بهترین وکیل قصاص+ معرفی وکیل متخصص قتل + فیلم آموزشی
بهترین وکیل قصاص+ معرفی وکیل متخصص قتل + فیلم آموزشی
وکیل متخصص قتل در سامانه راه امید تونست به من کمک کنه که خیلی زود حکم قاتل پسرم رو بگیرم.
همه ما در زندگی روزمره شاهد اتفاقات و حوادثی هستیم که معمولا برای ما خوشایند نیست که میتوان با یک تصمیمگیری درست و معقول مشکل را برطرف کرد.یکی از این اتفاقات قتلهایی است که به صورت عمد یا غیرعمد در سطح جامعه اتفاق میافتد. گاهی حل اختلاف و شناختن مقصر و اینکه متوجه شویم که حق با کیست کاری بسیار سخت میباشد.
بعضی مواقع برای اینکه شخص به آنچه حق مسلمش است، برسد، نیاز به یک مشاور و پشتیبان مطمئن و آگاه دارد، شخصی که به امور حقوقی آگاهی واقف باشد و بتواند آنچه را که ما به زبان عامیانه بیان میکنیم به صورت قانونی و مستند به مواد قانون مربوطه عنوان کند و بتواند از حق ما دفاع نماید. ما همیشه برای احقاق حق خود نیاز به یک وکیل خوب و متخصص داریم.
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل قتل در مشهد
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
در راستای جرم قتل، موسسه حقوقی بینالمللی راه امید بر آن شد که وکیل متخصص در زمینه قتل را شناسایی کرده و به شما عزیزی که درگیر پرونده قتل هستید معرفی نماید. موسسه راه امید با داشتن وکلای متخصص در این حوزه به صورت کاملا تخصصی در اکثر شهرهای کشور عزیزمان ایران در حال فعالیت میباشد.
قتل از جمله جرایم کیفری است که متهم به این جرم حتی در صورت عدم اقدام به استخدام وکیل دادگاه برای او وکیل تسخیری معین می کند. وکیل قتل پروسه طولانی و سختی در دفاعیات یک پرونده قتل دارد و شاید بتوان گفت مشکل ترین مبحث کیفری که یک وکیل با آن سروکار دارد پرونده قتل است. وکیل قتل می تواند وکالت قاتل را بر عهده بگیرد یا وکالت اولیای دم مقتول را قبول کند. در هر دوحالت به چنین وکیلی وکیل قتل گفته می شود
نحوه مجازات قاتل
طبق قانون مجازات اسلامی که بر پایهی موازین شرعی و اسلامی به تصویب رسیدهاست، مجازات شخصی که مرتکب قتل عمد میشود قصاص نفس است. قصاص نفس به این معنا است که با شخصی که مرتکب قتل شدهاست، همان کاری انجام میشود که خودش با دیگری انجام داد هاست؛ یعنی شخصی که مرتکب قتل شده، در قبال جنایتی که کرده به اعدام محکوم می شود.
در مورد قتل خطای محض مجازات اعدام پیش بینی نشده ، چنانچه کودکی اسلحه ای را به سمت کسی نشانه بگیرد و شلیک کند به علت صغر سنی و موجود نبودن عناصر قتل عمد تنها به پرداخت دیه قتل از سوی عاقله وی محکوم می شود. در رابطه با قتل شبه عمد اینگونه است که شخص در درگیری با مقتول به سوی او شیء را پرتاب می کند ولی قصد کشتن او راندارد اما قتل رخ می دهد. اصولا بسیاری از قتل ها در این دسته از تقسیم بندی ما قرار می گیرند و متأسفانه اگر متهم وکیل خبره ای نداشته باشد محکوم به اعدام می شود.
یک وکیل قتل خوب با دفاع مناسب و قابل قبول و میتواند یک متهم را از قصاص تبرئه کند و گاهی از دیه هم معاف نماید. سامانه راه امید اماده ارائه خدمات به هم وطنان عزیز می باشد.
مواد قانونی اثبات قتل
ماده ۳۱۵- فقدان قرائن و امارات موجب ظن و صرف حضور فرد در محل وقوع جنایت، از مصادیق لوث محسوب نمی شود و او با ادای یک سوگند، تبرئه می گردد.
ماده ۳۱۸- اگر شاکی اقامه قسامه نکند و از مطالبه قسامه از متهم نیز خودداری ورزد، متهم در جنایات عمدی، با تأمین مناسب و در جنایات غیرعمدی، بدون تأمین آزاد می شود لکن حق اقامه قسامه یا مطالبه آن برای شاکی باقی می ماند.
ماده ۳۱۹- اگر شاکی از متهم درخواست قسامه کند و وی حاضر به قسامه نشود به پرداخت دیه محکوم می شود و اگر اقامه قسامه کند، تبرئه می گردد و شاکی حق ندارد برای بار دیگر، با قسامه یا بینه، دعوی را علیه او تجدید کند. در این مورد متهم نمی تواند قسامه را به شاکی رد نماید.
ماده ۳۲۱- اگر مجنیٌ علیه یا ولی دم فوت کند هر یک از وارثان متوفی، بدون نیاز به توافق دیگر ورثه متوفی یا دیگر اولیای دم، حق مطالبه یا اقامه قسامه را دارند.
ماده ۳۲۳- اگر چند نفر، متهم به شرکت در یک جنایت باشند و لوث علیه همه آنان باشد، اقامه یک قسامه برای اثبات شرکت آنان در ارتکاب جنایت، کافی است و لزومی به اقامه قسامه برای هر یک نیست.
ماده ۳۲۴- اگر شاکی ادعا کند که تنها یک شخص معین از دو یا چند نفر، مجرم است و قسامه بر شرکت در جنایت اقامه شود، شاکی نمی تواند غیر از آن یک نفر را قصاص کند و چنانچه دیه قصاص شونده بیش از سهم دیه جنایت او باشد شریک یا شرکای دیگر باید مازاد دیه مذکور را به قصاص شونده بپردازند. رجوع شاکی از اقرار به انفراد مرتکب، پس از اقامه قسامه مسموع نیست.
ماده ۳۲۵- اگر برخی از صاحبان حق قصاص یا دیه از متهم درخواست قسامه کنند، قسامه متهم فقط حق مطالبه کنندگان را ساقط میکند و حق دیگران برای اثبات ادعایشان محفوظ است و اگر بتوانند موجب قصاص را اثبات کنند، باید پیش از استیفای قصاص، سهم دیه گروه اول را حسب مورد به خود آنها یا به مرتکب بپردازند.
قتل عمد
مواردی که قاتل با انجام کاری قصد کشتن شخص معین یا فرد یا افرادی غیرمعین از یک جمع را داشته باشد ،خواه آن کار نوعاً کشنده باشد خواه نه، ولی در عمل سبب قتل شود و قتل عمد گویند.
همچنین در مواردی که قاتل عملاً کاری را انجام دهد که نوعاً کشنده باشد هرچند قصد کشتن شخص را نداشته باشد نیز قتل عمد محسوب میشود.
در صورتی که قاتل قصد کشتن را ندارد و کاری را انجام میدهد نوعاً کشنده نیست ولی نسبت به طرف براثر بیماری و یا پیری نا توانی یا کودکی و امثال آنها نوعاً کشنده باشد قاتل نیز به آن آگاه باشد را قتل عمد مینامند.
در ماده ۲۰۷ قانون مجازات اسلامی آمده است که هرگاه مسلمانی کشته شود قاتل قصاص میشود و معاون در قتل عمد به ۳ سال تا ۵۱ سال حبس محکوم میشود.
همچنین در ماده ۲۰۸ این قانون آمده است هرکس مرتکب قتل عمد شود و شاکی نداشته یا شاکی داشته باشد ولی از قصاص گذشت کرده باشد و اقدام وی باعث اخلال در نظم جامعه یا خوف دیگران شود موجب حبس تعزیری از ۳ تا ۱۰ سال خواهد بود.
اگر پدر یا جد پدری فرزند خود را بکشد قصاص نمی شود و به پرداخت دیه قتل به ورثهی مقتول و تعزیر محکوم خواهد شد
شرکت در قتل
هرگاه دو یا چند مرد مسلمان مشترکاً مرد مسلمان را بکشند “ولیدم” میتواند با دستور قانون گذار تمام آنها را قصاص کند و در صورتی که قاتل دو نفر باشند باید به هرکدام از آنها نصف دیه و اگر سه نفر باشند باید به هرکدام از آنها دو ثلث دیه و اگر چهار نفر باشند باید به هرکدام از آنها سه ربع دیه را بپردازد و به همین نسبت در افراد بیشتر ولی دم میتواند برخی از شرکای در قتل را با پرداخت دیه قصاص کند و از بقیه شرکا نسبت به مشارکت آنها در قتل دیه بگیرد
درصورتی که قاتلان و مقتول هیچکدام کافر نباشند همین حکم جاری است. در هر مورد که باید مقداری از دیه را به قاتل بدهند و قصاص کنند باید پرداخت دیه قبل از قصاص باشد.
همچنین هرگاه دو یا چندنفر جراحتی بر کسی وارد کنند که موجب قتل او شود چه در یک زمان و چه در زمانهای متفاوت چنانچه قتل مستند به جنایت همگی باشد تمام آنها قاتل محسوب میشوند و کیفر آنان باید طبق مواد دیگر قانون مجازات اسلامی با رعایت شرایط تعیین شود.
مواردی که قتل عمدی متحقق شده ولی موجب قصاص نفس نیست
۱- قاتل پدر یا جد پدری مقتول باشد
قانونگذار در ماده ۲۲۰ قانون مجازات اسلامی اذعان میدارد که :پدر یا جد پدری که فرزند خود را بکشد قصاص نمی شود و به پرداخت دیه قتل به ورثهی مقتول و تعزیر محکوم خواهد شد .
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل قتل در مشهد
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
[…] یک رسیدگی می شود: الف- جرائم موجب مجازات سلب حیات مثل قصاص در جنایت عمدی ب- جرائم موجب حبس ابد مثل اکراه در قتل پ ـ جرائم موجب […]