وکیل در رابطه با موجر و مستاجر در مشهد

بهترین وکیل در رابطه با موجر و مستاجر

 

بهترین وکیل در رابطه با موجر و مستاجر در سامانه راه امید تونست به من کمک کنه که خیلی زود اختلافی که با موجرم داشتم، حل بشود. شما هم اگر به وکیل در رابطه با موجر و مستاجر در مشهد نیاز داشتید، می‌توانید با بهترین وکیل در رابطه با موجر و مستاجر در مشهد در سامانه راه امید ارتباط برقرار کنید.

 

آدرس : مشهد-

قاسم اباد – بلوار شاهد – شاهد ۳۳ – برج ایلما – طبقه چهارم – واحد ۴۰۱

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل موجر و مستاجر در مشهد

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

ممکن است موجر بخواهد خسارت‌های وارد شده به ملک را خودش از میزان پول ودیعه داده شده کم کند. علاوه بر این موارد دیگری نیز وجود دارد که گاهی موجر حاضر نمی‌شود ودیعه مستاجر را به او برگرداند و اختلافاتی از این دسته مشمول اختلافات موجر و مستاجری می‌ود که حل و فصل کردن آن‌ها در مدت زمان کوتاه نیاز به وکلای متخصص دارد.

 

استرداد مبلغ رهن

اگر به هر دلیلی صاحبخانه دربازگرداندن مبلغ رهن به مستاجر کوتاهی کند مستاجر از این حق برخوردار است که از طریق تقدیم دادخواست به مراجع قضایی حقوق خود را مطالبه کند. در صورتی که مبلغ رهن کمتر از پنج میلیون تومان باشد برای مطالبه آن به شورای حل اختلاف بروید و اگر بیشتر از آن باشد می‌توانید در دادگاه اقامه دعوا کنید.

 

تعریف ودیعه

منظور از ودیعه مبلغی است که مستاجر در ابتدای قرارداد اجاره به موجر می‌دهد. در عرف اسامی‌مختلفی برای آن وجود دارد. بعضی به آن قرض‌الحسنه می‌گویند، بعضی آن را رهن می‌نامند و برخی اسم ودیعه روی آن می‌گذارند. به نظر می‌رسد ماهیت این عمل به ودیعه نزدیک‌تر باشد. این مبلغ عملا نقش تضمینی را بازی می‌کند که از سوی مستاجر به موجر داده می‌شود. به صورت عرفی نیز چنین است که مستاجر تا زمان پایان عقد قرارداد حق مطالبه‌ مبلغی را که به عنوان رهن به موجر داده است را ندارد. بنابراین اگر زمان قرارداد به اتمام برسد مستاجر می‌تواند درخواست پس گرفتن وجه داده شده به عنوان رهن را داشته باشد.

 

دعوای موجر و مستاجر و پایان مدت اجاره

در اثر عقد اجاره مالکیت منفعت به صورت موقت برای مستاجر ایجاد می‌شود؛ بنابراین بعد از پایان مدت اجاره مستاجر باید عین مستاجره را تخلیه کند و اگر در پایان اجاره مستاجر ملک را تخلیه نکند و به انتفاع خود ادامه دهد و دعوای موجر و مستاجر رخ دهد موجر نیز درخواست تخلیه نکند با توجه به مفاد ماده ۵۰۱ قانون مدنی که می‌گوید:

«موجر به موجب مراضات حاصله برای بقیه مدت به نسبت زمان تصرف مستحق اجرت مقرر بین طرفین خواهد بود.» مستاجر را باید ماذون محسوب کرد نه غاصب و به استناد ماده ۶۳۱ قانون مدنی مستاجر از تاریخ مطالبه مالک و امتناع مستاجر، متصرف در حکم غاصب شناخته می‌شود قبل از درخواست تخلیه که معمولا با اظهارنامه صورت می‌گیرد، مستاجر را باید امین دانست. بنابراین مستاجر نسبت به عین مستاجر قیم یا ولی نسبت به مال صغیر یا مولی علیه و امثال آنها ضامن نیست مگر در صورت تفریط یا تعدی و در صورت استحقاق مالک به استرداد از تاریخ مطالبه او و امتناع متصرف با امکان رد متصرف، مسئول تلف و هر نقص یا عیبی خواهد بود اگر چه مستند به فعل او نباشد. بنابراین قبل از مطالبه مالک مستاجر در حکم امین است و ضامن نقص و عیبی که از تعدی و تفریط او ناشی نشده نیست و در صورتی باید اجرت‌المثل بپردازد که استیفای منفعت کرده باشد؛ در صورتی که پس از مطالبه مالک و عدم تخلیه مستاجر در حکم غاصب است و ضامن عین و منافع تلف شده محسوب می‌شود؛ اما در هر دو حالت موجر حق ندارد راسا و بدون دستور یا حکم قضایی تخلیه کند یا برای مستاجر ایجاد مزاحمت کند.

 

پرسش ۱

ملکی داشتیم مسکونی که آن را اجاره دادیم.در اجاره نامه ذکر کرده بودیم که مستاجر حق انتقال به غیر را ندارد ولی شخص مستاجر عین اجاره را به شخص ثالثی اجاره داه و  همچنین در قرارداد قید کرده بودیم در صورتیکه اجرت‌المثل (اجاره بها)  یکماه به تاخیر بیفتد، می‌توانیم قرارداد را فسخ نماییم. با توجه به این شرایط و با توجه به اینکه شخص دیگری در منزل است می‌توانیم قرارداد را فسخ کنیم و حکم تخلیه بگیریم؟

طبق مقررات از دو جهت حق فسخ قرارداد را دارید: ۱- از جهت انتقال به غیر برخلاف شرط و ۲- از جهت تاخیر در پرداخت اجاره‌بها در موعد مقرر

 

مشاوره تلفنی و معرفی وکیل متخصص موجر و مستاجر اینجا کلیک کنید

پرسش ۲

اگر بخواهیم مسائل حقوقی اجاره ملکی از لحاظ قانونی مستحکم باشد چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟ آیا مشاورین املاک از لحاظ حقوقی آن ضمانت را دارند که اگر مشکلی پیش آید پاسخگو باشند؟ 

پیشنهاد می گردد با احد از وکلای با سابقه مشورت و از وی درخواست کنید که در تنظیم قرارداد اجاره نظارت داشته باشند تا چنانچه قراردادهای از پیش تهیه شده در مشاورین املاک مشکل قانونی داشته باشد اصلاح گردد. تنظیم اجاره‌نامه در مشاورین املاک تضمینی از حیث صحت اجاره‌نامه نمی کند و بهتر است پس از مشورت با وکیل با سابقه به صورت رسمی در دفتر اسناد رسمی اجاره‌نامه را تنظیم کنید

 

پرسش ۳

در دادخواست انتقال منافع توسط مستأجر آیا تقاضای موجربه انتقال منافع به وی وجاهت قانونی دارد؟در صورت مثبت بودن پاسخ و عدم پرداخت حق کسب و پیشه از سوی موجر در مهلت قانونی تکلیف چیست؟

با توجه به مفاد ماده ۱۹ قانون روابط موجر و مستأجر چنانچه موجر حاضر به پرداخت حق کسب و پیشه باشد،اولویت با وی خواهد بود؛ اما اگر وی ظرف ۳ ماه حق کسب و پیشه را تودیع ننماید و یا ترتیب پرداخت آن را به مستأجر ندهد، تجویز انتقال منافع به غیر صورت خواهد گرفت.

 

پرسش ۴

ملکی براساس قانون روابط موجر و مستأجر مصوب سال ۱۳۵۶به اجاره داده می‌شود و سرقفلی آن نیز به وی واگذار می‌گردد و حق انتقال به غیر در قرارداد قید می‌شود. مستأجر پس از انقضای مدت قرارداد اجاره، ملک موضوع سرقفلی را به غیر واگذار می‌نماید و مالک نیز اجازه این واگـذاری را داده و امـضـا می‌کند. آیا مستأجر دوم بدون اجازه مالک حق انتقال به غیر را دارد؟ چنانچه وی اقدام به انتقال ملک بدون اجازه مالک نماید،آیامالک می‌تواند تقاضای تخلیه آن را کند؟

مستأجر در صورتی حق انتقال به غیر را دارد که این حق به صورت کتبی طبق ماده ۱۰ قانون روابط موجر و مستأجر به وی داده شده باشد.از آنجا که این حق در اجاره‌نامه به مـسـتــأجــر داده نـشــده، چـنـانـچـه مستأجر فعلی هم قصد انتقال را داشته باشد،باید با رضایت و موافقت موجر اقدام به این کار کرده یا برابر ماده ۱۹ از دادگاه درخواست تجویز انتقال منافع را نماید.

راه امید سایت معرفی وکیل تخصصی در کشور

راه امید با تخصصی کردن پرونده ها گام مهمی در جهت موفقیت در دادگاه ها برداشته است ، با تماس و مراجعه هر شهروند ایرانی  به شماره های اعلام شده بلافاصله تشکیل پرونده گردیده و وکیل متخصص در آن حیطه متناسب با نوع پرونده شما معرفی میگردد .در حین روند پرونده به پیگیری های مختلف توسط وکلا و کارشناسان دیگر نظرسنجی هایی صورت میپذیردکه در صورت عدم رضایت شما وکیل معین شده بر روی پرونده تعویض میگردد ،این امر باعث میشود علاوه بر تسریع در روند پرونده وکیل معین شده دارای تجارب بالا و پاسخگویی مناسب به موکل را دارا باشد.

 

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل موجر و مستاجر در مشهد

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

1 نظر
  1. حامد می گوید

    باعرض سلام وخسته نباشید حدود چند سال قبل یک مغازه برای فست فود کرایه کردیم و بعد مدتی مغازه رو با اجازه صاحب ملک ب کسی واگذار کردیم و اون طرف هم بعد از چند مدت اونو به کسی دیگه ای واگذار کرده
    هردو با اجازه صاحب ملک اینکار رو انجام دادیم
    این ملک بین وارث است و صاحب ملک یک آقایی هست که خواهر های ایشون بعد از چند سال از بنده و نفر دوم شکایت کرده ان
    که بدون اجازه ب کسی واگذار کردیم الان باید چکار کرد؟؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی

با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی

با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود