بهترین وکیل طلاق توافقی اصفهان
وکیل طلاق توافقی در اصفهان
بهترین وکیل طلاق توافقی در اصفهان چه کسانی هستند؟
در اینجا ما به شما چند وکیل خبره و کار بلد در شهر اصفهان در پرونده های طلاق توافقی به شما معرفی می کنیم که در صورت نیاز بتوانید با آنها ارتباط برقرار کنید تا مشکل تان را برطرف نمایند. سامانه حقوقی وکیل نوین با یک دهه سابقه، برای سهولت شما عزیزان در شهر اصفهان بهترین وکلای شهر اصفهان را در لیست ۱۰تایی به شما معرفی میکنیم.
همانطور که میدانید یکی از ارکان مهم در جامعه خانواده است. که با توجه به دلایلی که خودتون در جریان هستید، بیشتر خانوادهها در آستانه فروپاشی قرار گرفتهاند و راهی جز طلاق دیگر باقی نمونده براشون، ما در این مقاله می خواهیم شما رو با بهترین وکیل طلاق توافقی در اصفهان آشنا کنیم که با آسوده خاطر بیشتری مشکل خود را حل کنید. تا پایان این مقاله همراهمون باشید.
مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با وکیل طلاق توافقی در اصفهان
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
محمدتقی فقیهی
وکیل پایه یک دادگستری، وکیل متخصص در امور وکالت پرونده های خانواده
خمینی شهر میدان شهدا ابتدای خیابان طالقانی جنب اداره برق طبقه فوقانی
محسن نورمحمدی
وکیل پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای استان اصفهان
خیابان نیکبخت جنب دادگستری ابتدای کوچه شهید صادقی ساختمان شمره ۷ طبقه همکف
سهیلا باقرپور
وکیل پایه یک دادگستری، کارشناس ارشد حقوق، تجربه وکالت در دعاوی خانواده
خیابان نیکبخت، روبه روی دادگستری، ساختمان ماکان ۵،طبقه دوم، واحد ۲۵
سیروس انبعی
وکیل پایه یک دادگستری و مشاوره حقوقی دعاوی خانواده
شاهین شهر خ فردوسی فرعی ۲شرقی پ۷
حمیدرضا مجیری
کارشناس و ارشد حقوق، سابقه ۱۵ سال در پروندهای طلاق
سه راه ملک شهر نبش خ گلستان دفتر وکالت حمیدرضا مجیری
زینب ایمانی
وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی ،متخصص در دعاوی خانواده
خیابان نیکبخت،کوچه شهید صادقی بن بست اول ساختمان دادگستر طبقه دوم واحد ۶
علیرضا حق شناس
وکیل پایه یک دادگستری، وکالت پروندهای خانواده(طلاق)
میدان ملک شهر خیابان رباط سوم بن بست آزادی مجتمع آریاطبقه۳ واحد۸
محمدحسن زارعی
وکیل پایه یک دادگستری ،وکالت در پروندهای طلاق
اصفهان، خیابان شیخ صدوق شمالی، کوچه شماره ۳۰، پلاک ۱۱۱
مرضیه رستگار
وکیل پایه یک دادگستری ، فقط وکالت در پروندهای طلاق
خیابان نیکبخت غربی کوچه شهید صادقی بن بست اول ساختمان دادگستر طبقه اول واحد ۴
محمدجواد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری ، کارشناسی ارشد، وکالت پروندههای خانواده و طلاق
خیابان نیکبخت ساختمان ماکان ۵ طبقه اول واحد ۱۶
پرسش و پاسخ
پرسش های شما عزیزان ازبهترین وکلای اصفهان
پرسش موکل:
با سلام بنده به همراه خانمم دادخواست طلاق توافقی کردیم و پس از دو جلسه در شورای حل اختلاف پرونده به دادگاه ارجاع شد و حالا از طلاقتوافقی پشیمان شدم و از مراجعه به دادگاه خودداری میکنم آیا زوجه میتواند بدون زوج به دادگاه مراجعه و به استناد همان دادخواست طلاق توافقی حکم طلاق را گرفته وسپس به دفتر طلاق مراجعه و خود را مطلقه نماید؟
پاسخ وکیل:
خیر
پرسش موکل:
در طلاق توافقی در دوران عقد وضعیت مهریه چگونه است ؟
پاسخ وکیل:
در طلاق توافقی وضعیت مهر بستگی به توافق طرفین دارد هر توافقی کنند دادگاه محترم میشمارد چنانچه دلیل موجهی برای طلاق داشته باشد منعی برای مطالبه مهریه ندارد.
پرسش موکل:
آیا زوج می تواند پس ازانجام طلاق توافقی خلع رجوع کند؟
پاسخ وکیل:
با توجه به مواد ۱۱۴۳ الی ۱۱۴۹ قانون مدنی در طلاق خلع تا زمانی که زن به مال البذل (مالی را که زن بذل کرده) رجوع نکرده، شوهر نیز نمیتواند به طلاق رجوع کند. توضیح اینکه: زن بعد از اجرای صیغه طلاق تا عدّه طلاق باقی است میتواند از آنچه که بذل کرده پشیمان شود و آن را از شوهر مطالبه نماید و شوهر در مقابل، این حق را پیدا میکند که به طلاق رجوع کند.
برای اینکه این رجوع صورت گیرد شوهر با قصد و اراده باید لفظی بگوید یا عملی انجام دهد که دلالت بر رجوع داشته باشد مثلاً بگوید از طلاق رجوع کردم و یا … در این صورت بدون اینکه به عقد نکاح مجدد نیاز باشد، طلاقی که انجام گرفته نادیده تلقی میشود و تمام اوضاع و احوال به حال قبل از طلاق برمیگردد.
پرسش موکل:
– آیا زن تا چه مدتی میتواند به بذل رجوع کند و همچنین مرد در مقابل تا چه مدتی میتواند به طلاق رجوع کند؟
پاسخ وکیل:
مدتی که زن در طلاق خلع میتواند به بذل رجوع کند در زمان عده است و همچنین در مقابل، مرد نیز میتواند فقط در مدت عده رجوع کند. یعنی هر دوی زوجین فقط تا پایان عده چنین فرصتی دارند و پس از آن، دیگر برای هیچ یک از آنها چنین حقی نیست. البته همان طور که گفته شد در این طلاق، ایجاد حق رجوع برای مرد منوط به رجوع زن به مال البذل است.
پرسش موکل:
-آیا چنانچه رجوع فوق صورت گیرد و در نتیجه آثار طلاقی که واقع شده از بین برود، مجددا زن می تواند به استناد همان حکم دادگاه مجددا به محضر مراجعه و صیغه طلاق جاری گردد؟
پاسخ وکیل:
خیر. زیرا همانطور که گفته شد پس از رجوع زن به مال البذل و سپس در صورت رجوع مرد به طلاق، همه چیز به اوضاع و احوال سابق برگشته و دیگر حکم صادره برای اجرای صیغه طلاق اعتباری ندارد.
پرسش موکل:
– آیا اگر هر یک از زوجین در طلاق توافقی حق حضانت فرزندان را به دیگری واگذار کند، بعدها میتواند از این امر عدول نماید و مجددا تقاضای حضانت آنها را بنماید؟
پاسخ وکیل:
بله. چون حضانت، هم حق و هم تکلیف والدین است. چنانچه ماده ۱۱۶۸ قانون مدنی صراحت دارد: «نگاهداری اطفال، هم حق و هم تکلیف ابوین است.» پس همان طور که پدر یا مادر حق حضانت یعنی نگاهداری اطفال را در سنینی از زندگی آنها دارند، نسبت به آنها تکلیف هم دارند و تکلیف را نمی توان از خود ساقط کرد. به عبارت دیگر پدر یا مادر نمی تواند حق فرزند را ساقط کند. مثلاً می دانیم که حضانت دختر تا ۷ سالگی با مادر است.
حال اگر در طلاق توافقی زوجه دختر ۵ ساله را به پدر بدهد و حضانت را از خود سلب کند، چنین سلب اختیاری، اعتبار ندارد. و در صورت پشیمانی در چنین حالتی می تواند حتی بعد از طلاق مجددا به دادگاه مراجعه نموده و طی دادخواستی حضانت فرزندان را درخواست نماید.
پرسش موکل:
– آیا چنانچه در طلاق توافقی هر یک از زوجین حق ملاقات فرزندان را از خود سلب نماید، مجددا می تواند تقاضای ملاقات فرزندان را بنماید؟
پاسخ موکل:
حق ملاقات هم بمانند حق حضانت قابل اسقاط (از بین رفتنی) نیست و چنانچه زوج یا زوجه این حق را از خود سلب نماید به همان دلیلی که در مورد حضانت ذکر شد چنین سلب اختیاری فاقد اعتبار است، و کسی که این حق را از خود سلب کرده میتواند حتی بعد از طلاق با مراجعه به دادگاه و تسلیم دادخواستی تقاضای ملاقات فرزندان را بنماید.
پرسش موکل:
– آیا، اگر زن در طلاق توافقی، قبول نماید که نفقه طفل را به عهده بگیرد، بعدا میتواند از دادگاه تقاضا نماید که مرد یعنی پدر طفل نفقه را بدهد؟
پاسخ وکیل:
بله. زیرا طبق ماده ۱۱۹۹ قانون مدنی که می گوید: «نفقه اولاد بر عهده پدر است …»، در صورتی که پدر طفل در حیات باشد، مادر مکلف به پرداخت نفقه نمی باشد. لذا چنانچه در طلاق توافقی، مادر تقبل نفقه فرزندان تحت حضانت خود را نموده باشد، بعدها می تواند به دادگاه مراجعه و درخواست نفقه آنها را بنماید.
بیشتر بخوانیم: وکیل طلاق توافقی بدون حضور زوجین با کمترین زمان
نحوه گرفتن طلاق توافقی و شرایط آن
رویه جدید دادگاه خانواده در مورد طلاق توافقی
در طلاقتوافقی زوجین در کلیه امور با یکدیگر توافق نمودهاند، که باید با مراجعه شخصی به دادگاه خانواده یا توسط وکیل خانواده(بهترین وکیل طلاق توافقی در اصفهان) خود، اعلام توافق خود را در اموری همچون وصول یا بذل مهریه، نفقه ایام عده، حضانتفرزند بعد از طلاق، ملاقاتفرزند، شیوه استردادجهیزیه و سایر حقوق دوران زوجیت را کتبا نوشته و به دادگاه جهت ضبط در پرونده تقدیم دارند.
برای اجرا شدن طلاق، اخذ گواهی عدم امکان سازش الزامی است، ضمن اینکه دادگاه پس از بررسی موضوع، مساله را به داوری ارجاع می دهد و پس از کسب نظر داوران مبادرت به صدور حکم میکند.
دادگاه به زوجین اعلام میدارد که داورانی از بین بستگان یا آشنایان مورد اعتماد خویش تعیین و به دادگاه معرفی نمایند. چنانچه زوجین نخواهند یا نتوانند داوری معرفی کنند، دادگاه خود مبادرت به انتخاب داور می کند. داوران منتخب یا منصوب از ناحیه دادگاه باید مسلمان، متاهل، معتمد، دارای حسن شهرت و حداقل دارای ۴۰ سال تمام بوده و تا حدودی به وضعیت روحی زوجین آشنا باشند (یا بعد از نصب در جریان زندگی و اختلاف آنان قرار گیرند)
داوران سعی در ایجاد سازش میان زوجین مینمایند و چنانچه موفق به این کار نشوند با اعلام مراتب به دادگاه خانواده، دادگاه مذکور درخواست گواهی عدم امکان سازش صادر میکند، تا با مراجعه به یکی از دفاتر ثبت طلاق، حکم صادره اجرا و صیغه طلاق جاری شود و وارد شناسنامه زوجین شود.
مشاوره تلفنی و معرفی بهترین وکیل طلاق توافقی در اصفهان اینجا کلیک کنید.
دادگاه هنگام صدور گواهی عدمامکان سازش باید اطمینان حاصل کند که زوجه باردار نیست، و رویه قضایی آن است که زوجه برای معاینه و صدور گواهی به پزشک مورد اعتماد (معمولا پزشکی قانونی) معرفی میشود و یا آن که دادگاه بر مبنای اقرار زوجه به باردار نبودن مراتب را گواهی میکند. مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش سه ماه از تاریخ صدور است، و اگر تا پایان آن مدت، طرفین یا یکی از آنها جهت ثبت به دفترخانه مراجعه نکند، گواهی مذکور از درجه اعتبار ساقط است.
منظور قانونگذار از اجبار طرفین به مراجعه دادگاه، تعیین داور و سرانجام تعیین مدت معین برای حل و فصل اختلافات، به ظاهر آن بوده که شاید طی این دوران زن و شوهر پشیمان شده و به سر خانه و زندگی مشترک خود بازگردند. از سوی دیگر، گفته میشود که از اختیارات مرد برای استفاده از حق یک طرفه طلاق کاسته می شود.
حال اگر مردی با وجود صدور حکم عدم امکان سازش به دفترخانه مراجعه نکند، زن حق دارد به دفترخانه برود و دفترخانه موظف است احضاریهای برای شوهر بفرستند. و اگر شوهر حضور پیدا نکرد، زن باید برای گرفتن وکالت در توکیل (وکالت در توکیل در این جا بدین معناست که قاضی با انتقال این وکالت به زن به او حق میدهد که به جای شوهر نسبت به طلاق خود اقدام کند. چون در قانون طلاقدهنده مرد است، زن بدین ترتیب میتواند به وکالت از شوهر این کار را انجام بدهد) به دادگاه مراجعه کند.
با درخواست زن دادگاه میتواند همان موقع حکم عدم امکان سازش را صادر کند و به او وکالت در توکیل بدهد تا با مراجعه به دفترخانه و ارائه حکم عدم امکان سازش و وکالتنامه فوق الذکر خود را طلاق دهد. حال اگر زن از رفتن به دفترخانه خودداری کند، مرد شخصا با مراجعه به آنجا و ارائه گواهی عدم امکان سازش می تواند صیغه طلاق را جاری کند و دفترخانه به زن موضوع را ابلاغ خواهد کرد.
طلاق توافقی چیست ؟
طلاق توافقی یا درخواست گواهی عدم امکان سازش است که در آن زوجین بر روی اصل طلاق ، مهریه و در صورت داشتن فرزند بر روی حضانت فرزند توافق کرده و درخواست گواهی عدم سازش را می دهند . مدارک لازم جهت گواهی عدم امکان سازش(طلاق توافقی) فقط و فقط امضای وکالت نامه از طرف زوجین و کپی شناسنامه و سند ازدواج است و هم چنین برای خانم برگه تست عدم بارداری.
گرفتن طلاق توافقی زن از مرد:
برای گرفتن طلاقتوافقی زن و شوهر باید به همراه شناسنامه و عقدنامه به دادگاه بروند و فرم درخواست را پر و همه موارد و مسائل مانند حضانت فرزند، ملاقات او و امورمالی مانند مهریه، جهیزیه، نفقه و غیره را مشخص کنند. و پس از تقدیم دادخواست طبق روال معمول، دادگاه به آنها تکلیف میکند که هریک از زوجین داوری از میان بستگانشان معرفی کنند که با زوجین مذاکره و سعی در مصالحه کنند. اگر داوران به نتیجه نرسیدند گزارش خود را به دادگاه میدهند و دادگاه نیز براساس توافق زوجین گواهی عدم امکان سازش صادر میکند و آنها میتوانند با ارائه گواهی به دفترخانه طلاق، صیغه طلاق را جاری و ثبت کنند.
گواهی عدمامکان سازش به مدت ۳ ماه اعتبار دارد، یعنی اگر زوجین ظرف ۳ ماه آن را اجرا نکردند دیگر اعتباری ندارد. گفتنی است شوراهای حل اختلاف درخصوص اختلافات خانوادگی با توجه به تقاضای طرفین میتوانند برای اصلاح ذاتالبین دخالت کنند، در حالیکه در طلاقتوافقی افراد معمولا پیش از درخواست طلاق صحبت کرده و به توافق رسیدهاند و اگر باز هم علاقه داشته باشند که جلساتی برای سازش و مذاکره بگذارند بالطبع به شورای حل اختلاف که فرصت دوبارهای برای سازش فراهم میکنند ارجاع میشوند. و باید اشاره نمود که برای گرفتن طلاق توافقی زوجین از هم نیاز به شرایط و دلایل محکمه پسندی نیاز نمیباشد.
در طلاقتوافقی زن و شوهر باتوجه به شرایط و وضعیت خانوادگی خود به این نتیجه میرسند که دیگر نمیتوانند با هم زندگی کنند، و در مورد جدایی به توافق میرسند. بنابراین بهطور مشترک در دادگاه خانواده حاضر میشوند و درخواست صدور گواهی عدمامکان سازش برای اجرای صیغهی طلاق را مینمایند. تمام شرایط مالی و غیرمالی مربوط به عقد نیز با توجه به توافق زوجین منظور میگردد که حدود ۳۰ درصد از کل پروندههای طلاق در محاکم را شامل میشود.
مشکلات طلاق توافقی:
معمولا پس از صدور حکم طلاق، شوهر هیچ اجباری برای آمدن به محضر ندارد و چون این طلاق با توافق طرفین صورت میگیرد به لحاظ قانونی رفتن به محضر هم باید با توافق طرفین باشد و نمیشود توافق طرفین را با الزام همراه کرد، بنابراین برای حل این مشکل شاید بهترین راهکار این باشد که طرفین الزام رفتن به محضر را هم جزیی از تعهدات خود در دادخواست ذکر کنند تا در نهایت در حکم دادگاه منعکس شود. در این صورت میشود الزام شوهر را به آنچه خود تعهد داده است از دادگاه درخواست کرد.
مدارک لازم برای طلاق توافقی:
برای انجام و ثبت هر گونه طلاق در دفاتر رسمی طلاق باید از طریق دادگاه نسبت به دریافت گواهی عدم امکان سازش اقدام کرد. سپس گواهی را به دفاتر طلاق برای ثبت رسمی و صدور طلاقنامه ارائه نمود.
مدارک ذیل به پیوست دادخواست طلاق توافقی توسط خود فرد یا وکیل وی تقدیم میشود:
۱. سند ازدواج
۲.شناسنامه یا کارت ملی زوج
۳. شناسنامه یا کارت ملی زوجه
۴. وکالت نامه محضری طلاق( الزامی نیست، فقط در صورت اعطای وکالت در طلاق)
۵. توافق مبنی بر نحوه پرداخت یا بذل مهریه، نفقه، تعیین تکلیف حضانت فرزند مشترک.
۶. نظر واحد مشاوره خانواده در دادگاه
۷. گواهی عدم بارداری زوجه.
نکات طلایی در طلاق توافقی
در صورت مراجعه به وکیل، که یک وکیل نمیتواند از طرف زوج و زوجه هر دو وکالت در طلاق را داشته باشد. اگر زوجه از زوج وکالت، در طلاق را داشته باشد وکیل دادگستری، در واقع وکیل با واسطهی زوج خواهد بود. بنابراین حضور زوجه در دادگاه و امضای دادخواست و سایر مدارک از سوی او الزامی است. مگر اینکه زوج و زوجه هر کدام به دو نفر وکیل دادگستری برای انجام امور وکالت بدهند که در این صورت نیاز به حضور هیچ یک از زوجین در دادگاه نمیباشد و کلیه اقدامات حتی ثبت و انجام تشریفات طلاق بدون حضور آنها انجام میشود.
در طلاق توافقی نیازی به مراجعه به دادگاه هست؟
بله نیاز است. براساس قانون حضار جهت طلاق توافقی باید اقدام به اخذ حکم گواهی عدم امکان سازش از دادگاه نمود وسپس بر اساس این حکم نسبت به اجرای صیغهی طلاق در دفترخانه اقدام نمود.
در طلاق توافقی باید نسبت به چه چیزهایی توافق کرد؟
در طلاق توافقی باید نسبت به مسائل مالی زوجه (مهریه, نفقه, اجرت المثل, نحله و حق تصنیف دارایی) توافق نمود. همچنین نسبت به جهیزیه, حضانت فرزندان, نفقه فرزندان, نحوه ملاقات فرزندان و وضعیت بارداری و باکره بودن زوجه توافق نمود.
حکم طلاق توافقی ( گواهی عدم امکان سازش ) چه مدت زمانی اعتبار دارد؟
سه ماه
اگر شوهرم برای جاری شدن حکم طلاق در مهلت سه ماه به دفترخانه نیاید چه اتفاقی میفتد؟
مدت اعتبار حکم عدم سازش سه ماه هست و بعد از گذشت سه ماه حکم صادر شده معتبر نیست و در صورت تمایل مجدد به طلاقتوافقی باید کلیه مراحل برای صدور حکم عدم امکان سازش دوباره انجام شود.
بیشتر بدانیم: چهار نکته مهم که اگر در وکالتنامه طلاق قید نشود ، وکالتنامه به هیچ دردی نخواهد خورد!!!
۱. وکالت نامه طلاق بایدبه صورت بلاعزل تنظیم شود.
۲. وکالتنامه طلاق باید قابل توکیل باشد.
۳. در وکالتنامه طلاق، اسقاط حق تجدیدنظر خواهی و فرجامخواهی قید گردد.
۴. در وکالتنامه طلاق حق استرداد دادخواست و دعوی از موکل سلب و ساقط گردد.
نگاهی به مقالات مرتبط با بهترین وکیل طلاق توافقی در اصفهان
-
وکیل حضانت و ملاقات فرزندان در اصفهان
-
وکیل مطالبه مهریه در اصفهان
مشاوره با وکیل متخصص کلاهبرداری در اصفهان:
راه امید با تخصصی کردن پرونده ها گام مهمی در جهت موفقیت در دادگاه ها برداشته است ، با تماس و مراجعه هر شهروند ایرانی بلافاصله تشکیل پرونده گردیده و وکیل متخصص در آن حیطه متناسب با نوع پرونده شما معرفی میگردد شما می توانید برای ارتباط با بهترین وکیل طلاق توافقی در اصفهان بر روی مشاوره تخصصی کلیک کنید.
مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با وکیل طلاق توافقی در اصفهان
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
سلام وقتتون بخیر خواستم از این مقاله خوبتون و وکلایی ای که دارین تشکر کنم چون بهم کمک کردن در کمترین زمان بتونم طلاق دخترمو بگیرم خدا خیرتون بده
سلام وقت شمام بخیر
ممنون از انتخابتون