وکیل متخصص کلاهبرداری در بیرجند/۱۴۰۲

وکیل متخصص کلاهبرداری در بیرجند

 

بهترین وکیل کلاهبرداری در بیرجند در سامانه وکیل نوین تونست به من کمک کنه که خیلی زود مبلغ هنگفتی را که ازم کلاهبرداری کرده بودن ، پس بگیرم. شما هم اگر به وکیل کلاهبرداری در بیرجند نیاز داشتین، می‌تونید با وکیل متخصص کلاهبرداری در بیرجند در سامانه وکیل نوین ارتباط برقرار کنید.

 

مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با وکیل کلاهبرداری در بیرجند

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

 

 

امروزه علاوه بر گسترش دامنه معاملات مشروع و عرفی و مزایایی که برای اشخاص در ارتباط وجود دارد، کلاهبرداری‌هایی توسط بعضی اشخاص انجام می‌شود که نه تنها موجب آلودگی معاملات اشخاص رابطه شده بلکه جامعه را نیز دچار تبعات بعدی خواهد کرد.

کلاهبرداری با گسترش استفاده از اینترنت و وسایل ارتباطی از حالت قدیمی خود خارج و در بستری جدید به نام فضای مجازی در حال انجام است.

بعضا نیز این گونه کلاهبرداری‌ها را چون در محیط مجازی است، از جنس کلاهبرداری نمی‌دانند؛ حال آنکه در تعریف کلاهبرداری آمده است، شخص یا اشخاصی با فریب و نیرنگ و استفاده از وسائل متقلبانه، اموالی را به دست آورند؛ بنابراین، شامل کلاهبرداری در فضای مجازی هم می‌شود.

اثبات برخی از کلاهبرداری‌ها و ارکان آن کار دشواری است ،به خصوص اگر کلاهبردار رد و مدرکی از خود باقی نگذارد و نیاز به وکیل متخصص کلاهبرداری در بیرجند دارد.

بنابراین، با توجه به پیچیدگی‌های جرم کلاهبرداری، به شما پیشنهاد می‌شود که قبل از طرح شکایت کیفری با وکیل متخصص و باتجربه در این خصوص مشورت شود؛ چرا که ناآگاهی در نحوه شکایت می‌تواند موجب تضییع حق مالباخته شود.

در راستای جرم کلاهبرداری موسسه حقوقی بین‌المللی راه امید بر آن شد که وکیل متخصص در زمینه کلاهبرداری را شناسایی کرده و به شما عزیزی که درگیر پرونده کلاهبرداری هستید معرفی نماید.

سامانه وکیل نوین در بیرجند با داشتن وکلای متخصص در این حوزه به صورت کاملا تخصصی در بیرجند در حال فعالیت می‌باشد.

در سامانه وکیل نوین تیمی از کارشناسان متعهد و همچنین تیم CRM (تیم پشتیبانی موکلین) پشتیبان موکلین عزیز می‌باشند به طوری که بعد از معرفی وکیل توسط کارشناسان ، تیم  CRM با موکل محترم تماس می‌گیرند و پیگیر روند کار وکیل خواهند بود و چنانچه موکلی بنا به هر دلیلی از وکیل خود ناراضی باشد پرونده به وکیل دیگری ارجاع داده می‌شود.

 تعریف جرم کلاهبرداری :

کلاهبرداری به معنای استفاده از وسایل متقلبانه برای فریب مردم و به دست آوردن اموال آن‌ها است. بنابراین، از هر وسیله‌ی متقلبانه‌ای که در این راه استفاده شود مثل اینکه کلاهبردار مدیر کارخونه است و یا یک مقام مهم دولتی است و … و باعث فریب خوردن اشخاص شود و اموال آن‌ها را از چنگشان در بیاورد، کلاهبرداری محسوب می‌شود.

منتها تفاوتی که وجود دارد این است که اگر کلاهبردار دارای پست و مقام دولتی باشد و از مقام خود سوءاستفاده و کلاهبرداری کند، مجازاتش شدیدتر می‌شود.

مجازات جرم کلاهبرداری در بیرجند 

  • اگر کلاهبرداری ساده باشد یعنی کلاهبردار از پست و مقام دولتی خود سوءاستفاده نکرده باشد، مجازات آن «حبس از ۱ تا ۷ سال و جزای نقدی معادل مال برده شده و رد اصل مال به صاحب آن» است.
  • اگر کلاهبرداری مشدد باشد یعنی کلاهبردار کارمند دولت باشد و از مقام خود سوءاستفاده کرده باشد، مجازات آن «حبس از ۲ تا ۱۰ سال و جزای نقدی معادل مال برده شده و رد اصل مال به صاحب آن و انفصال از خدمات دولتی به نحو دائم» است.

اثبات جرم کلاهبرداری در بیرجند 

برای اینکه این جرم ثابت شود باید عناصر مادی آن ثابت شود:

۱) همان‌طور که در تعریف کلاهبرداری آمده، باید از وسایل متقلبانه‌ای استفاده شود. مثلا کلاهبردار خود را مدیر یک موسسه مالی و اعتباری معرفی کند که برای وامی که می‌خواهد بدهد باید خانه چند میلیاردی زیان‌دیده در گرو باشد.

آن وقت پس از اینکه خانه را از چنگ فرد در می‌آورد، مشخص می‌شود که اصلا چنین موسسه‌ای وجود خارجی نداشته که بخواهد مدیر داشته باشد.

۲) دومین رکن این است که شخص فریب ظاهرسازی‌های کلاهبردار را بخورد. اگر با وجود همه‌ی ظاهرسازی‌ها، خود شخص عاقل باشد و فریب نخورد، این رکن از جرم کلاهبرداری را نمی‌تواند ثابت کند و مالی را که از دست داده از طریق شکایت کیفری کلاهبرداری نمی‌تواند پس بگیرد بلکه باید از راه‌های دیگر استفاده کند.
نکته مهم این است که در کلاهبرداری استفاده از وسایل متقلبانه باید مقدم بر فریب باشد یعنی اول باید از وسایل متقلبانه استفاده شود، سپس، شخص فریب بخورد به طوری که اگر این وسایل متقلبانه وجود نمی‌داشت، شخص فریب نمی‌خورد.

۳) آخرین رکن این است که مالی که کلاهبردار برمی‌دارد، متعلق به دیگری باشد.

بنابراین، اگر مثلا الف یک خانه‌ای دارد که برای خودش است اما در اختیار ب است و الف به طریقی متقلبانه آن را از ب می‌گیرد، این کلاهبرداری نیست چون مال خودش است. کلاهبرداری زمانی است که الف با وسیله متقلبانه مالی ب را از او می‌گیرد.

علاوه بر  عناصر مادی، باید عناصر معنوی جرم کلاهبرداری نیز اثبات شود. عنصر معنوی این جرم این است که کلاهبردار در استفاده از وسایل متقلبانه (سوءنیت عام) و در گرفتن مال از شخص دیگری (سوءنیت خاص) قصد و عمد داشته باشد.

چنانچه این عنصر معنوی توسط شاکی (زیان‌دیده) ثابت نشود، جرم انجام شده کلاهبرداری نخواهد بود و ممکن است عنوان دیگری داشته باشد.

ماده قانونی جرم کلاهبرداری

ماده قانونی (عنصر قانونی) جرم کلاهبرداری ماده یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری مصوب ۱۵ آذر سال ۱۳۶۷ مجمع تشخیص مصلحت نظام و دو تبصره آن است.

بر اساس ماده ۱ این قانون:

«هر کس از راه حیله و تقلب، مردم را به وجود شرکت‌ها یا تجارتخانه‌ها یا کارخانه‌ها یا موسسات موهوم یا به داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد یا به امور غیر واقع امیدوار کند یا از حوادث و پیش‌آمدهای غیرواقع بترساند یا اسم یا عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور و یا وسایل تقلبی دیگر، وجوه یا اموال یا اسناد یا حوالجات یا قبوض یا مفاصاحساب و امثال آن‌ها تحصیل کرده و از این راه مال دیگری را ببرد، کلاهبردار محسوب و علاوه بر رد اصل مال به صاحبش، به حبس از یک تا ۷ سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است، محکوم می‌شود.

در صورتی که شخص مرتکب، بر خلاف واقع عنوان یا سمت ماموریت از طرف سازمان‌ها و موسسات دولتی یا وابسته به دولت یا شرکت‌های دولتی یا شوراها یا شهرداری‌ها یا نهادهای انقلابی و به طور کلی قوای سه‌گانه همچنین نیروهای مسلح و نهادها و موسسات مامور به خدمت عمومی اتخاذ کرده یا اینکه جرم کلاهبرداری با استفاده از تبلیغ عامه از طریق وسایل ارتباط جمعی از قبیل رادیو، تلویزیون، روزنامه و مجله یا نطق در مجامع یا انتشار آگهی چاپی یا خطی صورت گرفته باشد یا مرتکب از کارکنان دولت یا موسسات و سازمان‌های دولتی یا وابسته به دولت یا شهرداری‌ها یا نهادهای انقلابی به خدمت عمومی باشد، علاوه بر رد اصل مال به صاحبش به حبس از ۲ تا ۱۰ سال و انفصال ابد از خدمت دولتی و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است، محکوم می‌شود.»

  • تبصره ۱: «در کلیه موارد مذکور در این ماده در صورت وجود جهات و کیفیات مخففه دادگاه می‌تواند با اعمال ضوابط مربوط به تخفیف، مجازات مرتکب را فقط تا حداقل مجازات مقرر در این ماده ( حبس) و انفصال ابد از خدمات دولتی تقلیل دهد ولی نمی‌تواند به تعلیق اجرای کیفر حکم دهد.»
  • تبصره ۲: «مجازات شروع به کلاهبرداری حسب مورد حداقل مجازات مقرر در همان مورد خواهد بود و درصورتی که نفس عمل انجام ‌شده نیز جرم کلاهبرداری باشد، شروع‌کننده به مجازات آن جرم نیز محکوم می‌شود.

مستخدمان دولتی علاوه بر مجازات مذکور چنانچه در مرتبه مدیر کل یا بالاتر یا هم‌ طراز آن‌ها باشند به انفصال دایم از خدمات دولتی و در صورتی که در مراتب پایین‌تر باشند، به شش ماه تا سه سال انفصال موقت از خدمات دولتی محکوم می‌شوند.»

انواع کلاهبرداری در بیرجند  :

به طور کلی کلاهبرداری به سه نوع کلاهبرداری ساده ، مشدد و رایانه ای تقسیم بندی میشود . 

  • کلاهبرداری ساده : شخصی با فریب دادن ، مردم را به امور غیر واقعی امیدوار میکند یا برعکس از حوادثی که وجود واقعی ندارد میترساند تا از این طریق اموال و اسناد مردم را مورد ربایش قرار دهد مرتب جرم کلاهبرداری از نوع ساده شده است . 

 در خصوص مجازات کلاهبردار باید گفت که طبق قانون قدیم شخص کلاهبردار به حبس از ۱ تا ۷ سال محکوم میشد اما طبق قانون جدید این مجازات به نصف تقلیل یافت و مجازات ۶ ماه یا ۳سال و نیم شد . علاوه بر مجازات حبس کلاهبردار به رد مال ربوده شده و جزای نقدی معدل آن نیز محکوم میشود . در صورتی که مال ربوده شده زیر ۱۰۰ میلیون تومان باشد در صورت رضایت شاکی پرونده ، پرونده بسته میشود و جنبه ی عمومی نمیباید . 

 

  • کلاهبرداری مشدد : زمانی که شخصی خود را مامور از جانب دولت و سازمان و ارگان های دولتی معرفی کند و یا اینکه از کارمندان دولت باشد و از آن طریق کلاهبرداری کند ، کلاهبردار از نوع مشدد محسوب میشود . جرمی که با استفاده از رسانه های عمومی مثل رادیو ، تلوزیون یا انتشار آگهی های دروغین صورت گیرد کلاهبرداری مشدد محسوب میشود . 

مجرم طبق قانون قدیم به دو تا ۱۰ سال حبس محکوم میشد اما بعد از تصویب قانون کاهش حبس مجازات تعزیری سال ۹۹ این مجازات به نصف تقلیل یافت و ۱ تا ۵ سال شد . علاوه بر مجازات حبس ، کلاهبردار به رد مال ربوده شده و جزای نقدی معادل مال نیز محکوم میشود .

در کلاهبرداری مشدد نیز همانند کلاهبرداری ساده در صورتی که مال ربوده شده زیر ۱۰۰ میلیون تومان باشد در صورتی که شاکی پرونده رضایت دهد و گذشت کند ، پرونده جنبه ی عمومی نخواهد داشت و خاتمه میابد . 

 

  • کلاهبرداری رایانه ای : زمانی است که کلاهبرداری به صورت مستقیم صورت نگرفته باشد و به طور غیر مستقیم و از طریق رایانه ، گوشی و… اتفاق افتاده باشد . در این نوع از کلاهبرداری ارتباط کلاهبردار با بزه دیده به صورت مجازی و غیرمستقیم است . 

مجازات کلاهبرداری مشدد در قانون قدیم ۱تا۵ سال بود که بعد از تصویب قانون کاهش مجازات حبس تعزیری به نصف تقلیل یافت و حبس ۶ ماه تا ۲سال ونیم شد .علاوه بر مجازات حبس کلاهبردار رایانه ای باید مال ربوده شده را رد کند همچنین از دو تا ده میلیون تومان هم محکوم میشود در صورتی که مال ربوده شده زیر ۱۰۰ میلیون تومان باشد اگر شاکی رضایت دهد پرونده بسته میشود و جنبه ی عمومی ندارد . 

 

منظور از جرائم در حکم کلاهبرداری چیست؟

منظور جرائمی است که عناصر تشکیل دهنده ی آن عینا شبیه کلاهبرداری نیست اما قاضی همان حکمی را میدهد که برای کلاهبرداری در قانون نوشته شده . مجازات جرم کلاهبرداری حبس از ۶ ماه تا ۳سال و نیم ، رد مال ربوده شده و هم چنین پرداخت جزای نقدی معادل آنچه ربوده به دولت میباشد . 

مصادیق جرائم در حکم کلاهبرداری در بیرجند :

برخی جرایم هستند که در قوانین مختلف قانون‌گذار آن‌ها را در حکم کلاهبرداری آورده است. اثر اینکه جرایم زیر در حکم کلاهبرداری دانسته شده‌اند، این است که جرمی غیرقابل گذشت محسوب می‌شوند و رضایت شاکی فقط منجر به تخفیف در ادامه به این قوانین پرداخته می‌شود:

کلاهبرداری

۱)قانون مجازات اشخاصی که برای بردن مال غیر، تبانی می‌نمایند (مصوب ۳/۵/۱۳۰۷)   

در این قانون، تبانی برای بردن مال دیگری جرمی در حکم کلاهبرداری محسوب شده است. براساس ماده‌ ۱ این قانون، «هرگاه دو نفر به‌قصد تصاحب مال شخص ثالث، با هم تبانی کرده و به‌ طور صوری علیه یکدیگر اقامه دعوا کنند، کلاهبردار محسوب می‌شوند.»

همچنین مطابق ماده ۲ این قانون، «اگر دعوایی در دادگاه بین دو نفر مطرح باشد و کسی با تبانی با یکی از اصحاب دعوا و به ‌قصد تضییع حق طرف مقابل، به‌ عنوان شخص ثالث در دعوایی وارد شود یا بر حکمی اعتراض کند، کلاه‌بردار‌ محسوب می‌شود.»

۲) قانون مجازات راجع به انتقال مال غیر (مصوب ۵/۱/۱۳۰۸)

در این قانون، انتقال مال غیر در حکم جرم کلاهبرداری آورده شده است. براساس ماده‌ ۱ این قانون، «اگر شخصی مال متعلق به دیگری را چه مال منقول و چه مال غیرمنقول بدون اجازه‌ی مالک به غیر واگذار کند، کلاهبردار محسوب می‌شود.

همچنین شخصی که این مال را با علم به عدم مالکیت شخص انتقال‌دهنده از او قبول می‌کند نیز کلاهبردار به حساب می‌آید.» در اینجا منظور از واگذار کردن یعنی اینکه حتما باید معامله‌ای مثل خرید و فروش اتفاق بیفتد یعنی انتقال حقوقی باید انجام شود.

۳)قانون مجازات اشخاصی که مال دیگری را به‌ عوض مال خود معرفی می‌نمایند (مصوب ۳۱/۲/۱۳۰۸)

در این قانون، معرفی مال دیگری به‌ عنوان مال خود در حکم جرم کلاهبرداری قرار داده شده است. براساس ماده ۱ این قانون، «اگر شخصی که به ‌موجب حکم دادگاه به پرداخت مالی محکوم شده یا شخصی که به دیگری بدهکار است یا ضامن یا کفیل یا خوانده‌ی یک دعوا، مال شخص دیگر را به‌ عنوان مال خود معرفی کند و مرجع قضایی نیز عملیات توقیف یا وصول طلب را نسبت به آن مال انجام دهد، در این‌ صورت شخصی که مال غیر را به ‌جای مال خود معرفی کرده، در حکم کلاهبردار خواهد بود.»

۴) قانون تصدیق انحصار وراثت (مصوب ۱۴/۷/۱۳۰۹)

در این قانون، دریافت گواهی انحصار ورثه بر خلاف واقع در حکم جرم کلاهبرداری است. براساس ماده ۹ این قانون، «هرکس که می‌داند وارث قانونی شخص دیگر نیست، خود را به‌ دروغ به ‌عنوان وارث جلوه داده و گواهی حصر ورثه بگیرد و نیز هر وارثی که از وجود وراث دیگر آگاهی داشته باشد، و برخلاف حقیقت، گواهی حصر ورثه دریافت کند، کلاهبردار محسوب می‌شود.»

۵) قانون ثبت اسناد و املاک کشور

براساس این قانون، تقاضای ثبت ملک دیگری برخلاف واقع از مصادیق کلاهبرداری است. براساس ماده‌ ۱۰۵ این قانون، «اگر شخصی ملکی را که قبلاً به دیگرى انتقال داده، به ‌نام خود درخواست ثبت کند، یا اگر در موقع تقاضا مالک بوده، ولى در موقع ثبت ملک در دفتر ثبت املاک، مالک نبوده و با این حال سند مالکیت بگیرد، کلاهبردار محسوب مى‏شود.»
این شخص می‌تواند هرکسی باشد مثلا وارثی که تقاضای ثبت ملکی را می‌کند که می‌داند متعلق به فرد فوت شده نیست (ماده ۱۰۶ این قانون) یا مستاجری که ملک اجاره‌ای را به نام خود یا دیگری ثبت کند ( مواد ۱۰۷ و ۱۰۸ این قانون).

 

مشاوره تلفنی و معرفی وکیل متخصص کلاهبرداری در بیرجند اینجا کلیک کنید

 

 

۶) قانون‏ وکالت‏ (مصوب ۲۵/۱۱/۱۳۱۵)

در این قانون، دریافت وجهی مازاد بر حق‌الوکاله به ‌نام دیگران مجازاتی مانند کلاهبرداری دارد. براساس ماده‌ ۳۴ این قانون، «اگر وکیل دادگستری با توسل به حیله و تقلب، علاوه بر حق‌الوکاله و مخارج لازم برای پیش‌برد دعوا، مالی یا سندی از موکل بگیرد تا به شخص دیگر بدهد، ولی در واقع برای خود بردارد، کلاهبردار محسوب می‌شود.»

۷) لایحه‌ی قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت (مصوب ۲۴/۱۲/۱۳۴۷)

در این قانون، انتشار اعلامیه‌ی پذیره‌نویسی اوراق بهادار با اطلاعات نادرست یا ناقص جرمی مانند کلاهبرداری خواهد بود. براساس ماده‌ ۲۴۹ این قانون، «هرکس با سوء‌نیت برای تشویق مردم به خرید اوراق بهادار شرکت سهامی، اعلامیه پذیره‌نویسی سهام یا اطلاعیه انتشار‌ اوراق قرضه با اطلاعات نادرست یا ناقص منتشر کند، به مجازات شروع به کلاهبرداری محکوم می‌شود و اگر اثری بر اقدامات او مترتب شده باشد، ‌به مجازات کلاهبرداری اصلی محکوم خواهد شد.»

۸)قانون نحوه‌ی اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران (مصوب ۱۷/۵/۱۳۶۳)

نقل و انتقال اموال موضوع اصل ۴۹ قانون اساسی بر خلاف قانون، در این قانون در حکم کلاهبرداری است. براساس، ماده‌ ۱۴ این قانون، «هرگونه نقل و انتقال اموال موضوع اصل ۴۹ به ‌منظور فرار از مقررات این قانون باطل و بلااثر است و انتقال‌دهنده به مجازات کلاهبرداری محکوم خواهد شد. انتقال‌گیرنده نیز در صورت مطلع بودن، کلاهبردار محسوب می‌شود.»

۹)قانون تعطیل مؤسسات و واحدهای آموزشی و تحقیقاتی و فرهنگی که بدون اخذ مجوز قانونی دائر شده و یا می‌شود (مصوب ۱۵/۱۰/۱۳۷۲)

مطابق این قانون، ایجاد مؤسسات و واحدهای آموزشی و تحقیقاتی و فرهنگی بدون اخذ مجوز از مراجع قانونی کلاهبرداری محسوب می‌شود. براساس ‌ماده‌ واحده‌ این قانون، «اشخاصی که بدون اخذ مجوز از مراجع قانونی اقدام به ایجاد مؤسسات و واحدهای آموزشی و تحقیقاتی و فرهنگی از قبیل دانشگاه،‌ مؤسسه آموزش‌عالی یا تحقیقاتی، مدرسه و آموزشگاه که از وظایف وزارتخانه‌های فرهنگ و آموزش عالی، آموزش و پرورش، کار و امور اجتماعی،‌ بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌باشد، نمایند و بعد از صدور دستور انحلال طبق ضوابط مقرر مؤسسه یا واحد مربوطه‌ را دایر نگاه دارند، در حکم کلا‌هبردار محسوب می‌شوند و در صورت شکایت وزارتخانه مربوطه تحت تعقیب قانونی قرار خواهند گرفت.»

۱۰)قانون راجع‌ به ترجمه‌ اظهارات و اسناد در محاکم و دفاتر رسمی (مصوب ۲۹/۴/۷۶)

در این قانون، تشکیل دفتر یا مؤسسه و ترجمه اسناد بدون رعایت مقررات قانونی کلاهبرداری می‌باشد. براساس ماده‌ ۸ این قانون، «تشکیل دفتر یا مؤسسه و ترجمه‌ی اسناد و اظهارات افراد بدون رعایت مقررات این قانون ممنوع است و مرتکب به مجازات کلاهبرداری محکوم‌ می‌گردد.»

۱۱)قانون تأسیس بیمه‌ی مرکزی ایران و بیمه‌گری (مصوب ۳۰/۳/۱۳۵۰)

در این قانون، فروش بیمه‌نامه یا تأسیس بدون مجوز نمایندگی بیمه در حکم کلاهبرداری است. براساس تبصره‌ ماده‌ ۶۹ این قانون، «هر شخص حقیقی یا حقوقی که بدون داشتن پروانه از مؤسسه‌ی بیمه، نمایندگی بیمه دایر کند، به مجازات کلاهبرداری محکوم می‌گردد.

۱۲)قانون بیمه‌ اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث (مصوب ۲۰/۲/۱۳۹۵)

براساس ماده‌ ۶۰ این قانون، «فروش هر نوع بیمه‌نامه یا مبادرت به عملیات بیمه‌گری یا نمایندگی بیمه بدون مجوز قانونی، در حکم کلاهبرداری است.»

معیارهای بهترین وکیل کلاهبرداری در بیرجند :

وکیل متخصص کلاهبرداری در بیرجند باید دارای ویژگی هایی باشد که سبب برتری او نسبت به سایر وکلای کلاهبرداری در بیرجند شده است . در این بخش از مقاله به معرفی چند مورد از این معیار ها میپردازیم :

  • اطلاع از قوانین به روز در خصوص کلاهبرداری 
  • دارای تجربه در خصصوص حل و فصل پرونده های کلاهبرداری
  • توانایی و قدرت در دفاع از موکل  
  • فن بیان قوی 
  • قدرت تفکر و تحلیل در حل پرونده 
  • شفافیت نسبت به موکل خود 

چه وکیلی در بیرجند تخصص جرم کلاهبرداری را دارد؟

در راستای جرم کلاهبرداری موسسه حقوقی بین‌المللی راه امید بر آن شد که وکیل متخصص کلاهبرداری در بیرجند را شناسایی کرده و به شما عزیزی که درگیر پرونده کلاهبرداری هستید معرفی نماید. سامانه وکیل نوین با داشتن وکلای متخصص در این حوزه به صورت کاملا تخصصی در بیرجند در حال فعالیت می‌باشد.
در سامانه وکیل نوین تیمی از کارشناسان متعهد و همچنین تیم CRM (تیم پشتیبانی موکلین) پشتیبان موکلین عزیز می‌باشند به طوری که بعد از معرفی وکیل توسط کارشناسان ، تیم  CRMبا موکل محترم تماس می‌گیرند و پیگیر روند کار وکیل خواهند بود و چنانچه موکلی بنا به هر دلیلی از وکیل خود ناراضی باشد پرونده به وکیل دیگری ارجاع داده می‌شود.

روش و مراحل شکایت از جرم کلاهبرداری

 

۱)رسیدگی در دادسرا:

این شکایت پس از ثبت شکواییه کلاهبرداری توسط زیان‌دیده (شاکی)، توسط معاونت ارجاع به یکی از شعب بازپرسی دادسرا ارسال می‌شود. دفتردار پس از وصول شکواییه آن را ثبت و پرونده را نزد بازپرس پرونده ارسال می‌کند. بازپرس پرونده نیز پس از بررسی محتویات شکایت طرح شده، دستور احضار دو طرف دعوای کیفری کلاهبرداری را به دفتردار خود می‌دهد. در ادامه احضاریه توسط مدیر دفتر شعبه بازپرسی تنظیم و برای دو طرف ارسال می‌شود.

هر دو طرف دعوای کیفری کلاهبرداری، روز رسیدگی در شعبه بازپرسی حضور می‌یابند و زیان‌دیده پرونده شکایت مندرج در شکواییه خود را دوباره مطرح می‌کند. متهم پرونده (کلاهبردار) نیز در دفاع ممکن است ایراداتی را به شاهد وارد کند که در این صورت دادگاه باید به این ایرادات رسیدگی نماید. پس از بررسی مدارک اولیه توسط بازپرس که در این راه ممکن است از آگاهی یا کلانتری بسته به اهمیت موضوع کمک گرفته شود، ممکن است قرار بازداشت موقت تا صدور حکم برای متهم به آدم ربایی صادر شود.

۲)رسیدگی در دادگاه: 

جرم کلاهبرداری در صورت طرح در دادگاه، طرفین دعوا هر دو باید اقدام به اخذ وکیل نمایند. برای پرونده‌های کیفری، اخذ وکیل الزامی است و در صورتی که متهم تمکن مالی نداشته باشد، دادگاه برای او وکیل تسخیری استخدام می‌کند.
ممکن است زیان‌دیده از قرار صادره به دادگاه کیفری شکایت کند. با ارسال پرونده به مجتمع قضایی، پرونده از سوی معاونت ارجاع به یکی از شعب دادگاه‌های کیفری ارسال می‌شود.

قاضی دادگاه کیفری نیز پرونده را مطالعه می‌کند و دستور تعیین وقت جلسه رسیدگی می‌دهد. زمان رسیدگی، به هردو طرف در قالب یک اخطاریه ارسال می‌شود. در روز جلسه رسیدگی، طرفین در جلسه رسیدگی دادگاه حاضر می‌شوند.

شاکی، دلایل خود را ارائه می کند و در قابل متهم نیز دفاعیات خود را اظهار می‌دارد. قاضی ضمن شنیدن به اظهارات دو طرف و بررسی مدارک و دفاعیات دو طرف تصمیم لازم را می‌گیرد. اینکه مدارکی که ارائه می‌کند تا چه اندازه معتبر باشد، به رای و نظر قاضی بستگی دارد. در نهایت، ممکن است قاضی قرار صادره در دادسرا را استوار بداند یا اینکه آن را رد نماید.

 

مزایا طرح شکایت کیفری در خصوص جرم کلاهبرداری در بیرجند توسط وکلای وکیل نوین: 

اثبات ارکان جرم کیفری کمی پیچیده است و در صورت عدم آگاهی موکل ممکن است حق او تضییع شود . در نتیجه وجود وکیلی مجرب در خصوص جرم کلاهبرداری بسیار میتواند در حصول نتیجه مطلوب موثر باشد .

شما میتوانید با پر کردن فرم زیر مشاوره حضوری یا متنی از وکیل متخصص کلاهبرداری در بیرجند بگیرید .

هم چنین وکیل نوین شرایطی را برای شما محقق کرده که به صورت تلفنی و از سراسر ایران بتوانید با وکلای هر شهر ارتباط برقرار کنید . 

 

 

مشاوره تلفنی و معرفی وکیل متخصص کلاهبرداری در بیرجند اینجا کلیک کنید

 

سوالات مطرح شده ی شما از وکیل متخصص کلاهبرداری در بیرجند : 

  • حق الوکاله ی وکیل در جرم کلاهبرداری چقدر است؟

حق الوکاله وکیل بسته به مرحله ی رسیدگی ، قبول پرونده ی متهم (کلاهبردار) یا شاکی متفاوت است . 

  • برای کلاهبرداری کجا شکایت کنم؟

باید به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه کرد و آنجا شکواییه داد . مثلا اگر شما در مشهد هستید و در اصفهان از شما کلاهبرداری شده است باید به دادسرای اصفهان مراجعه کنید و شکواییه دهید . 

  • مجازات شروع به کلاهبرداری چیست ؟

مجازات شروع به جرم کلاهبرداری ، حداقل مجازات مقرر در جرم کلاهبرداری است . 

  • فرق کلاهبرداری با خیانت در امانت چیست ؟

کلاهبرداری جرمی آنی و فوری است و به محض این که فرد مال دیگری را تصاحب کند کلاهبرداری محقق میشود اما در خیانت در امانت مال توسط مالک به امین ، امانت داده میشود اما امین مال را مفقود ، تلف و یا تصاحب میکند و یا از دادن مال  خود داری میکند . 

  • عناصر اصلی در جرم کلاهبرداری چیست ؟

فریب و تقلب + ربودن مال غیر + سوء نیت 

  • آیا حتما باید در اثر کلاهبرداری به من ضرری وارد شود تا قابل پیگیری باشد ؟

خیر ، همین که شخص کلاهبردار مالی را با قصد و با فریب از شما ربود کلاهبرداری محسوب میشود و قابل پیگیری است .

 

معرفی وکیل خوب برای جرم کلاهبرداری در بیرجند

چنانچه نمی‌دانید چگونه از حقتان دفاع کنید و یا اطلاعی ندارید که وکیل متخصص کلاهبرداری در بیرجند چه شخصی است، می‌توانید ابتدا تکمیل و یا فرم زیر را پر نمایید تا با وکیل متخصص کلاهبرداری در بیرجند تلفنی مشاوره حقوقی داشته و وکیل متخصص به شما معرفی گردد.

 

مشاوره حضوری و یا مشاوره تلفنی با وکیل کلاهبرداری در بیرجند

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی

با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود