوج که عرفا با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.

۵-ابتلای زوج به بیماری های صعب العلاج روانی یا مسری یا هر عارضه ی صعب العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.

نکته:غیر از مواردی قانون مدنی ذکر کرده است سایر مواردی که عسرو حرج زن در دادگاه احراز شود،دادگاه می تواند حکم طلاق صادر کند.

پس نتیجتا چه در موارد مذکور که صراحتا قانون ذکر کرده است چه موارد دیگر برای اثبات این موارد مطمئنا نیازمند به یک وکیل طلاق در یزد که متبحر در امر حقوق خانواده و آشنا به رویه قضایی که بتواند قاضی دادگاه را مجاب کند می باشد.

درخصوص لزوم به بهره گیری از وکیل طلاق در یزد با ما تماس حاصل فرموده تا از حمایت حقوقی وکیل طلاق در یزد بهره مند گردید.

تلفن: ۰۵۱۳۶۱۴۰۰۰۰ ۰۹۱۳۹۱۵۳۴۳۲

۶-طلاق خلعی :

طلاقی است که در آن زن به دلیل کراهت از شوهر خود،در مقابل پرداخت مالی به او طلاق می گیرد .این مال ممکن است عین مهر،معادل آن و یا بیشتر یا کمتر از مهریه باشد در این صورت زوجه با پرداخت مالی به شوهر به دلیل کراهتی که از همسر خود دارد طلاق خود را میگیرد.

درجامعه ی  ایران گرفتن طلاق مخصوصا ازسمت زوجه (زن) یک امر بسیار سخت و نشدنی در ذهن مردم تبدیل شده است ولی با مشورت گرفتن از یک وکیل طلاق در یزد می توان در صورت عدم امکان سازش طلاق خود را گرفت.

بهترین وکیل طلاق در یزد:

در سامانه تخصصی وکیل نوین،وکیل طلاق در یزد برای ارائه خدمات حضور دارند.در وکیل نوین شما می توانید با چندین وکیل طلاق در یزد که طیف گسترده ای از خدمات حقوقی مربوط به طلاق در یزد را ارائه می دهند ارتباط برقرار کنید.وکیل طلاق در یزد با دانش به روز خود در خصوص مسائل جدید حقوقی و قراردادی قادر هستند تا شما را به بهترین نحو راهنمایی کنند.

وکیل طلاق در یزد

حالا بریم سراغ سوالاتی که شما موکلین عزیز از وکیل طلاق در یزد کردین 

 

میخواستم بدانم برای خانمی که می خواهد از همسرش طلاق بگیرد اما همسر راضی به طلاق دادن نیست و او را به اجبار وادار به ادامه زندگی میکند و بااو مثل برده ها رفتار می کند و از طرفی چندین سال است که یک همسر صیغه ای دیگرگرفته است،آیا قانون تبصره ای گذاشته است که این خانم بتواندهرچه سریعترطلاق بگیرد؟

مرد برای ازدواج دومش بایستی از همسر اول خود اجازه بگیرد و چنانچه بدون اجازه او همسر اختیار کرد زن میتواند از شوهر خود طلاق بگیرد .شما بر این مبنا میتوانید در صورت ازدواج همسرتان و اثبات آن در دادگاه اقدام کنید و طلاق خود را بگیرید.
چنانچه شما نتوانستید آن را اثبات کنید ، میتونید از راه هایی از جمله دریافت مهریه ، نفقه و… شوهر خود را مجبور به طلاق کنید .که برای این امور بایستی حضوری تشریف بیارید تا راهنماییتون کنیم .

میخواستم بپرسم دختری که تو عقد هنوز بخواد طلاق توافقی بگیره حتما باید به دادگاه مراجعه کنن یا مستقیم محضر میشه رفت و آیا باید پزشکی قانونی بروند یا همین که شوهر بگه خانمم باکره است و نزدیکی نداشتیم کفایت میکنه ؟

سلام شما بایستی به دادگاه برید و اگر دو طرف اعلام کنید راجع به بکارت نیازی به پزشکی قانونی نیست البته در بعضی مواقع اختلافی است .فقط دقت شود با ازبین رفتن بکارت مهریه شما کامل و در صورت سالم بودن آن مهریه شما نصف میشود شما میتوانید برای انجام این امور از وکیل طلاق در یزد کمک بگیرید.

میخواهم از شوهرم بخاطر نداشتن کار ثابت و درامد و داشتن قرض و وام و قسط زیاد که قادر به پرداخت آنها نیست و ضامن اغلب وامهایش هم من هستم طلاق بگیرم فقط حضانت دختر ۲/۵ ساله ام را میخواهم باید از کجا شروع کنم ؟

دادخواست نفقه معوقه و جاریه مطرح و بعد از دریافت حکم دادخواست طلاق به استناد عسر و حرج ، حضانت فرزند تا ٧ ساگی متعلق به مادر است و هیچ مرجع قانونی هم نمیتواند فرزند را از مادر بگیرد و بعد از ٧ سالگی هم حضانت فرزند با کسی است که صلاحیت داشته باشد

سپاس از زحمات مسئولین سایت درصورتیکه طلاق از طرف زوج باشد ۱ ــ مسئله تقسیم سرمایه حاصل شده بعد از ازدواج تاچه حد قابل پیگیر است ۲ ـ نحوه وصول اجرت المثل و همچنین نحوه محاسبه آن رابیان فرمائید. ۳ ـ چنانچه زوج برای فرار از پرداخت حقوق زوجه سرمایه خود را به نام دیگری کرده باشد چه اقدامات حقوقی امکان پذیر می باشد.

۱-در صورتیکه زوج شرط ضمن عقد مبنی بر تنصیف اموال در صورت جدایی را قبول و امضا نموده باشد و هیچگونه تخلفی از ناحیه زوجه انجام نشده باشد( مثلا اخذ رای عدم تمکین از ناحیه زوج) و مرد بخواهد همسر خود را طلاق دهد باید نصف اموال بدست آمده پس از ازدواج را به همسر خود بدهد.

۲-برابر تبصره ۶ ماده واحده مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام زن حق دارد از دادگاه درخواست کند حق الزحمه کارهایی را که در زمان زوجبت بدون قصد تبرع انجام داده و شرعا موظف به آن نبوده است تعیین و زوج را مکلف به پرداخت آن نماید.در اجرت المثل ملاک تعیین وضع مالی مرد نیست. بلکه با ارجاع امر به کارشناسی حق الزحمه زن در امور خانه داری به نسبت سنوات زندگی مشترک و نوع کارهایی که زوجه در خانه شوهر و دیگر عوامل تعیین می گردد.

۳-در صورتی که معامله به قصد فرار از دین قابل اثبات باشد ( مثلا تاریخ انتقال پس از اقامه دعوی از سوی زوجه باشد) می توان به استناد ماده ۲۱۸ قانون مدنی درخواست ابطال آن رااز دادگاه صالح نمود همچنین به استناد ماده ۴ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی عمل زوج جرم و وی به ۴ ماه تا ۲ سال حبس محکوم می شود.

           

آیا مرد می تواند به زور زن را وادار نماید که از او جدا شود هر چند زن راضی نباشد و او را به زور طلاق دهد هر چند خواسته زن این نباشد ؟

قانونا مرد می تواند هر زمانی که بخواهد زن خود را طلاق دهد هر چند زن مخالف طلاق باشد لیکن باید تمام حق و حقوق زن را پرداخت نماید.

اگر زنی از طرف شوهرش وکالت برای طلاق داشته باشد میتواند هم مهریه اش را بگیرد وهم طلاق بگیرد؟ اگر بداند شوهرش ملکی دارد وآدرس شهرداری ملک رابداند ولی شماره پلاک ثبتی آنرا نداند میتواند جهت توقیف ملک اقدام کند ؟

بله می تواند طلاق بگیرد و مهریه خود را نیز مطالبه نماید مگر اینکه در ضمن متن وکالتنامه زوج ذکر کرده باشد که زوجه در صورت بذل تمام یا میزان خاصی از مهریه خود وکالت در طلاق دارد. برای توقیف ملک حتما پلاک ثبتی مورد نیاز می باشد .

زن مطلقه ای که ازاله بکارت شده است آیا در ازدواج مجدد با شخص دیگری میتواند از حق حبس استفاده کند و آیا برای صیغه نکاح مجدد اجازه ولی وی لازم است؟

بله می تواند چون بنابر ماده ۱۰۸۵ قانون مدنی حق حبس را تنها مشروط به دو امر نموده است ۱- مهر زن حال باشد یعنی بدون مدت و قابل وصول به مجرد عقد. ۲- زن قبل از دریافت مهریه از شوهر تمکین نکرده باشد.و در اینجا بکارت یا عدم آن شرط نشده است. و اما در مورد قسمت دوم سوال شما تنها نکاح دختر باکره موقوف به اجازه ی ولی یا جد پدری او می باشد.

پس از دو سال اختلاف و درخواست طلاق توسط شوهرم حکم صادر شده که نصف مهریه را نقدی و نصف دیگر قسطی و نفقه واجرت المثل به فاصبه ۶ماه پرداخت شود ومن نمیخواهم طلاق بگیرم ولی مهریه ودیگر حقوقم را میخواهم ولی قاضی گفته درصورت گرفتن حقوقم باید طلاق یگیرم لطفا راهنمائی فرمائید راه حل قانونی چیست و چیکار میتوانم کنم؟

در صورتی که شوهر شما ابتدا دادخواست طلاق داده باید کلیه حق و حقوق قانونی شمارا یکجا پرداخت نماید تا بتواند شما را طلاق دهد مگر اینکه شما ابتدا مهریه را مطالبه نموده باشید و اعسار وی ثابت شده باشد و سپس او بخواهد شما را طلاق دهد. در هردو صورت طبق قانون مدنی حق طلاق با مرد است و در صورت پرداخت کلیه ی حق و حقوق مالی زن می تواند او را طلاق دهد شما تنها می توانید در صورت فرض اول( شوهر شما دادخواست طلاق داده و شما قبل از آن مهریه ی خود را مطالبه نکرده باشید) از دادگاه بخواهید کلیه ی حقوق مالی شما به صورت نقدی پرداخت گردد.

بنده در شرف ازدواج با اقایی هستم که تبعه لبنان ومشغول به تحصیل در ایران هستند.با توجه به اینکه پس از ازدواج تابعیت ایشان برمن تحمیل میشود اگر پدرمن بعد از ازدواج من فوت کنند ارث بمن تعلق میگیرد؟چون با توجه به اینکه من از تابعیت ایران خارج میشوم حاکمیت من بر اموالی چون زمین وباغ محدود خواهدشد.آیا تمام اموال پدرم به برادرم میرسدیا اینکه دولت املاکی را که بمن میرسد را میفروشد ومبلغ آنرا بمن تحویل میدهد؟

با سلام بله تمامی اموال به شما ارث می رسدلیکن چون تبعه کشوری دیگر می شوید به شما ۱ سال مهلت داده می شود در خصوص اموال خود تعیین تکلیف نمایید.( تبعه ی کشورهای دیگر در ایران تنها می توانند یک مال غیر منقول برای سکونت و یا محل کار خود داشته باشند.)

درصورتی که زن مهریه خود را به اجرا گذارد ایامیتواند خانه مسکونی شوهرش را که تا ۹ سال دیگر در رهن بانک مسکن است (به علت وام مسکن) توقیف کند؟ (خانه مورد نظرتنها ملک شوهراست) اگرمیتواند چگونه است؟ ویا چه کارهای دیگری میتواند انجام دهد؟ 

در صورتیکه میزان مازاد بر رهن بانک ، بیشتر از مستثنیات دین باشد ( با نظر کارشناس و بستگی به قیمت ملک دارد که آیا می توان با قیمت آن منزلی در شان مدیون تهیه کرد یا نه) می تواند توقیف نماید در غیر اینصورت خیر. 

آیا با وجود عدم تمکین همسر و اخذ مجوز از دادگاه برای ازدواج مجدد باز هم در صورت تحقق نیافتن رضایت همسر برای ازدواج مجدد ،حق طلاق باز با زن است؟ پس ماده ۱۶ قانون حمایت از خانواده چه مواقعی کاربرد دارد؟ لطفا شماره آخرین رای وحدت رویه در مورد ازدواج مجدد را برایم بنویسید. آیا این شرط مطلق است یا منصرف؟ همسرم مدت ۴ ماه است که فرزند شیرخواره خود و من را ترک کرده و در خانه پدری اش زندگی میکند.

در هر صورت طبق شروط ضمن عقد در صورتیکه مرد همسر دیگری اختیار کند زن می تواند با مراجعه به دادگاه درخواست طلاق نماید . این شرط مطلق می باشد. شما باید دادخواست صدور حکم مبنی بر تمکین را در دادگاه اقامه نمایید ( بدوا اظهارنامه ای در اینخصوص برای وی بفرستید ) موفق باشید.

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل طلاق در یزد

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

2 نظرات
  1. Parisa می گوید

    سلام
    من یه دختر ٢٢ سالم پدر و مادرم ٢۴ ساله که ازدواج کردن و اصلا باهم نمیسازن ٩٠ درصد مقصر بابامه من چجوری میتونم طلاقشونو بگیرم؟

    1. صالحه رضائی می گوید

      سلام. شما که نمیتونید. باید خودشون برای طلاق اقدام کنند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی

با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی

با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود