وکیل ملکی در قم | مشاوره حضوری رایگان ۱۴۰۲

معرفی بهترین وکیل ملکی در قم

وکیل ملکی در قم

 

با سلام خدمت همراهان سامانه راه امید قصد دارم در این مقاله ضمن بررسی ویژگی های یک وکیل ملکی در قم به یکی از پرونده های دوران وکالتم هم اشاره کنم که قطعا خوندن اون خالی از لطف نیست.

یک شب که تو دفتر نشسته بودم و به کارهای عقب افتاده ام رسیدگی می کردم. به دلیل نمای بیرونی دفتر و روشن بودن چراغ دفترم موکلین متوجه حضورم در دفتر می شدن.با این که تقریبا آخر وقت بود و خسته بودم اما وقتی دیدم یک موکل با این سن زیاد این وقت شب اومده دفترم هیچ جوره نتونستم اون رو راهنمایی نکنم و نسبت بهش بی تفاوت باشم به همین دلیل با این که آخر وقت بود ولی به صحبت هاش گوش کردم.

اونجوری که موکلم تعریف می کرد: در سال ۹۵ آپارتمانی رو خریداری می کنه و خوب چون اون آپارتمان صفر بوده.یکم کار داشته تا سند منتقل بشه.برای همین موکلم خیلی پیگیری نمی کنه تا حدود دو یا سه سالی می گذره. که تصمیم می گیره خونه رو بفروشه و به مشکل برمی خوره.اون جا می فهمه به به این خوش خیالی و پیگیری نکردنش کار دستش داده.و اینجوری می شه که سریع خودش به دفتر من می رسونه تا با من مشورت کنه.

خوب طبیعتا چون موکلم سن اش بالا بوده و اطلاعات حقوقیشون هم کم بود.اصلا تو این سه سال به فکر سند زدن نمیفته ولی از من به شما نصیحت که هیچ وقت با اعتماد بی جا و خوش خیالی در پرونده های ملکی وقت خودتون رو تلف نکنید که خیلی ضرر می کنید.

من یک سری توضیحات بهتون میدم. و راهنمایی ات می کنم که اگه توام یک مشکل مثل موکل من داشتی چه کنی؟

برای ارتباط با وکیل ملکی در قم و مشاوره رایگان اینجا کلیک کنید.

 

پس به نکات زیر توجه کن : 

سند رسمی چیست؟

خوب برای این که بتونی اقدامی انجام بدی برای گرفتن سند ات اول از همه باید بدونی اصلا در قانون تعریف سند چیه؟ ما در قانون دو نوع سند داریم. سند عادی و سند رسمی .به اسنادی که در اداره ثبت و یا دفاتر اسناد ثبت میشن. سند رسمی میگن. در غیر این صورت اگر سند رسمی نباشه عادی هست.

حالا قطعا برات این سوال پیش میاد اصلا فرق این اسناد با هم در چیه؟

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل ملکی در قم

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

تفاوت اسناد رسمی و اسناد عادی در چیست؟

۱)اعتبار اسناد رسمی از اسناد عادی بالاتر هست.

۲)در برابر سند رسمی نمی شه ادعای انکار کرد.

۳)برای این که ثابت کنی یک سند رسمی اعتبار نداره باید از طریق دادگاه اقدام کنید.

حالا اگر شما یک مالی رو خریداری کردی که سند رسمی داره باید حواست به یک سری موضوعات باشه. وگرنه کارت برای ملزم کردن فروشنده برای تنظیم سند سخت می شه.

بهتره بدونی اصلی ترین کار مشخص کردن تاریخ و مکان در قولنامه برای انتقال سند هست. و اگر فروشنده برای سند زدن همکاری نکرد.می تونی با مشورت با وکیل متخصص در امور ملکی برای گرفتن سندت اقدام کنی.

در این موارد باید دعوای الزام به تنظیم سند رسمی رو مطرح کنیم.حالا بهتره بدونیم.

دعوای الزام به تنظیم سند رسمی چیست؟

وقتی ملکی رو خرید و فروش می کنیم همیشه اول اقدام به نوشتن مبایعه نامه می کنیم.در مبایعه نامه فروشنده متعهد میشه که در دفتر اسناد جهت تنظیم سند حضور پیدا کنه.حالا به دعاوی که در این خصوص مطرح می شه دعوای الزام به تنظیم سند رسمی می گن.

حالا که با دعوای الزام به تنظیم سند آشنا شدی. بهتره این موضوع رو بررسی کنیم که:

وکیل چگونه به موکل خود برای طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی کمک می کند؟

وکیل شما در اولین قدم اقدام به نوشتن دادخواست به طرفیت فروشنده در دادگاه می کند. دادگاه بعد از بررسی دادخواست شما یک وقت جهت رسیدگی به دادخواست تعیین می کنه. و در انتها با بررسی ادله که شما به دادگاه تقدیم می کنین رای به نفع شما صادر می شه. البته دفاعیات یک وکیل و با تجربه در گرفتن این رای بی تاثیر نیست.

بهتره بدونی که من در این پرونده ای که بهت اشاره کردم علاوه بر طرح دعوای الزام به تنظیم سند درخواست دستور موقت هم دادم.شاید برات جالب باشه که بدونی دستور موقت چیه؟و ایا اصلا دستور موقت در دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی الزامی هست یا نه؟ پس بذار برات توضیح بدم.

دستور موقت در دادخواست الزام به تنظیم سند به چه معناست؟

بنا به نظر اکثر وکلای متخصص ملکی و از اونجایی که دعوای الزام به تنظیم سند رسمی حداقل شش ماه زمان می بره وکیل در دادگاه تقاضای دستور موقت می دهد.به این معنی که از نقل و انتقال اون ملک جلوگیری می کنه تا در اون مدت فروشنده نتونه اون ملک رو بفروشه.

و اما بعد از تقدیم دادخواست و تقاضای دستور موقت اینجا دیگه نوبت به گرفتن رای از دادگاه می رسه.

وکیل دعاوی ملکی چگونه در دادگاه به نفع موکل خود رای می گیرد؟

در دعوای الزام به تنظیم سند رسمی دادگاه فروشنده رو به تنظیم سند ملزم می کنه و اگر فروشنده باز هم سند نزد در اینجا نماینده دادگاه از طرف اون اقدام به انتقال سند می کنه.

حالا بعد از این که از دادگاه حکم گرفتیم.بعد از اون نوبت به اجرای حکم می رسه. در این مرحله:

وکیل ملکی در قم

الزام به تنظیم سند چگونه اجرایی می شود؟

بعد از صدور رای دادگاه و قطعی شدن حکم می شه تقاضای صدور اجرائیه کرد.در اجرائیه ۱۰ روز به فروشنده فرصت می دهند.و اگر در طول این ۱۰ روز اقدام به تنظیم سند نکرد.نماینده دادگاه به جای فروشنده سند رسمی را به نام خریدار امضا می کند.

من اقداماتی که برای موکلم انجام داده بودم رو به طور مختصر بیان کردم.نه تنها من بلکه تمامی همکارانم در سامانه راه امید حتی خیلی دقیق تر از من در پرونده های ملکی می تونن به شما کمک کنن.

در انتها اگر سوالی در رابطه با مسائل ملکی دارید. همکاران من در سامانه راه امید به شما مشاوره میدن. فقط کافیه روی کلمه راه امید کلیک کنید.

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل ملکی در قم

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی

با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی

با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود