پرسش و پاسخ مشکلات شناسنامه با وکیل ثبت احوال
وکیل ثبت احوال
چنانچه به دنبال وکیل ثبت احوال و حل مشکلات مربوط به شناسنامه هستید، این مجموعه حرفه خود را در این راستا قرار داده است.
ما به شما سامانه وکیل نوین را معرفی مینماییم ، این سامانه تخصص در حوزه شناسنامه فعالیت مینماید
تلفن تماس سامانه وکیل نوین : ۰۵۱۳۶۱۴۰۰۰۰ – ۰۲۱۲۲۲۲۱۶۶۳ – ۰۹۱۲۹۱۷۰۴۶۸ – ۰۹۱۵۱۰۲۶۸۹۷
پرسش شما
سلام با توجه به اینکه خاندان بنده در شهر خود به سیادت اشتهار دارند هم اکنون برادارن و خواهرانم قصد وارد کردن نسب سیادت خود در اسناد سجلی دارند ولی مدارک کافی در این باره بعد فوت پدرم در اختیارمان نیست ایا با استشهاد محلی و تایید دفتر امام جمعه میتوان نسب سیادت را در اسناد سجلی خودمان ثبت کنیم و ایا راه حل منطقی و خارج دست اندازهای اداری کدام است؟
پاسخ ما
به ۳ طریق سیادت احراز و در اسناد سجلی منعکس میگردد.
۱- ارائه شناسنامه پدر که در آن واژه سیادت درج و ارتباط سجلی وی با شما برقرار باشد .
۲- از طریق طرح دعوی در محاکم ذیصلاح قضائی در صورت صدور حکم مثبت خواسته شما
۳- راهکاری که خودتان فرمودید ولیکن لازم است که استشهاد مذکور به تایید احدی از مراجع عظام و تقلید رسانیده شود. سپس میتوانید به ثبت احوال جهت اجرا مراجعه نمائید.ضمناً جهت دریافت اطلاعات تکمیلی میتوانید به یکی از واحدهای ثبت احوال مراجعه نمایید.
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص ثبت احوال
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
پرسش شما
مشکلات شناسنامه ای
با عرض سلام و خسته نباشید. اینجانب قصد ازدواج با آقایی را دارم که ۴ سال از من کوجکتر است. آیا امکان این وجود دارد که بتوانم سن خود را ۴ سال کوچکتر کنم. اگر این امکان وجود دارد به کجا می توانم مراجعه کنم؟ لطفا به طور کامل من را راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان . پایدار باشید.
پاسخ ما
با سلام تغییر سن ممنوع است.
پرسش شما
اینجانب یک بار ازدواج از نوع بائن غیر مدخوله داشته ام یعنی فقط عقد کرده بودم و شناسنامه خود را با حکم دادگاه عوض کرده ام. الان دوباره ازدواج کرده ام. شنیده ام در کارت ملی هوشمند همه سوابق ازدواج و طلاق در آن قید می شود. آیا ازدواج قبلی من که از شناسنامه ام حذف شده در کارت ملی هوشمند قید می شود؟ خواهشمنداست به سوال اینجانب پاسخ دهید.
پاسخ ما
با سلام .خیر مواردی که به قوت خود باقی است ثبت میگرددن مه موارد قبلی
پرسش شما
پاسخ ما
سلام در صورت ازدواج مجدد تنها این امکان وجود دارد تا ثبت شده های قبل پاک گردد. با تشکر
پرسش شما
پاسخ ما
با عرض سلام شما با در دست داشتن گواهی فوت و گواهی پزشکی قانونی باید به یکی از شعب دادگستری مراجعه نمایید.
پرسش شما
چطور میتوانم نام محمد را به ابتدای نام فرزندم اضافه کنم؟
پاسخ ما
با تقدیم دادخواست و اقامه دعوی مبنی بر الزام ثبت احوال محل صدور شناسنامه به اضافه نمودند، نام محمد به اول اسم فرزندتان اقدام نمایید. البته در دادگاه محل سکونت خودتان اقامه دعوی کنید.
پرسش شما
ازدواج من و همسرم ثبتی نیست ایا می توانم برای فرزندم شناسنامه اخذ نمایم ؟
پاسخ ما
چنانچه ازدواج والدین ثبتی نباشد با توجه به تبصره ماده ۱۶ قانون ثبت احوال علاوه بر مدارکی که جهت تنظیم سند سجلی نوزادان مورد نیاز می باشد که شرح داده شد. حضور توأم پدر و مادر جهت اعلام و امضاء سند سجلی الزامی می باشد .
پرسش شما
پاسخ ما
– پدر و یا جد پدری با ارائه شناسنامه
– مادر در صورتیکه ازدواج او ثبتی باشد .
– وصی یا قیم یا امین با ارائه مدارک
– متصدی یا نماینده مؤسسه ای که طفل به آنجا سپرده شده است .
– صاحب واقعه که سن او بالاتر از ۱۸ سال باشد .
پرسش شما
چه اشخاصی می توانند به اعلام وفات اقدام نمایند ؟
پاسخ ما
– در ضمن مأمورین انتظامی، متصدی یا صاحب مکانی که وفات در آن رخ داده و مقامات قضائی و نظامی و متصدیان گورستان ها نیز می توانند نسبت به اعلام وفات اقدام نمایند .
پرسش شما
آیا عکس شناسنامه قابل تعویض می باشد ؟
پاسخ ما
– برابر قانون ثبت احوال شناسنامه افرادی که به سن ۱۵ سال تمام می رسند باید ملصق به عکس همان سال صاحب آن شود . شناسنامه اولیه باید در سی سالگی تمام با عکس همان سال صاحب آن تمدید شود صاحب شناسنامه پس از رسیدن به سن سی سال مکلف است برای تمدید آن مراجعه نماید .
پرسش شما
آیا نام همسر را پس از طلاق می توان از شناسنامه حذف نمود ؟
پاسخ ما
– چنانچه واقعه طلاق قبل از زناشوئی انجام گیرد با ارائه حکم دادگاه و سند طلاق واقعه مذکور در شناسنامه درج نمی شود ولیکن در سند سجلی ثبت خواهد شد .
پرسش شما
مهلت صدور شناسنامه المثنی چه مدت می باشد ؟
پاسخ ما
بعلت زمانبندی جهت صدور شناسنامه المثنی اول ناشی از فقدان یک ماه و جهت صدور شناسنامه المثنی دوم ناشی از فقدان سه ماه می باشد .و شناسنامه المثنی ناشی از فقدان برای بار سوم با ارائه گواهی عدم سوء پیشینه و پس از ۶ماه صادر می شود.
پرسش شما
آیا مادر می تواند نسبت به درخواست شناسنامه المثنی جهت فرزند اقدام نماید ؟
پاسخ ما
در صورت بقای رابطه زوجیت مادر می تواند نسبت به درخواست شناسنامه المثنی جهت فرزندش اقدام نماید و پس از طلاق نیز چنانچه حضانت فرزند با مادر باشد انجام این امر امکانپذیر است.
پرسش شما
آیا ذکر سیادت در مورد نوزادانی که سیادت در سند سجلی پدرشان ثبت شده الزامی می باشد ؟
پاسخ ما
ذکر سیادت در مورد نوزادانی که سیادت در سند سجلی جد پدری و پدرشان ثبت گردیده الزامی می باشد.
پرسش شما
آیا افراد بزرگسالی که تاکنون شناسنامه اخذ ننموده اند می توانند نسبت به اخذ شناسنامه اقدام نمایند ؟
پاسخ ما
شناسنامه به کلیه افرادی که دارای هویت ایرانی می باشند صادر میگردد این اشخاص باید با مراجعهبه اداره ثبت احوال محل سکونت و ارائه مدارک مورد نیاز و اثبات هویت ایرانی نسبت به اخذ شناسنامه اقدام نمایند .
پرسش شما
آدرس من تغییر یافته است جهت تغییر کد پستی در کارت شناسائی ملی باید چکار کنم ؟
پاسخ ما
چنانچه آدرس هر شخصی تغییر یافته است صاحب کارت مکلف است با مراجعه به اداره ثبت احوال و اعلام کد پستی جدید نسبت به تعویض کارت شناسائی ملی خود اقدام نمایند .
پرسش شما
من شناسنامه خود را مفقود نموده ام و جهت اخذ گذرنامه نیاز به شناسنامه دارم چکار می توانم بکنم ؟
پاسخ ما
با مراجعه به اداره ثبت احوال و ارائه درخواست کتبی و یک قطعه عکس و مبلغ ۱۰۰۰۰۰ ریال نزد بانک ملی و درخواست صدور شناسنامه المثنی ، درخواست صدور گواهی مشخصات موقت جهت رفع مشکل موجود نمائید .
پرسش شما
آیا می توانم جهت همسر خارجی که با او رسماً ازدواج نموده ام شناسنامه اخذ نمایم ؟
پاسخ ما
پرسش شما
مدارک لازم جهت دریافت کارت شناسائی ملی چیست ؟
پاسخ ما
– مبلغ ۲۵۰۰ ریال
پرسش شما
مدارک لازم جهت تعویض شناسنامه چیست ؟
پاسخ ما
– مبلغ ۲۰۰۰۰ ریال
پرسش شما
شناسنامه فرزند من دو برگی و فاقد صفحه ازدواج می باشد جهت ثبت واقعه ازدواج جه اقدامی باید بکنم ؟
پاسخ ما
با ارائه معرفی از دفترخانه ازدواج می توانید نسبت به تعویض شناسنامه دو برگی به شناسنامه چهار برگی اشخاص بزرگسال اقدام نمایند .
پرسش شما
درصورت تغییرنام یکی از والدین ازطریق هیات حل اختلاف اصلاح نام وی در اسناد سجلی و شناسنامه فرندانش نیاز به طرح مجدد موضوع در هیات دارد یاخیر؟
پاسخ ما
درصورت تغییرنام به استناد تصمیم صادره از هیات حل اختلاف و اجرای مفاد تصمیم در اسناد سجلی اصلاح نام در اسناد سجلی و شناسنامه های فرزندان به تبع همان تصمیم صورت می گیرد و نیازی به طرح مجدد موضوع در هیات حل اختلاف نمی باشد وتنها نیاز به درخواست کتبی ولی قانونی دارد.
پرسش شما
خانمی درمعیت پدرهمسرش مراجعه وتقاضای تصحیح نام خانوادگی فرزند صغیرش رادارد همسرش فوت نموده وقیم نامه نیز دردست ندارد آیا برای ارائه خدمات قیم نامه ضرورت دارد ؟
پاسخ ما
جد پدری ولی قهری است وبابودن وی نیازی به تعیین قیم نمی باشد . لذا به درخواست جد پدری نسبت به رفع اشتباه حادث ، اقدام وپس از تصحیح سندشناسنامه صادره به جد پدری تسلیم می شود.
پرسش شما
ماًمور ثبت احوال چگونه می تواند اسناد تنظیمی خودراتصحیح نماید؟
پاسخ ما
برابرتبصره ماده ۳ قانون ثبت احوال تصحیح هرنوع اشتباه درتحریرمندرجات دفترثبت کل وقایع و وفات اگر قبل ازامضا باشد باتوضیح مراتب درحاشیه سند به عمل می آید وامضاکنندگان سند ذیل توضیح راامضا خواهند نمود درغیراینصورت مأمور مجاز به تصحیح نبوده ورفع اشتباهات حادث از طریق هیات حل اختلاف امکان پذیرخواهد بود.
پرسش شما
اگر شناسنامه به خط وامضا مامور وقت بوده لکن فا قد مستندات سجلی باشد آیا می توان به استناد تبصره ۳ ماده ۱۰ق . ثبت احوال جهت آن سند تنظیم نمود؟
پاسخ ما
اجرای تبصره ۳ ماده ۱۰ قانون ثبت احوال درصورتی است که سند به صورت قانونی تنظیم وسپس به دلایلی ازبین رفته باشد . لذا تسری این مقرره به مواردی که شناسنامه بدون تنظیم سند صادرشده باشد خالی ازاشکال نخواهدبود.
پرسش شما
شخصی از طریق سازمان بهزیستی ، طفلی رابه فرزندی قبول کرده وشناسنامه طفل بامشخصات وی و همسرش صادر گردیده آیا مشارالیه ( سرپرست ) می تواند درخواست اصلاح یا تکمیل سند سجلی طفل را بنماید؟
پاسخ ما
باتوجه به صدورحکم سرپرستی علی الاصول اداره اموال ونمایندگی قانونی طفل صغیر به عهده سرپرست خواهدبود؛ مگر آنکه دادگاه ترتیب دیگری اتخاذ نماید. یعنی فرد دیگری رابه عنوان نماینده قانونی طفل معین نماید بنابراین ملاحظه حکم سرپرستی لازم است و اما تکمیل و اصلاح سند سجلی وشناسنامه صادره براساس ماده ۱۴ قانون حمایت ازکودکان بدون سرپرست بارعایت ماده مذکور در چهارچوب ماده ۳ قانون ثبت احوال وبراساس مدارک مربوطه از جمله حکم برقراری سرپرستی امکان پذیرخواهد بود.
پرسش شما
شخصی که زوجه اش فوت نمود ه وازدواج آنان غیررسمی بوده است به این اداره مراجعه و تقاضای صدور شناسنامه جهت فرزندش رانموده است آیا اجرای خواسته وی امکان پذیر است ؟
پاسخ ما
راه امید؛ سایت معرفی وکیل تخصصی در کشور
راه امید با گروه وکلا در کشور با تخصصی کردن پروندهها گام مهمی در جهت موفقیت در دادگاهها برداشته است، با تماس و مراجعه هر شهروند ایرانی به شمارههای اعلام شده بلافاصله تشکیل پرونده گردیده و وکیل متخصص در آن حیطه متناسب با نوع پرونده شما معرفی میگردد .در حین روند پرونده به پیگیریهای مختلف توسط وکلا و کارشناسان دیگر نظرسنجیهایی صورت میپذیرد که در صورت عدم رضایت شما مجددا با وکیل دیگری به رایگان مشاوره مینمایید، این امر باعث میشود علاوه بر تسریع در روند پرونده وکیل معین شده دارای تجارب بالا و پاسخگویی مناسب به موکل را دارا باشد .
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص ثبت احوال
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
سلام من پدرم ایرانی و مادرم افغان هستش و مادرم وقتی نوزاد بودم فرار کرد و منو توی پاسپورت خودش زد آیا امکان داره برگردم پیش پدرم و شناسنامه بگیرم؟
سلام بله با شماره ۰۵۱۳۶۱۴۰۰۰۰ تماس بگیرید
سلام من شناسنامه گم کردم خاننم طلاق دادم حالا برای گرفتن شناسنامه المثنی فقط کارت ملی قدیمی رو دارم و رونوشت سند طلاق ایا مدارک کافیه برای گرفتن شناسنامه المثنی ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام ن مدرک دیگ ای لازم نیس اسم خانم هم از شناسنامه جدید پاک میشه