مشاور حقوقی ( تلفنی و آنلاین )
موسسه حقوقی بین المللی بهروش راه امید با داشتن مشاور حقوقی خوب و وکلای متخصص در موضوعات مختلف و با تخصوصی کردن پرونده های حقوقی ،کیفری و خوانده سعی در هر چه بهتر و سریع تر انجام دادن کار حقوقی شما عزیزان را دارد.
شما می توانید با تماس با کارشناسان حقوقی موسسه، مشاوره ای تلفنی و یا با اخذ نوبت مشاوره حضوری داشته باشید
مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با وکیل حقوقی در کرج
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
حسن ما در تخصصی بودن ماست
آیا با لغات تصرف عدوانی– تصرف عدوانی با مستاجر – در ملک مشاعی آشنایی دارید .
معنای اصطلاحی تصرف را می دانید ؟
تصرف یا دراصطلاح ید عبارت است از اقتدار و سلطه ایی که شخص به طور مستقیم یا غیر مستقیم بر مالی دارد.
معنای لغوی عدوان یعنی ظلم و ستمی است آشکار و در اصطلاح فعل یا ترک فعل قابل نکوهش است و این درصورتی است که خلاف قانون یا عرف یا عقل سلیم باشد . عدم رضای مالک یا عدم اذن قانونی او موجب تحقق تصرف عدوانی به معنای اعم آن عبارت است از خارج شدن مال از ید مالک یا قائم مقام قانونی او بدون آنکه مجوز قانونی داشته باشد .
این نوع تصرف در مادۀ ۳۰۸ قانون مدنی عدوان است و مفاد این ماده از حدیث «علی الید ما اخذت حتی تؤدیه» گرفته شده است تصرف عدوانی، عنوانی است که هم در حقوق مدنی و هم در حقوق کیفری مطرح است بنابراین میتوان هم از منظر حقوقی و هم کیفری این عنوان را مورد بحث و تحلیل قرار داد
بررسی تصرف عدوانی با رویکرد حقوقی تعریف تصرف عدوانی در مادۀ ۱۵۸ قانون آئین دادرسی مدنی دادگاههای عمومی و انقلاب : (دعوای تصرف عدوانی عبارت است از:
ادعای متصرف سابق مبنی بر اینکه دیگری بدون رضایت او مال غیرمنقول را از تصرف وی خارج کرده و اعادۀ تصرف خود را نسبت به آن مال درخواست مینماید) این تعریف فقط شامل اموال منقول نیست ؛ پس اگر کسی اتومبیل یا تلفن همراه یا مال منقول دیگری را به صورت عدوانی از تصرف او خارج سازد،تعریف فوق این موارد را شامل نخواهد شد .
برای مشاوره حضوری با وکیل در کرج همین الان نوبت بگیرید
اگر مال با رضایت متصرف سابق از تصرف او خارج شده باشد و به تصرف فرد دیگر درآید سپس متصرف سابق از رضایت خویش پشیمان شده و بخواهد آن را برگرداند ، عنوان تصرف عدوانی بر فعل متصرف لاحق صادق نخواهد بود.
چنانچه شخصی بر ملک خود هیچ تصرفی نداشته باشد و برای مدتی آن را رها کرده باشد ، به نحوی که ، شخص دیگری ، ملک مورد نظر را تصرف نماید، تعریف مزبور شامل این مورد نخواهد شد ؛ زیرا متصرف فعلی ، مال را از تصرف متصرف سابق خارج نکرده ، بلکه ملکی را که قبلاً از تصرف وی خارج شده بوده را تصرف کرده است .
سلام و وقت به خیر. شوهر دوست من سال ۹۵ ایشون رو بی خبر ترک کرده و به یک کشور خارجی پناهنده شده. بچه هم ندارند. ایشون هم ۵ سال اخیر منزل پدرشون زندگی می کنند. شوهرشون جواب هیچ تلفنی رو نمی ده و نشونی ازشون نیست. خانواده ی شوهرش هم با بی احترامی طردش کردند و به دلیل نداشتن بچه جواب عروس شون رو نمی دند. ایشون چطور می تونه مهریه ش رو بگیره؟
سلام دوست گرامی
جهت مشاوره و راهنمایی با شماره های ۰۵۱۳۶۱۴۱۱۱ و ۰۵۱۳۶۱۴۰۰۰۰ تماس بگیرید.
باسلام من خونه با متراژ ۱۷۴ متر خریدم . همسایه مجاور ازملکین قبل شکایت کرده و می گوید ۳۴ متر از زمین ایشان را تصرف نمودند ومن درجریان شکایت نبودم
دادگاه به صورت غیابی به علت اینکه من جز خوانده ها نبودم ومالکین قبل نیز در دادگاه حاضر نشدند خونه من را مقصر اعلام نموده و با توجه به اینکه ملک من با سند برابر می باشد و براساس نظرکارشناس دادگستری اینکه براساس نقشه های هوایی، شهرداری خیابان نبش خونه من بجای ۱۲ متر ۱۴ متر خیابان احداث نموده
و لذا ۳۴ متر از زمین ملک من توسط شهرداری تصرف شده ( ۳۴متر از زمین همسایه تصرف نمودم وشهرداری ۳۴ متر از زمین من را تصرف نموده )
لذا خواهشمنداست باتوجه به اینکه پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال گردیده راهنمایی فرمایید که ایا شهرداری مقصر است یا ملک بنده واگر ملک بنده مقصر باشد باید از مالکین قبل شکایت کنم یا از شهرداری
سلام نسبت به رای تجدیدنظر اعتراض کنید و برای اطلاعات بیشتر با شماره های ۰۵۱۳۶۱۴۱۱۱۱ و ۰۵۱۳۶۱۴۰۰۰۰ تماس بگیرید