وکیل کیفری در کرج
در دنیای پیچیدهای که ما در آن زندگی میکنیم، شاید برای کمتر کسی اتفاق افتاده باشد که در مواجهه با مسائل و مشکلات حتی ساده روزمره مجبور نشده باشد، به افراد متخصص و خبره در آن زمینه مراجعه کند.
برای هر یک از ما کاملاً روشن است که اگر از یک حوزه تخصصی سررشته نداریم، گریزی نیست جز توسل به افراد کاردان.
برای مثال، اگر اتومبیل یا وسایل منزل شما نیاز به تعمیر داشته باشد، به دلیل پیچیدگی طراحی آنها، در بیشتر موارد نمیتوانید شخصاً اقدام به تعمیر یا راهاندازی مجدد آن کنید و مجبور هستید که به شخصی که از نظر فنی و تخصص مهارت دارد، کمک بگیرید.
مجموعه حقوقی وکلای راه امید با بهره گیری از تخصص با ارجاع هر پرونده، پس از بررسی به وکیل متخصص در آن زمینه ارجاع میشود. چرا که این امر دارای دو حسن بوده است یکی اینکه وکیلی که اکثر پرونده هایش کیفری است تجربه او در این امور بیشتر گردیده لذا در دادگاه های حاکم بهتر میتواند از حق موکلش دفاع نماید. دوم اینکه با پیگیری یک پرونده کیفری پرونده دیگر موکل خود را پیگیری مینماید تا اینکه یک وکیل هم در امور خانواده باشد و هم حقوقی و هم کیفری
مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با وکیل کیفری در کرج
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
لیست وکلایی که در کرج مشاوره حضوری می دهند
نکات کلیدی انتخاب وکیل
این روزها که تعداد وکلای دادگستری افزایش یافته است، سوالی که پیش میآید این است که در انتخاب وکیل چه معیارهایی را رعایت کنیم؟
یک کارشناس حقوقی به این پرسش چنین پاسخ میدهد: در انتخاب یک وکیل احساس مسئولیت فرد امری اساسی خواهد بود. زیرا رابطه وکیل و موکل مبتنی بر اعتماد طرفین است.
وکیل از راههای قانونی و پیچ و خمهایی که در قوانین میشناسد، میتواند موکل را فریب دهد یا کار او را به تعویق بیندازد؛ بنابراین باید وکیلی را انتخاب کرد که اخلاقمدار باشد.
این وکیل دادگستری توصیه میکند: برای شناخت بهتر از وکیل مناسب میتوان از مشورت یا مشاوره با چند وکیل و مقایسه راهنماییهای آنان استفاده کرد. در این صورت میتوانیم وکیلی را که آگاهی بیشتر و تجربه بیشتری در پروندههای درست و موفق داشته را انتخاب کنیم.
اما این نکته را نیز باید در نظر داشت که تجربه و آگاهی در امر وکالت به هیچ عنوان به سن و سال بر نمیگردد؛ چه بسا ممکن است وکلای جوانی در این حرفه فعالیت کنند که آگاهی آنها از برخی وکلای باسابقه بسیار بیشتر باشد.
همچنین دستمزد نیز میتواند معیار دیگری برای انتخاب باشد؛ زیرا برخی از وکلا در حال حاضر از تعرفهای که برای آنها مشخص شده تبعیت نمیکنند؛ بنابراین منصف بودن وکیل نیز میتواند یکی دیگر از معیار های انتخاب درست باشد.
معمولاً در انتخاب وکیل، کسانی که خود اطلاعاتی از ویژگیهای مثبت وکیلی خاص دارند یا به دلیل تجربه موفق شخصی دیگر وکیلی را میشناسند، بهتر است به همان فرد مراجعه کنند.
در مجموع، مهمترین عامل در انتخاب یک وکیل، فارغ از مسائل فنی و حقوقی، خصوصیات اخلاقی و حسن شهرت و اعتمادی است که اشخاص مختلف به وکیل دارند و به این عامل مهم همواره باید توجه داشت.
از سوی دیگر، لازم است وکیل در حوزه مرتبط با دعوایی که در دادگاه دارید، مهارت کافی هم داشته باشد. مثلاً اگر دعوی شما کیفری است از دوستان و آشنایان خود بخواهید که یک وکیل که بیشتر پروندههای کیفری را بر عهده میگیرد، به شما معرفی کنند.
نکته قابل توجه این است که مراقب باشید فریب افراد سودجو را نخورید. متاسفانه مانند هر حرفه دیگری حتی در لباس وکالت کسانی پیدا میشوند برای بهدست آوردن پرونده وعدههای دروغین میدهند یا خود را منتسب به فلان شخص و یا فلان ارگان و نهاد معرفی میکنند تا رضایت و اعتماد شما را جلب کنند.
لازم است بدانید چنین افرادی فقط به دنبال منافع شخصی خود هستند و نمیتوانند وعدههای دروغی را که به شما دادهاند، عملی کنند. احدزاده تاکید میکند: گاه چنین افرادی از تشکیلات سازمانیافته هم بهرهمند هستند و ظاهر غلط اندازی دارند که شما را در موقعیت خاص فریب میدهند.
پس بهتر است تنها به وکلایی اعتماد کنید که در کنار دانش حقوقی کافی، تجربه لازم داشته باشند. همین دو ابزار برای وکیل موفق کافی است تا در پرونده شما نتیجه بگیرد و اگر دیدید وکیلی با این دو امتیاز نتوانسته نتیجه مطلوب بگیرد، این ناکامی را به پای عوامل دیگر مانند دلائل و مدارک پرونده و قوت و ضعف ادله خود بگذارید، نه وکیل!.