وکیل تمکین در بوشهر

وکیل تمکین در بوشهر

 

با سلام مجتبی هستم کارشناس ارشد حقوق شما زمانی که این مقاله میخونین شاید فکرشم نمیکنین که بشه یک آقا رو بخاطر عدم تمکین محکوم کرد؟! اما با خوندن این مقاله و پرونده ی جالب در همین رابطه و مشاوره حقوقی تلفنی با یک وکیل متخصص تمکین در بوشهر نظرتون عوض میشه ،

بعد از اینکه عقد نکاح بطور صحیح واقع شود، هر یک از زوجین (زن و مرد) در مقابل یکدیگر به انجام وظایف مشخصی متعهد می گردند، تمکین در واقع به معنای انجام وظایف زناشویی توسط زوجه (زن) می باشد.

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل تمکین در بوشهر

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

مروری بر یک پرونده در بوشهر :

یک روز گرم تابستونی تو بوشهر  در راه برگشت از محل کارم بودم که یهویی خانمی جلو ماشین منو گرفت و با حالت گریان ازم درخواست کمک کرد  من در نگاه اول فک کردم فرد نیازمندیه ، اما متوجه شدم که این خانم از محل کارم منو دنبال کرده و دنبال فرصت میگشته تا باهام صحبت کنه و بعدش به اون خانم گفتم تا بیاد صحبت کنه وقتی شروع کرد به صحبت ، متوجه شدم همسرش تعقیبش میکنه چند دقیقه از صحبتمون گذشت که یهویی دیدم شوهرش اومد زد به شیشه ماشین و گفت خانمم مریض روانیه شما به حرفاش گوش نده و رفت . خانمش میگفت که شوهرش به هیچ عنوان ازش تمکین نمیکنه و هیچ خرجی (نفقه) بهش پرداخت نمیکنه و گفته که تو هیچ کاری نمیتونی بکنی من نه نفقه میدم نه اینکه میذارم طلاق بگیری !

مروری بر قانون حمایت از خانواده:

وقتی ازم کمک خواست بهش گفتم که بهترین کاری که میتونه بکنه اینه که با وکیل مشاوره بشه چون وکیل علاوه بر تجربه از اطلاعات حقوقی کافی برخورداره ، در نهایت سامانه وکیل نوین رو بهش معرفی کردم و اون خانم هم بعد از مشاوره حقوقی تلفنی حقوقی به دفتر وکیل در بوشهر مراجعه کرد و  تونست بعد از قرارداد با یک وکیل ،از شوهرش طبق ماده ۵۳ قانون حمایت از خانواده  طرح شکایت کنه و اونو با توجه شاهدینی که خانم داشت تونست به ۲ سال حبس محکوم کنه.

انتخاب یک وکیل و مشاوره گرفتن ازش میتونه از محکوم شدنه شما تو پرونده های حساس به خصوص خانواده جلوگیری کنه ، میتونه شما رو دست پر به جلسه دادگاه هدایت کنه ولی روزانه در دادگاه های خانواده  شاهد این هستیم زوجین با توجه به عدم شناخت کافی نسبت به حق و حقوق خودشون محکوم میشن و محکومیت هر یک از طرفین ضرر های جبران ناپذیری به بدنه و بنیان خانواده ها وارد میکنه به خصوص زمانی که فرزند هم داشته باشین بیشترین آسیب رو اونا میبینن داشتن یک وکیل کنار افراد اعتماد به نفس کافی رو تو هر یک از طرفین ایجاد میکنه.

انواع تمکین

بهتره بدونیم تمکین  به دو صورت می باشد:

  1. تمکین خاص
  2. تمکین عام

۱)تمکین خاص چیست؟

در قانون تمکین خاص یعنی برقراری رابطه خاص جنسی و زناشویی میان زوجین.در واقع تمکین خاص بمعنای اطاعت پذیری زن در مسائل جنسی و رابطه جنسی معقول با همسر خود می باشد.

 ۲)تمکین عام چیست؟

و اما در رابطه بات تمکین عام امده است: اطاعت کلی زن از شوهر در انجام امور زندگی مشترک می باشد.

ناشزه به چه معناست؟

به زنی که از انجام وظایف زناشویی در مقابل شوهر خود خودداری نماید، ناشزه می گویند. مطابق با قانون مدنی، به زن ناشزه نفقه تعلق نمی گیرد. ماده ۱۱۰۸ قانون مدنی مقرر میدارد:

“هرگاه زن بدون مانع مشروع از ادای وظایف زوجیت امتناع کند مستحق نفقه نخواهد بود.”

مشاوره تلفنی و معرفی وکیل متخصص تمکین در بوشهر اینجا کلیک کنید

الزام به تمکین به چه صورت می باشد؟

در صورتی که زوجه (زن) بنا به هر علتی از شوهر خود تمکین (عام یا خاص) ننماید، در اینصورت مرد میتواند دادخواست الزام زن به تمکین را از طریق مراجعه به یکی ازدفاتر خدمات قضایی ثبت نماید. بعد از ثبت دادخواست، پرونده از طریق دفتر خدمات قضایی به دادگاه خانواده محل اقامت زوجه ارسال می گردد. توصیه میگردد قبل از ثبت دادخواست الزام به تمکین، اظهارنامه ای با موضوع تمکین زوجه و بازگشت او به منزل، ارسال گردد.

بعد از این مرحله پرونده به دادگاه خانواده ارجاع خواهد شد و به یکی از شعب ارسال میشود. و سپس وقت رسیدگی تعیین می شود و به طرفین ابلاغ می گردد .در این مرحله مرد باید ثابت نماید که اسباب اثاثیه مطابق شان خانم فراهم نموده بعد از این کارشناس رسمی دادگستری برای بررسی موضوع توسط قاضی تعیین می شود و در صورتی که حرف آقا صحت داشته باشد دادگاه حکم الزام به تمکین زن را صادر می کند پس از قطعیت رای مرد میتواند از دادگاه بدوی تقاضای صدور اجراییه بدهد و با ارسال پرونده به اجرای احکام حکم اجرا گردد.

در کدام موارد زن میتواند از شوهر خود تمکین نکند؟

موارد ذیل عذرهای موجهی می باشند که زن مجاز به عدم تمکین است:

زمانی که مرد دچار امراض مقاربتی شده باشد که در اینصورت زن می تواند از تمکین خاص امتناع نماید.

استفاده زن باکره از حق حبس خود به شرطی که تمکین عام نکرده باشد.

اگر بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف ضرر بدنی یا مالی یا شرافتی برای زن باشد زن می تواند مسکن علیحده اختیار کند و در صورت ثبوت مظنه ضرر مزبور محکمه حکم بازگشت به منزل شوهر نخواهد داد و مادام که زن در بازگشتن به منزل مزبور معذور است نفقه بر عهده شوهر خواهد بود. (ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی)

عدم تهیه منزل مناسب شان و شئونات زوجه.

اگر زن در دوره عادت ماهانه باشد، می تواند از رابطه زناشویی با شوهر خودداری نماید.

عدم تمکین چیست؟

به موجب مندرجات قانون مدنی زن می بایست وظایفی را که در مقابل همسرش به عهده دارد انجام دهد. از جمله آن وظایف وفاداری، پایبندی به زندگی زناشویی، اطاعت از همسر، برقراری رابطه جنسی، حسن رفتار، سکونت در منزلی که مرد تعیین می کند، می باشد و اگر زن بدون دلیل قانونی و عذر شرعی به وظایف قانونی خود عمل نکند عدم تمکین کرده و در صورت درخواست مرد دادگاه زن را الزام به تمکین می نماید.

عدم تمکین مرد به چه صورت است؟

بارها در زندگی مشترک افراد دیده می شود که مرد زندگی مشترک را ترک می کند یا با همسرش حسن رفتار ندارد و یا نفقه او را نمی پردازد و یا به همسرش وفادار نیست و مثال هایی از این دست، که در این خصوص باید گفت در قانون و رویه چیزی تحت عنوان عدم تمکین مرد و الزام او به ادامه زندگی مشترک وجود ندارد و اگر مردی این اعمال را انجام می دهد زن تنها از طریق اثبات آنها با ادله و مدارکی که در دست دارد می تواند جهت طلاق از او اقدام کند و تحت هیچ شرایطی در کشور ما مرد الزام به تمکین نخواهد شد.

اثبات عدم تمکین

در خصوص اثبات عدم تمکین زن باید گفت زمانی که زن و شوهر در یک منزل زندگی می کنند اصل بر این است که زن از همسرش تمکین می کند. مگر اینکه دلایلی از سوی مرد جهت عدم تمکین زن ابراز گردد یا زن منزل مشترک را ترک کرده باشد. در خصوص تمکین عام می توان از شهادت شهود و اظهارات آشنایان استفاده کرد اما در خصوص تمکین خاص تا زمانی که زن منزل مشترک را ترک نکند این امر به سختی قابل اثبات خواهد بود.

ارتباط تمکین و نفقه

همانطور که اطلاع دارید اگر ازدواج زن و شوهر دائمی باشد مرد باید به زن نفقه بدهد. نفقه شامل مسکن، پوشاک، خوراک، اثاثیه منزل، هزینه های بهداشتی و درمانی و خدمه در صورت عادت یا نقصان می باشد و اگر مرد نفقه همسرش را پرداخت نکند این موضوع از سوی زن قابل پیگیری است و هم از حیث حقوقی و هم از حیث کیفری می تواند اقدام کند و زن در چنین شرایطی می تواند از همسرش تمکین نکند. اگر زن ابتدا اقدام کند و اثبات نماید که همسرش به او نفقه پرداخت نمی کند دعوای تمکین مرد رد خواهد شد.

شرایط مهریه زن در صورت عدم تمکین؟

در این خصوص باید گفت که مهریه حق قانونی زن است و به محض جاری شدن صیغه ازدواج زن مالک مهریه می شود و مرد موظف به پرداخت آن به زن خواهد بود و حق زن نسبت به دریافت مهریه ارتباطی با تمکین یا عدم آن ندارد و مرد موظف است مهریه زن در صورت عدم تمکین را نیز به وی پرداخت کند.

مجازات عدم تمکین زن چیست؟

۱- در صورتی که زن بدون مانع مشروع از تمکین در برابر شوهر خودداری کند، از حق دریافت نفقه محروم خواهد شد.

۲- صورت عدم تمکین، زن از برخی از حقوق مالی بعد از طلاق همچون تنصیف اموال و دارایی های مرد پس از طلاق محروم می گردد.

۳ –مرد با گذشت مدت زمان عدم تمکین زن، می تواند با مراجعه به دادگاه حکم ازدواج مجدد بگیرد.

 مجازات عدم تمکین مرد در قانون چیست؟

در صورتی که شرایط نشوز مرد بوجود بیاید، به طور مثال مرد وظایف زناشویی اش را به خوبی انجام ندهد.به گونه ای که موجب عسر و حرج زن بشود، به این معنی که شرایط مشقت باری برای زن بوجود بیاید و ادامه زندگی برای او ممکن نباشد، می تواند به دادگاه مراجعه کند و در صورت اثبات این شرایط، قاضی حکم طلاق او را از همسرش صادر می کند. ماده ۵۳ قانون حمایت از خانواده در همین مورد می گوید: “هرکس با داشتن استطاعت مالی، نفقه زن خود را در صورت تمکین او ندهد یا از تادیه نفقه سایر اشخاص واجب النفقه امتناع کند به حبس تعزیری درجه شش محکوم می‌شود.” به این معنی که اگر زن از مردبابت پرداخت نکردن نفقه خود، شکایت کند، دادگاه می تواند او را به شش ماه تا دو سال حبس محکوم کند.

انتخاب وکیل از طریق سامانه وکیل نوین:

سامانه وکیل نوین  به منظور سهولت دسترسی به وکلا و مشاوران حقوقی متخصص تاسیس گردیده است. شما در این سامانه می توانید از بین وکلای متخصص، وکیل خانواده مورد نظر خود را با در نظر گرفتن سابقه و حق الوکاله تعرفه شده در قسمت خدمات وکالتی حقوقی، دعاوی خانواده، دعوی تمکین انتخاب نمایید.

 شما می‌توانید قبل از انتخاب وکیل پایه یک دادگستری از خدمات مشاوره‌ای استفاده نمایید. به همین دلیل وکیل نوین برای پرسش و پاسخ حقوقی کاربران بخش مشاوره حقوقی  و همچنین برای سوالات تخصصی کاربران و ارائه راهکار تخصصی وکلا بخش مشاوره حقوقی تلفنی با هزینه به صرفه و مناسب را در نظر گرفته است تا با راهنمایی مشاوران، کاربران بتوانند بهترین وکیل و مسیر درست را انتخاب نمایند. در صورت نیاز کاربران برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رزومه تحصیلی و کاری وکلا و مشاوران می‌توانند به  صفحه اصلی سایت وکیل نوین مراجعه نمایند.

تخصص های وکلای راه امید در بوشهر:

چنانچه شما دنبال وکیل متخصص در حوزه خانواده اعم از :طلاق ، نفقه ، مهریه ، جهیزیه ، تمکین ، حضانت فرزند ، اثبات نسب و… و یا حوزه حقوقی اعم از چک ، دعاوی ملکی ، ارث  ، اداره کار ، مالیات ، مطالبه وجه ، قرارداد.  و یا دعاوی کیفری منجمله کلاهبرداری ، سرقت ، فروش مال غیر ، خیانت در امانت ، جعل ، قتل ، مواد مخدر ، جرایم سیاسی و تعزیرات  و…

 

امیدوارم  از این مقاله لذت برده باشید و برای درخواست وکیل و مشاوره از طریق لینک زیر اقدام نمایید .

مراحل پیدا کردن وکیل در بوشهر

  1. ثبت درخواست وکیل یا مشاوره تلفنی با وکیل بوشهر ( کلیک کنید )
  2. اطلاعات وکیل متخصص را مشاهده و از طریق پیامک دریافت کنید.
  3. با ۲ وکیل متخصص در بوشهر تلفنی صحبت داشته باشید .
  4. به دفتر وکیل مورد نظر مراجعه کنید و در صورت صلاحدید عقد قرارداد وکالت نمایید .

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل تمکین در بوشهر

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

1 نظر
  1. تینا می گوید

    خیلی قشنگ و کامل بود

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی

با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود