برای طلاق توافقی به کجا باید مراجعه کرد
برای طلاق توافقی به کجا باید مراجعه کرد
آیا طلاق توافقی نیاز به مشاوره دارد؟
دیگه بدون مشاوره ،طلاق توافقی ثبت نمیشه .قانون حمایت از خانواده ملزم است که تمام مراجعان برای طلاق توافقی به دادگاه درخواست میدهند به مشاوره مراجعه کنند. به این معنا که دیگر طلاق توافقی بدون مراجعه به مشاوره امکان ثبتش وجود ندارد. در این مراکز علت عدم توافق خود را مطرح میکنند و مشاور سعی در ایجاد صلح و سازش بین زوجین می نماید . برای اینکه بدانیم برای طلاق توافقی به کجا باید مراجعه کرد همراهمون باشید.
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص طلاق توافقی
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
مزایای طلاق توافقی چیست؟
۱_ عدم نیاز به تشکیل پرونده های متعدد در دادگستری
۲_ جلوگیری از رجوع مکرر زوجین به دادگستری
۳_ اتفاق نظر طرفین در صدور گواهی عدم امکان سازش
۴_ کوتاه بودن زمان صدور گواهی اجرای طلاق
۵_ درگیری کمتر و کاهش تنش بین خانواده های زوجین
۶_ کاهش استرس فرزندان
برای طلاق توافقی به کجا باید مراجعه کرد؟
زوجین می توانند شخصأ به دادگاه مراجعه کنند یا توسط وکیل خود را برای امور مربوط به ، طلاق توافقی را کتبا نوشته و به دادگاه تقدیم نمایند .
درطلاق توافقی زوجین هردو متقاضی طلاق توافقی بوده و درتمامی امور از جمله:
مهریه ، نفقه ایام عده ، شیوه استرداد جهیزیه ، حضانت فرزندان و ملاقات فرزندان و سایر حقوق دوران زوجیت به توافق رسیده اند. در طلاق توافقی نیازی به دلایل محکمه پسند نمی باشد ، زن و مرد با توجه به شرایط و وضعیت خانوادگی خود به نتیجه می رسند که دیگر نمی توانند با یکدیگر زندگی کنند و در موردجدایی به توافق میرسند ،بنابراین در دادگاه حاضر شده و درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش برای اجرای صیغه طلاق را میدهند.
مراحل گرفتن گواهی عدم امکان سازش:
برای اجرا شدن طلاق اخذ گواهی عدم امکان سازش الزامیست ، در این مورد دادگاه از زوجین میخواهد که هر کدام یک نفر از افراد معتمد خانواده یا دوستان شان را به عنوان داور معرفی نمایند ، چنانچه زوجین نخواهند یا نتوانند داوری معرفی کنند دادگاه رأسا به انتخاب داور مبادرت می نماید. علاوه بر داور زوجین از طرف دادگاه به مراکز مشاوره ای هم ارجاع داده می شوند، در این مراکز علت عدم توافق خود را مطرح میکنند و مشاور سعی در ایجاد صلح و سازش بین زوجین مینماید ، و اگر سازش حاصل نشد ، مشاور نظر کارشناسی خود رابه صورت مکتوب و مدلل به دادگاه اعلام میکند.پس از وصول نظر کارشناسی مشاور و داور به شعبه دادگاه ، قاضی آنها را بررسی میکند و گواهی عدم امکان سازش را صادر مینماید.
مشاوره تلفنی و معرفی وکیل متخصص طلاق توافقی اینجا کلیک کنید
مدارک لازم برای درخواست طلاق توافقی:
۱-کارت ملی
۲-شناسنامه
۳-سند ازدواج زوجین
چگونگی رسیدگی به دادخواست طلاق توافقی
زوجین هر دو باهم به دفاتر پیشخوان قضایی مراجعه کرده و دادخواست خود را ثبت میکنند . بعد از دادخواست دادگاه صالح بر اساس آدرس محل سکونت مشترک زوجین تعیین می شود و بعد از تعیین دادگاه ، از طرف شعبه مربوطه برای زوج و زوجه پیامکی ارسال میشود که در آن شعبه مربوطه و تاریخ رسیدگی و مراجعه مشخص میشود. زن و مرد باید هر دو باهم در تاریخ مقرر به شعبه مراجعه کنند و در جلسه رسیدگی حاضر شوند و خواسته خود را مطرح نمایند .
در همان جلسه اول دادگاه طرفین را به داوری و مراکز مشاوره ارجاع میدهد.
مدت و مراحل گرفتن طلاق توافقی :
دوست عزیز در سال ۱۴۰۱ اولین قدم برای طلاق توافقی معرفی به مرکز مشاوره هست و یه دوره ۴۵روزه انجام مشاوره است. بعد از اخرین جلسه مشاوره پرونده به دادگاه میره و گواهی عدم سازش برات صادر میشه وبعد از اون هم به محضر معرفی میشی حدودا سه ماهی زمان نیاز داری.
من هزینه وکیل ندارم باید چیکار کنم؟
جای هیچ نگرانی نیست تیم حقوقی مووسه راه امید در کنارت هستن و شما رو به بهترین راه حل راهنمایی میکنن و دادخواست برات تنظیم میکنن.نگران هزینه نباش.
از کجا می تونم یه وکیل خوب پیدا کنم؟
اصلا نگران این موضوع نباش با تیم حقوقی موسسه راه امید می تونی بهترین وکیل در موضوع طلاق توافقی رو پیدا کنی و تمام مراحل کارت رو به اون بسپری ما کنارت هستیم.
در انتها ممنون از همراهی با تیم حقوقی موسسه راه امید اگه یک وکیل مجرب و کار بلد میخوای پیشنهاد میکنم بر روی کلمه راه امید کلیک کنید تا در اسرع وقت بتونیم مشکلت باهم حل کنیم.
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص طلاق توافقی
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
[…] مطالعه بیشتر اینجا کلیک […]