وکیل خوب برای خرید ملک در تهران

وکیل خوب جهت خرید ملک در تهران

چنانچه به دنبال وکیلی هستید که در حوزه املاک در شهر تهران اطلاعات کافی داشته باشد ما به شما موسسه حقوقی راه امید را معرفی میکنیم  

این موسسه با حضور وکلای متخصص در حوزه قرارداد نویسی و بررسی اسناد املاک جهت تصدیق آنها تا خریدی مطمئن و بی دردسر داشته باشید 
انجام تنظیم قرارداد برای املاک پیش فروش 
بررسی دقیق و رفع اشکال املاک وقفی منجمله آستانه قدس در شهر تهران 
بررسی املاک برمبنا بدهی ها به شهرداری 
بررسی املاک در ارتباط با املاک مشاع ( ارثی )
و…
 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل ملکی در تهران 

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

نحوه فعالیت بنگاه های مشاور املاک

الف) نحوه فعالیت بنگاه های مشاور املاک متناسب با نوع عملکرد فروشنده:

روال کار در بنگاه های املاک عمدتاً بدین نحو می باشد که افرادی که درصدد فروش املاک خود می باشند یا مستقیماً به آژانس املاک مراجعه نموده و با اعلام مشخصات ملک خود شرایط فروش ملک خود را به آنها بیان می کنند.
یا از طریق آگهی های روزنامه این کار را انجام می دهند.

جهت مشاوره با بهترین وکیل در تهران کافیه اینجا کلیک کنی.

ب) نحوه فعالیت بنگاه های مشاور املاک متناسب با شرایط خریداران


دسته اول از خریداران

دسته اول از خریداران شهروندانی هستند که برای تهیه مسکن یا زمین یا … به آژانس ها مراجعه می کنند و در ابتدا خود مشاورین آژانس ها وارد گفتگو می شوند. اگر این دسته از خریداران برای خرید ملک یا آپارتمان به صورت نقدی قصد معامله داشته باشند. مشاورین آنها را به بساز و بفروش هایی ممکن است خودشان نیز شریک آنها باشند معرفی می کنند.
اما اگر همین شهروندان قصد خرید اقساطی و … داشته باشند. فایل های فوق را به آنها می دهند. در نهایت نیز در صورت توافق با یکدیگر، ملک مورد نظر را رویت کرده و برای انعقاد قرارداد فروشنده را به دفتر خود دعوت می کنند. در این صورت طرفین با ملاحظه اسناد مالکیت و مدارک یکدیگر، مقدمات انعقاد قرارداد را فراهم می نمایند. در این مرحله اتحادیه املاک دارد عمل شده و بیع مامه های چاپی ای را به آژانس های املاک ارایه می نماید. در مرحله آخر کافی است مشاور املاک اسامی خریدار، فروشنده و مشخصات ملک مورد معامله و سایر ضوابط و شرایط معامله را در جاهای خالی پر کند.

دسته دوم از خریداران

دسته دوم از خریداران ممکن است بساز و بفروش ها باشند که عمدتاً خانه های کلنگی و زمین ها را از طریق مشاورین از فروشنده خریداری می کنند. باید دانست که فعالیت عمده و گسترده مشاورین در این مرحله و جایی که خود به عنوان خریدار وارد عمل می شوند متمرکز است.
بعضی از مشاورین املاک در این مرحله شیوه های متعددی را برای پایین آوردن بهای املاک انجام می دهند. بدین نحو که از فروشنده دعوت می شود که برای مذاکره در مورد قیمت و … به دفتر آنها مراجعه کند. اما بدون آنکه از قبل خریداری وجود داشته باشد یا در صورت وجود خریدار با او در این مورد هماهنگی کرده باشند، بعد از اینکه عملیات فوق را چند بار تکرار کردند و فروشنده به این باور رسید که ملک او خریداری ندارد، یا بساز و بفروش ها تماس گرفته و آنها را به همراه فروشنده دعوت می کنند. سپس وارد مذاکره می شوند و ملک را به بهای اندک و گاه ثمن بخس خریداری می کنند.

دسته سوم از خریداران

دسته سوم همان مشاوران املاک می باشند که با تفاوت جزئی عملیات فوق را انجام می دهند.
همان طور که گفته شد، قرارداد در فرم های چاپی خاصی تنظیم می گردد. یک سوم کل قیمت در دفتر املاک داده شده، یک سوم بهای معامله نیز هنگام تحویل ملک و تادیه مابقی، به هنگام تنظیم سند رسمی در دفاتر اسناد رسمی موکول می شود.

برای ارتباط با بهترین وکیل تهران اینجا کلیک کنید.

نکاتی چند در خصوص مشکلات موجود در معاملات در آژانس های املاک

مشاورین آژانس املاک فقط در مرحله مذاکرات اولیه طرفین برای معامله و تنظیم قرارداد از سند مالکیت برای تکمیل قرارداد چاپی استفاده می کنند و سپس مالکیت را به فروشنده بر می گردانند. حال ممکن است فروشنده مذکور بدون علم و اطلاع، در آژانس املاک دیگری حاضر شده و ملک خود را به شخص دیگری منتقل کند و این عمل راحتی چند بار نیز تکرار کند. در این صورت خریداران با فروشنده ای مواجه می شوند که با انجام معاملات معارض، مشکلات متعددی را برای خریداران ایجاد می نماید. برای رفع این مشکل کافی است که سند مالکیت در اختیار اولین آژانس املاک قرار گیرد تا از بروز معاملات معارض توسط فروشنده متقلب و کلاهبردار جلوگیری گردد.
مسئله دیگر در این مورد آن است که آیا بیع نامه تنظیمی در آژانس املاک در مقابل سند رسمی مالکیت فروشنده قابلیت استناد دارد یا خیر؟ به عبارت دیگر آیا براساس بیع نامه عادی می توانیم الزام فروشنده را به تنظیم سند رسمی از مراجع قضایی بخواهیم؟
پاسخ: اصولاً قراردادهای خصوصی که بین اشخاص منعقد می گردند، شده تا زمانی که مورد مخالفت و منع قانونگذار قرار نگیرند، بین آنان معتبر و لازم الاجر است و در این بحث فرقی بین قرارداد خصوصی ثبت در قالب سند رسمی و اسناد عادی نیست. بر این اساس، بیع نامه تنظیمی در آژانس املاک نیز از این قاعده مستثنی نیست. نهایت این که خریدار، در مقام استفاده از مزایای قانونی اسناد رسمی، قصد ثبت رسمی معامله منعقده و تنظیم سند رسمی را دارد.
در صورتی که فروشنده ی دارای سند مالکیت رسمی از انتقال رسمی معامله وانجام تشریفات ثبتی خودداری نماید، خریدار می تواند از طریق محاکم قضایی وی را به تنظیم سند رسمی ملزم نماید. به عنوان ضمانت اجرای قوی می توان دربیع نامه تنظیمی شرط کرد. که هرگاه فروشنده در موعد مقرر در دفترخانه حاضر نشده نسبت به تنظیم سند رسمی معامله اقدام نکند، اگر چه این عمل له ارگان معامله خللی وار نمی نماید و در هر صورت معامله معتبر می باشد. اما خریدار می تواند با مراجعه به مقامات صالحه قضایی الزام طرف مستنکف را سند رسمی انتقال مورد معامله، مطالبه نماید. چنانچه خریدار الزام فروشنده مستکلف را جهت حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی از مقامات قضایی مطالبه نماید و در این ادعا و مطالبه موفق شود، می تواند معامله واقع شده را ثبت رسمی نماید. برای استحکام قرارداد تنظیمی در فرم اتحادیه مشاوران املاک، ذیل بیع نامه ها محلی را برای امضای شهود قرار داده اند که توصیه می شود حتماً این قسمت توسط شهود قابل اعتماد امضاء شود.

وکیل-ملک

نمونه اجاره‌نامه


بسمه تعالی
اجاره نامه


الف ـ (موجر/ موجرین): خانم/ آقای ……………………….. فرزند ………………….. دارای شناسنامه شماره ……………………… صادره از ……………….. شغل ……………………….آدرس محل کار ……………………………………………………………………..
تلفن تماس …………………….. وکالتاً طبق وکالت نامه شماره …………………………. دفترخانه ………………………………….
ب ـ (مستاجر/ مستاجرین): خانم/ آقای ………………………… فرزند ………………… دارای شناسنامه شماره ………………… تلفن تماس ………………………..
ج ـ مورد اجاره: عبارت است از شش دانگ یک دستگاه/ یک باب ………….. واقع در ………………… به مساحت …………………. موضوع سند مالکیت چاپی به شماره ……………………… جزء پلاک ثبتی ………………….. بخش …………………. صفحه ……………….. دفتر ………………. مشتمل بر …………………….. اتاق خواب با حق استفاده از برق، آب، گاز، تلفن، شوفاژ، پارکینگ، زیرزمین، انباری و تلفن شماره …………………………. و سایر لوازم و ملحقات مربوطه که قبلاً به رویت مستاجر رسیده است.
دـ اجاره بها: در تمام مدت مبلغ …………………. ریال که به قرار ماهی ریال در اوایل/ اواخر هر ماه و به موجب قبض سید تادیه شود و در صورت تاخیر از تادیه هر یک از اقساط اجاره بها بیش از ده روز از طرف مستاجر، موجر می تواند به موجب قانون مالک و مستاجر نسبت به فسخ اجاره نامه و تخلیه مورد اجاره اقدام نماید.
تبصره: مبلغ ………………….. ریال از طرف مستاجر به عنوان قرض الحسنه نقداً طی چک ………………….. به موجر پرداخت شد. زمان پرداخت این قرض تا تاریخ انقضای مدت اجاره یا زمان فسخ است لکن بین طرفین مقرر شده که قرض دهنده حق مطالبه باپرداخت دین را ندارد مگر اینکه مورد اجاره تخلیه و عین آن به موجر مسترد شود.
و: شروط وتوضیحات
۱ـ مورد اجاره صرفاً جهت سکونت مستاجر و خانواده اش که جمعاً ………. نفر هستند واگذار شده است.
۲ ـ مستاجر حق انتقال مورد اجاره را به غیر کلاً و جزئاً ندارد.
۳ ـ پرداخت هزینه های مصرف آب و برق و تلفن و گاز به عهده مستاجر است و …
۱۶ ـ توضیحات: ………………………..
امضاء موجر امضاء مستاجر امضاء شاهد ۱ امضاء شاهد ۲ امضاء و مهر مشاور املاک

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل ملکی در تهران 

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

اصطلاحات:

  1. عین در حقوق در برابر منفعت قراردارد. برای انتقال منفعت، عقد اجاره یا حق انتفاع … مطرح می شود و انتقال عین (عین معین مثل خانه معین ـ عین کلی مثل تعهد انتقال و تسلیم چندکیلو برنج)، با عقد بیع یا صلح، هبه و … فراهم می گردد. عوض معلوم عبارت است از ثمن (قیمت) معامله.
  2. مبیع: آنچه که فروخته می شود.
  3. ثمن: بها و قیمت آنچه در قبال خرید به فروشنده داده می شود.
  4. در صورت معامله املاک ثبت شده (املاکی که دارای سند مالکیت می باشند)، باید لزوماً معامله در دفاتر اسناد ثبت شود تا از نظر مقررات انتقال واقع شده باشد (ماده ۲۲ و ۴۷ قانون ثبت اسناد و املاک کشور).
  5. ثمن بخس: قیمت کم.
  6. فروشنده مستنکف: کسی که از انجام معامله خودداری می کند.

برای راهنمایی بیشتر و مشاوره حقوقی در شهر تهران می تونی اینجا کلیک کنی تا وکیل نوین بهترین راهنمایی رو بهت بکنه.

1 نظر
  1. سمین می گوید

    راستش ما یه خونه پیش خرید کردیم که تحویلش برای شهریور سال اینده هست و الان قولنامه نوشتیم. من توی نت خوندم که طبق قانون قراردادش باید توی محضر نوشته بشه و قولنامه بنگاه کفایت نمیکنه. وقتی به طرف معاملمون گفتم بریم محضریش کنیم گفت چنین کاری امکان پذیر نیست و نمیشه رفت تو محضر
    ضمنا یه ساختمان نیمه کاره بوده که خریدن و باید تخریب کنن از اول بسازن، توی مرداد ماه قولنامه نوشتیم و حدود ۵۰ درصد از کل مبلغ رو دادیم بهش اما همین دو سه روز پیش شروع به تخریب کرده و هنوز حتی شروع به ساخت هم نکرده. هی هم میگه پول بدید.

    میشه در این خصوص راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدیم؟
    ممنونم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی

با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود