بهترین وکیل جرایم رایانه ای در مشهد ۱۴۰۳ | مشاوره تلفنی
بهترین وکیل جرایم رایانه ای در مشهد
مقدمه
در مقاله وکیل جرایم رایانه ای در مشهد با توجه به حساسیت و افزایش کلاهبرداری اینترنتی و سرقت اینترنتی و خالی کردن حساب ها که امروزه بیشتر از پیش در فضای جامعه شاهد ان هستیم وکلاهبرداران با شگرد های خاص خود اقدام به این اعمال می کنند سعی شده با اشاره به جرایم رایانه ای بهترین راه حل برای افرادی که با این موضوعات برخورد می کنند ارایه شود تا بتوانند به حق و حقوق خود برسند
برای ارتباط با بهترین وکیل در مشهد اینجا کلیک کنید.
موسسه حقوقی راه امید مجموعه ای می باشد از وکلای با سابقه و متخصص در زمینه جرایم کیفری از جرایم مرتبط با رایانه از جمله کلاهبرداری اینترنتی …!
چنانچه در بستر فضای مجازی از شما کلاهبرداری شد یا اطلاعات شما توسط سارقین سرقت گردید می توانید از وکلای ما کمک بخواهید
گاهی نیز ممکن است بدون اطلاع از موضوع ابلاغیه ای جهت حضور در دادسرا دریافت کنید ، چنانچه با این موضوع برخورد نمودید می بایست با وکیل مشورت کنید زیرا شما در مزن اتهام و مشارکت در کلاهبرداری می باشید
همه کاربران در خطر اند !
در واقع بستر اینترنت بسیار خطرناک است ، امروزه مردم با موضوعاتی چون کلاهبرداری ، فیشینگ ، اسکیمینگ برخورد می نمایند .
با دادن شماره کارت ، شماره تماس خود ، در اختیار قرار دادن کارت خود با رمز ان به صاحبان دستگاه های پز تقلبی موجبات برداشت های از حساب شمارا فراهم کنند .
بنابراین پیشگیری بهترین راه برای عدم دسترسی سارقین اطلاعات به دارایی شما است .
باید بگویم که جرایم فضای مجازی قابل پیگیری است ، اما مشکلی که وجود دارد این است با توجه به جدید بودن این فضا ،تخصصی بودن و کمتر قابل ردیابی بودن شما باید برای مشاوره و اعلام وکالت به وکیلی وصل شوید که سابقه انجام این امور ، اطلاعات کافی و تجربه پرونده های حوزه جرایم رایانه ای را داشته باشد .
با پر کردن فرم زیر کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت .
مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با بهترین وکیل جرایم رایانه ای
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
به چه جرمی جرم رایانه ای گفته می شود ؟بهترین وکیل جرایم رایانه ای در مشهد پاسخ می دهد!
در قانون جرایم رایانه ای مصوب سال ۱۳۸۸ هیچ تعریف دقیقی در ابتدای ماده از جرایم رایانه ای به میان نیامده
و قانون گذار مشخص نکرده جرایم رایانه ای به چه جرایمی گفته می شود .
اما با توجه به تعریف جرم و ظواهر و باطن مواد باید عنوان کرد که در واقع ، جرمی شامل جرایم رایانه ای می شود که حاصل فعل یا ترک فعلی باشد در بستر رایانه رخ داده که شامل نفوذ ، اخلال و همچنین به وسیله رایانه باشد و قانونگذار برای ان در قانون جرم تعیین کرده باشد .
در واقع تمام جرایمی که در بستر اینترنت و فضای مجازی رخ می دهد می تواند چهره ای از جرایم رایانه ای باشد اما به نظر برخی جرایم نیز با توجه به ارتکاب ان در بستر مجازی شامل ان نمی شود برای مثال اخاذی که در بستر فضای مجازی رخ می دهد .
اما وظیفه وکیل جرایم رایانه ای در مشهد چیست ؟ وکیل جرایم رایانه ای با تخصص و تجربه در زمینه های کلاهبرداری ، سرقت ، دسترسی غیر مجاز می تواند به حل مشکل شما کمک کند
برای ارتباط با بهترین وکیل خانم در مشهد اینجا کلیک کنید
برای تماس با وکیل جرایم رایانه ای در مشهد می توانید با شماره ۰۹۱۵۱۰۲۶۸۹۷ تماس بگیرید
بهترین وکیل جرایم رایانه ای در مشهد
۱-جناب آقای علی به روش
سمت | دانش پژوه مقطع حقوق خصوصی |
تخصص | جرایم کیفری در بستر رایانه ای |
تماس | ۰۹۱۵۶۲۲۲۲۱۳ |
۲-سرکار خانوم ثابتی
سمت | وکیل کارآموز و ارشد جزا و جرم شناسی |
تخصص | جرایم کلاهبرداری رایانه ای |
تماس | ۰۹۰۲۶۲۲۰۳۲۲ |
۳-جناب آقای مجتبی علوی
سمت | وکیل دادگستری و ارشد حقوق خصوصی |
تخصص | کلاهبرداری |
تماس | ۰۹۱۵۱۰۲۶۸۹۷ |
۴- جناب آقای جواد پاسبان
سمت | وکیل کارآموز |
تخصص | جرایم کیفری در بستر رایانه ای |
تماس | ۰۵۱۳۶۱۴۰۰۰۰ |
۵- سرکار خانوم گرمرودی
سمت | وکیل دادگستری |
تخصص | جرایم کیفری در بستر رایانه |
تماس | ۰۹۱۵۵۱۵۸۷۰۲ |
چطور پیشگیری کنیم چند شگرد از سارقان و کلاهبرداران رایانه ای
بهترین وکیل جرایم رایانه ای در مشهد در پاسخ به شما باید عنوان نماید که ابتدا باید از صحت درگاهی که به ان متصل می شوید ، اگاهی کسب نمایید زیرا برخی با ساختن درگاه های جعلی اطلاعات کارد شمارا ذخیره و حساب شما را خالی می کنند .
دومین مورد این می باشد که رمز خود را به افرادی که کارتخوان های سیار دارند و ناشناس می باشند ندهید زیرا برخی ابزار ها اطلاعات کار را کپی کرده و در کسری از ثانیه متقلبین با ساختن ابزار کارت کپی بانکی اقدام به برداشت وجوه شما می کنند پس رمز چهار رقمی خود را دراختیار کسی قرار ندهید
هیچوقت شماره کارت خود را در اختیار دیگران قرار ندهید و برای انان ارز های دیجیتال نخرید ! زیرا ممکن است پول واریزی به حساب شما سرقتی بوده و شمارا به دردسر بیاندازد انان نیز با دریافت ارز دیجیتال تا حد زیادی غیر قابل رد یابی می باشند .
مورد چهارم انکه هیچوقت در یک کارت خود که دارای رمز دوم و پویا است پول زیادی نگه ندارید .
دوستان این موارد مهم ترین نکاتی بود که باید رعایت می کردید .
برای اطلاع بیشتر از معقوله جرایم رایانه ای توجه شما را به نوشته زیر جلب می کنم .
مهم ترین جرایم از دید وکیل جرایم رایانه ای در مشهد به همراه مجازات های آن
دسترسی غیر مجاز به داده ها
بهترین وکیل جرایم رایانه ای در مشهد بیان می دارد که مطابق قانون جرایم رایانه ای اولین موردی که قانون گذار در جرایم رایانه ای جرم انگاری کرده است موضوع دسترسی غیر مجاز به داده هاست . این موضوع با ماده ۴ قانون جرایم نیرو های مسلح نیز ارتباطاتی دارد که به اختصار توضیح داده می شود .
هرکس به طور غیرمجاز به داده ها یا سامانه های رایانه ای یا مخابراتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد .
شنود غیر مجاز
یکی از اعمالی که توسط قانون گذار جرم انگاری شده شنود غیر مجاز در بستر فضای مجازی است . هر کسی می تواند فاعل این جرم باشد و این شنود می بایست محتویات غیر عمومی داشته باشد و بستر ان نیز فضای مجازی باشد .
هرکس به طور غیرمجاز محتوای در حال انتقال ارتباطات غیرعمومی در سیستمهای رایانهای یا مخابراتی یا امواج الکترومغناطیسی یا نوری را شنود کند، به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد .
جرم جاسوسی رایانه ای
از مهم ترین و جدی ترین جرایم علیه امنیت یک کشور جرم جاسوسی می باشد . همیشه در وضع مجازات در این باره دولت ها بشدت جدی و سخت افراد مرتکب را مجازات می کنند و مجازات افرادی که به علت جاسوسی عقاب ( کیفر ) می کنند همین جرم جاسوسی است
افرادی که به شکل غیر مجاز به داده های سری درحال انتقال یا ذخیره شده در سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا حامل های داده مرتکب اعمال زیر شود، به مجازات های مقرر محکوم خواهد شد:
1) دسترسی به داده های مذکور یا تحصیل آنها یا شنود محتوای سری در حال انتقال، به حبس از یک تا سه سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا شصت میلیون (۶۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات.
۲) در دسترس قرار دادن داده های مذکور برای اشخاص فاقد صلاحیت، به حبس از دو تا ده سال.
۳) افشاء یا در دسترس قرار دادن داده های مذکور برای دولت، سازمان، شرکت یا گروه بیگانه یا عاملان آنها، به حبس از پنج تا پانزده سال.
داده های سری داده هایی است که افشای آنها به امنیت کشور یا منافع ملی لطمه می زند.
اگر فردی با قصد بند های بالا به اطلاعات سری دست پیدا بکند چنانچه تدابیر امنیتی و یا مخابراتی را نقض نماید . به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون (۱۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
برای ارتباط با بهترین وکیل طلاق توافقی اینجا کلیک کنید
مجازات مامورینی که مسئول حفاظت از اطلاعات سری می باشند
برخی از مامورین صلاحیت دار اموزش دیده دولتی با توجه به وظیفه خود مسئولیت حفاظت از داده های سری را دارند ، اگر این کار را به درستی انجام ندهند و بر اثر بی مبالاتی یا بی احتیاطی موجبات دسترسی افراد فاقد صلاحیت را فراهم کنند حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات و انفصال از خدمت از شش ماه تا دو سال محکوم خواهند شد.
جعل رایانه ای
جاعل رایانه ای به کسی گفته می شود که اقدام به تغییر داده های قابل استناد به نحوه متقلبانه یا ایجاد ان نماید .
یا اینکه تغییر داده ها یا علائم موجود در کارت های حافظه یا قابل پردازش در سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا تراشه ها یا ایجاد یا وارد کردن متقلبانه داده ها یا علائم به آنها
افرادی با این اعمال جاعل رایانه ای شناخته شده و به مجازات حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا یکصد میلیون (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد .
جرم استفاده از سند معجول رایانه ای
شخصی که از سند معجول استفاده می کند و این سند از جعل رایانه ای به دست امده به مجازات جرم جاعل رایانه ای محکوم می گردد یعنی :
حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا یکصد میلیون (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد
نکته اینجاست باید بدانید که جرم استفاده از سند معجول جرمی می باشد که از جعل سند متفاوت است و فردی که هر دو این اعمال را مرتکب می شود را میتوان به هردو ان محکوم نمود
جرم تخریب اطلاعات و سامانه های مخابراتی
هرکس به طور غیرمجاز داده های دیگری را از سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا حامل های داده حذف یا تخریب یا مختل یا غیرقابل پردازش کند به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون (۱۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد .
تا به این جا با چند مورد از جرایم رایانه ای اشنا شدیم اما در این مقاله تاکید بیشتری بر کلاهبرداری رایانه ای داریم که از جرایم مبتلابه در زمینه فضای مجازی می باشد .
کلاهبرداری اینترنتی
با تعریف کلاهبرداری باید عنوان کرد ، کلاهبرداری رایانه ای مانور متقلبانه ای می باشد که در بستر فضای مجازی رخ می دهد و در راستای همین مانور متقلبانه برای مثال درگاه جعلی پرداخت تحت عناوینی چون فیشینگ شخص مجرم اقدام به بردن مال دیگری نماید .
مطابق تجربه وکیل جرایم رایانه ای در مشهد بیشترین جرمی که در بستر رایانه اتفاق می افتد از قبیل فیشینگ ، سرقت و تغییر اطلاعات و داده همین موضوع کلاهبرداری می باشد که از اهمیت زیادی برخوردار است
مطابق قانون مجازات کلاهبردار رایانه ای به شرح زیر است
هرکس به طور غیرمجاز از سامانه های رایانه ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده ها یا مختل کردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا یکصد میلیون (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد .
ممکن است هر فردی در بستر رایانه محتمل خساراتی شود در این صورت اگر شما با هر یک از جرایم فوق و جرایمی که در بستر رایانه رخ می دهد برخورد می کنید ، بهتر است با وکلای متخصص همان حوزه نیز مشاوره شوید ، زیرا اثار منفی عدم انجام ان به علت بستر بزرگ اینترنت و امکان ربودن مال دیگری و عدم دسترسی به مجرم از مواردی است که به اهمیت این موضوع می افزاید .
برای اطلاع بیشتر از موضوع کلاهبرداری کلیک کنید
مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با بهترین وکیل جرایم رایانه ای
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
اوه! نتوانستیم جای گذاری فرمت را انجام بدیم.