وکیل تامین اجتماعی در مشهد
بهترین وکیل تامین اجتماعی در مشهد
آدرس و شماره تلفن تامین اجتماعی مشهد
آدرس و شماره تلفن تامین اجتماعی مشهد به شرح زیر است:
جهت هماهنگی ملاقات عمومی با مدیرکل محترم تامین اجتماعی میتوانید با شماره تلفن مستقیم دفتر ۳۷۶۲۷۹۰۰ – ۰۵۱ تماس حاصل فرمائید. روزهای ملاقات عمومی: دوشنبه هر هفته
شماره نمابر: ۳۷۶۲۷۹۰۰-۰۵۱
آدرس: خراسان رضوی – مشهد – بلوار خیام – نبش خیام ۳۳- اداره کل تامین اجتماعی – طبقه چهارم – دفتر مدیر کل استان
حمایت موثر از نیروی کار، یکی از ویژگیهای جوامع توسعه یافته است. نیروی کار به عنوان یکی از مهمترین سرمایههای جوامع، به سبب سهم و نقشی که در فرآیند توسعه دارند، میبایست در برابر حوادث و رویدادهایی که منجر به قطع و کاهش درآمد آنان میشود، مورد حمایت قرار گیرند و برقراری چنین حمایتهایی یکی از کارکردهای اصلی نظامهای بیمه و تامین اجتماعی است.
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل تامین اجتماعی در مشهد
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
بازداشت کارگر
کارگری با یک قرارداد یکساله در کارگاهی به کار اشتغال داشته است و پس از گذشت مدتی بازداشت شده و در توقیف بوده است. آیا در صورت برائت، میتواند جهت ادامه کار به کارگاه مراجعه نماید یا اینکه مدت قرارداد، منقضی شده است؟
از آنجا که تعلیق قراردادکار به این معنی است که تعهدات طرفین قرارداد، و در نتیجه موضوع قرارداد کار، موقتاً بحال تعلیق در آمده و به عبارت دیگر قرارداد در این مدت بلا اثر میگردد، طبیعتاً در قرارداد های موقت، مدت تعلیق جزء مدت قرارداد به حساب نخواهد آمد.
مشاوره تلفنی و معرفی وکیل متخصص بیمه تامین اجتماعی در مشهد اینجا کلیک کنید
اعاده کارگر به کار
کارگری از سوی مقامات ذی صلاح بازداشت و پس از مدتی با سپردن وثیقه موقتا تا زمان تشکیل دادگاه آزاد شده است. آیا کارفرما مکلف به اعاده بکار وی است؟
در اینگونه موارد باعنایت به اینکه محکومیت وی قطعیت نیافته است و ماده ۱۷ قانون متبوع، حالت تعلیق قرارداد را موکول به عدم محکومیت کارگر دانسته است لذا روشن نبودن حالت قرارداد بمنزله ادامه توقیف کارگر تلقی و لذا کارفرما تکلیفی در خصوص اعاده بکار وی نخواهد داشت. بدیهی است چنانچه علت بازداشت،
شکایت کارفرما بوده باشد، پرداخت پنجا درصد حقوق موضوع تبصره ماده ۱۸، تا زمان صدور رای قطعی مراجع صالحه، بعهده کارفرما خواهد بود.
حقوق و مزایای کارگر در زمان بازداشت
کارگری بنا به شکایت کارفرما بازداشت شده است.در دوران بازداشت وضعیت حقوق و مزایای وی چگونه است و چنانچه در دادگاه محکوم شود تکلیف سنوات وی چه میشود؟
در اینگونه موارد مستند به تبصره ماده ۱۸ قانون، مادامیکه حکم قطعی دادگاه صالحه در خصوص محکومیت یا عدم محکومیت وی صادر نگردیده،
کارفرما مکلف خواهد بود حداقل پنجاه درصد ازحقوق ماهیانه وی را بطور علی الحساب به خانواده اش پرداخت نماید. بدیهی است در صورت محکومیت وی،چنانچه مراجع حل اختلاف قانون کار، فسخ قرارداد کار را از سوی کارفرما تشخیص دهند با عنایت به مفاد ماده ۲۷ قانون کار، نسبت به «حق سنوات» متعلقه صدور رای خواهند نمود.
سابقه کار کارگر
در مواردی که بازداشت کارگر در اثر شکایت کارفرماست، چنانچه کارگر تبرئه گردد، آیا مدت بازداشت در سابقه کار کارگر محسوب میگردد؟
بله
پرداخت ۵۰% حقوق به کارگر
کارفرمایی علیه کارگر خود در مراجع دادگستری طرح شکایت نموده است و بلافاصله از ادامه کار وی جلوگیری نموده است، آیا کارفرما مکلف نبوده حداقل ۵۰% حقوق وی را به خانواده کارگر پرداخت نماید؟
پرداخت مبلغ مزبور در مواردی لزوم پیدا میکند که کارگر در اثر این شکایت بازداشت شده باشد و چنانچه کارگر در اثر شکایت کارفرما توقیف نشده باشد پرداخت این ۵۰% لزومی ندارد.