وکیل جرم تجاوز و زنا و رابطه نامشروع در یزد
وکیل جرم تجاوز و زنا و رابطه نامشروع در یزد
تجاوز جنسی چییست؟
اثبات تجاوز جنسی:
اثبات یک جرم بسیار مهم است و میتواند به عنوان اصلی ترین مسیری باشد که در جهت گرفتن حق قربانی قدم برداشته می شود قوانین مجازات اسلامی برای اثبات زنا به اقرار، شهادت و علم قاضی اشاره میکند. در بحث تجاوز جنسی اقرار متهم به جرم انجام داده کاملا بعید است مگر اینکه اقرار از راه های قانونی و توسط مامورین آگاهی گرفته شود. در غیر این صورت هیچ گونه ارزش قانونی ندارد.
اقدامات بعد از تجاوز جنسی:
بهترین وکیل تجاوز جنسی در یزد اقدامات زیر را بعد از وقوع جرم الزامی می داند.
- پیدا کردن محلی امن [ هر جایی دور از متجاوز ] .
- از شخص مورد اعتماد برای آرامش روحی کمک بخواهید.
- برای اثبات جرم بدون معطلی با مراکز حمایت و پلیس تماس بگیرید .
- مدارک و شواهد تجاوز را از بین نبرید.
- حمام نروید.
- دندان های خود را مسواک نزنید.
- لباس های خود را نشویید.
- اگر امکان دارد تا زمان حضور در پزشکی قانونی به دستشویی نروید.
- اگر به شما مواد مخدر و یا نوشیدنی داده شد آزمایش ادرار بدهید. این مدرک به شما کمک زیادی خواهد کرد .
- سعی کنید جزییات این اتفاق را یادداشت کنید تا زمان گزارش به پلیس بتوانید حادثه را کامل توضیح دهید.
- به بیمارستان بروید. آزمایش های مربوط به تجاوز را درخواست نمایید .
همیشه به یاد داشته باشید که شما مقصر نبوده اید. در نتیجه برای کمک به خود نیاز به زمان دارید ، پس به خود فرصت دهید. مشاوره با وکیل کیفری متخصص بعد از وقوع تجاوز کمک می کند تا نشانه های اثبات تجاوز جنسی از بین نرود.
مجازات تجاوز جنسی:
مطابق بند ت ماده ۲۲۴ قانون مجازات اسلامی وجود عنف در تجاوز جنسی، یکی از مواردی می باشد که منجر به تشدید کیفر زنا تا حد اعدام می گردد. در واقع هرگاه یکی از طرفین راضی به برقراری رابطه جنسی نباشد و دیگری وی را وادار به این کار کند، این ویژگی برای شخص مکره از کیفیات مشدده محسوب می شود. از این رو تجاوز جنسی (تجاوز به عنف) در فقه و به تبع آن در قوانین کیفری ایران با تشدید مجازات همراه شده است. در واقع این عدم رضایت قربانی است که آمیزش جنسی را به تجاوز جنسی تبدیل می کند.
زنا چیست؟
طبق ماده ۲۲۱ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۹:زنا عبارت است از نزدیکی بین زن و مردی که زوجیت بین آنها نبوده و به معنای دیگر رابطه بین زن و مردی که ازدواج نکرده و زن و شوهر نباشد را جرم زنا می گویند.
انواع زنا در قانون:
۱-زنا با محارم نسبی:
بدین معناست که مرد زناکار با زنی که با وی وارد رابطه نامشروع می شود، نسبت فامیلی داشته باشد. یعنی آن زن جزو محارم نسبی وی باشد و ازدواج کردن با آن زن بر او حرام باشد. برای مثال (مادر، دختر، خواهر، دختر خواهر، دختر برادر، خاله، عمه)
مجازات زنا با محارم:طبق ماده ۲۲۴ قانون مجازات اسلامی حد زنا با محارم اعدام است.
۲-زنای به عنف:
معنای تجاوز به عنف و یا به زبان ساده تر، اگر شخصی به زور یا به شکل آدم ربایی زنی را وادار به زنا کند، در صورتی که زن راضی نباشد و با تهدید و زور به وی تجاوز گردد؛ زنای به عنف محسوب می شود.
مجازات زنا به عنف:طبق ماده عنوان شده موجب اعدام متجاوز است.
۳-زنای محصن و محصنه:
به زنایی گفته می شود که فرد زنا کننده(چه مرد و چه زن) متاهل باشد. یعنی دارای همسر دائمی باشد و نزدیکی و رابطه جنسی در هر زمان امکان پذیر باشد ولی با این حال باز تن به زنا دهد.
مجازات زنا محصن ومحصنه:مجازات مرد یا زنی که همسر داشته باشد رجم است. در صورت عدم امکان رجم باپیشنهاد دادگاه صادر کننده حکم قطعی و موافقت رئیس قوه قضائیه چنانچه جرم با بینه ثابت شده باشد موجب اعدام است در غیر این صورت موجب صد ضربه شلاق برای هریک می شود.
۴-زنای غیر محصنه:
زنای غیر محصنه به زنایی گفته می شود که فرد مجرد بوده و فاقد همسر دائم باشد یا شرایط احصان(نزدیکی) بین زن و مرد وجود نداشته باشد.
مجازات زنا غیر محصنه: بار اول ۱۰۰ ضربه شلاق -مجازات در صورت تکرار آن برای بار چهارم اعدام است.
برای ارتباط مستقیم با بهترین وکلای یزد اینجا کلیک کنید.
رابطه نامشروع:
منظور از رابطه نامشروع رابطه بین زن و مرد نامحرمی است که مرزهای قانونی و شرعی رد کرده اند و خارج از حد مشخص شده با یکدیگر رابطه برقرار کرده اند که طیف گسترده ای را در بر میگیرد که شامل زنا و روابط کمتر از آن می شود . در قانون ایران ، رابطه نامشروع از زنا جدا شده است و به عنوان یک جرم تعزیری جرم انگاری شد است که از این جهت به آن رابطه نامشروع دون زنا یعنی کمتر از زنا گفته می شود .
جرم رابطه نامشروع دون زنا نیز در ماده ۶۳۷ کتاب پنجم ( تعزیرات ) قانون مجازات اسلامی این طور تعریف شده است : ” چنانچه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد ، مرتکب روابط نامشروع یا اعمال منافی عفت غیر از زنا مثل بوسیدن یا در آغوش گرفتن شوند ، مجرم هستند . “
منظور از علقه زوجیت این است که زن و مرد به عقد نکاح یکدیگر در آمده باشند و روابط آن ها با خواندن صیغه عقد مشروع شده باشد و در نتیجه تمام روابطی که خارج از علقه زوجیت باشد اگر خارج از حد شرعی و نامتعارف باشد ، مشمول مجازات جرم رابطه نامشروع می شود .
تفاوت زنا با رابطه نامشروع:
تفاوت رابطه نامشروع و زنا در این است که زنا یک جرم حدی است و در آن زن و مرد نامحرم با یکدیگر از مقعد نزدیکی و دخول دارند لکن در رابطه نامشروع دخول صورت نمی گیرد فقط آنچه که در رابطه بین زن و مرد اتفاق میفتد شرعی و قانونی نمی باشد.مثل بوسیدن
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل رابطه نامشروع در یزد
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
مطالب پیشنهادی مرتبط: وکیل زنا و رابطه نامشروع
مجازات قانونی:
هر گونه تشدید مجازات نیاز به مجوز قانونی دارد؟
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل رابطه نامشروع در یزد
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .