وکیل کیفری در مشهد و مشاوره تلفنی

امور کیفری به بررسی جرائم مختلف و چگونگی تعیین مجازات برای آن‌ها می‌پردازد. این امور در رابطه با تصمیم گیری‌های دولت در رابطه با اعمال ضد اجتماعی و کیفری و چگونگی مقابله با آن‌ها به منظور برقراری عدالت و ایجاد امنیت در جامعه فعالیت می‌کنند. در دعاوی حقوقی، ما مشاهده می‌کنیم که دادگاه اجازه می‌دهد طرفین دعوا با یکدیگر توافق کنند و ماجرا را خاتمه بدهند؛ در حالی که در دعاوی کیفری امکان انجام چنین کاری وجود ندارد و کلیه جرایم کیفری حتما باید تحت نظر قانون و در دادگاه‌ها مورد بررسی قرار بگیرند. انواع جرائم کیفری در دو دسته جرائم کیفری داخلی و جرائم کیفری بین المللی طبقه بندی می‌شوند. در این مقاله به بررسی اهمیت وجود یک وکیل در پرونده‌های مربوط به جرائم کیفری در مشهد می‌پردازیم و راه‌های تشخیص یک وکیل کاربلد در این حوزه را به شما معرفی خواهیم کرد.

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص کیفری در مشهد

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

طرفین دعوای کیفری

طرفین دعوای کیفری به نام‌های شاکی و متشاکی شناخته می‌شوند. طرفی که شکایتی را در دعواهای کیفری مطرح کرده است، شاکی نام دارد و شخص مقابل را در این دعواها، متشاکی می‌گویند. در دعواهای بین شاکی و متشاکی، شخص شاکی باید متنی را با عنوان شکواییه تنظیم کرده و به دادستان ارائه کند. شکواییه متنی است که می‌تواند در یک برگه کاغذ ساده تایپ شود و در بر دارنده شرح کاملی از وقایع و علت شکایت شخص شاکی است. متن شکواییه بهتر است با کمک یک وکیل کیفری که در زمینه رسیدگی به جرایم کیفری، علم و دانش لازم را دارد تنظیم شود.

مراجعه به دادسرا جهت رسیدگی به امور کیفریدادسرا

تحقیقات و بازجویی‌هایی که در رابطه با جرایم صورت می‌گیرند، در یکی از قسمت‌های دادگستری و زیر مجموعه‌های قوه قضایه انجام می‌شوند که به آن دادسرا گفته می‌شود. تمامی پرونده‌های کیفری به منظور شفاف سازی ابتدا به دادسرا ارجاع داده می‌شوند و در مرحله بعدی به منظور صدور حکم نهایی به دادگاه ارسال می‌شوند. در واقع شخص شاکی، متن شکواییه خود را ابتدا به دادسرا برده و به دادستان پرونده ارائه می‌کند. چنان چه قاضی دادسرا نتواند مدارک لازم را برای مجرم شناختن شخص متشاکی و حقیقت ادعای فرد شاکی پیدا کند، از رفتن پرونده به دادگاه جلوگیری می‌شود و دادسرا پرونده را مختومه اعلام می‌کند.

پرونده‌های کیفری و انواع جرایم کیفری در دادگاه‌ها

پرونده‌های کیفری، پرونده‌های مربوط به جرایمی هستند که پس از بررسی، حکم مجازاتی برای مجرم در آن‌ها تعیین می‌شود. پرونده‌های کیفری پیش از بررسی در دادگاه‌های رسیدگی به جرایم کیفری، باید در یکی از دو دسته جرایم کیفری نوع ۱ و جرایم کیفری نوع ۲، دسته بندی شوند.

جرایم کیفری دسته ۲ شامل چه جرایمی هستند؟

در جرایم کیفری دسته دوم، وکلای پایه ۱ و پایه ۲ دادگستری، صلاحیت پیگیری دارند. جرایم کیفری دسته دوم، شامل جرایمی از جمله شرب خمر،کلاه‌برداری از مردم، سرقت و دزدی، اختلاس، خیانت به امانت و جرایمی از این نوع هستند. به این جرایم کیفری، اصطلاحا جرایم کیفری غیر مهم می‌گویند.

جرایم کیفری دسته ۱ شامل چه جرایمی هستند؟

جرایم کیفری دسته اول، تنها توسط وکلای دادگستری پایه ۱ قابل پیگیری هستند و وکلای پایه ۲ دادگستری در حل چنین جرایمی، صلاحیت ندارند. جرایم کیفری دسته اول، شامل جرایمی از جمله قتل، آدم ربایی، اسید پاشی، پولشویی، محاربه، فساد فی الارض، مواد مخدر و سایر جرایم کیفری مشابه هستند که اصطلاحا به آن‌ها جرایم کیفری مهم گفته می‌شود. برای پیگیری جرایم کیفری مهم مربوط به اطفال و جرایم کیفری مربوط به مواد مخدر، شعبات پیگیری اختصاصی وجود دارد که این جرایم در آن‌ها بررسی و داوری می‌شوند.

چگونگی تنظیم شکواییه در دادگاه‌های کیفری

همان طور که گفتیم، شکواییه متنی است که در آن، شاکی شکایت خود را بر علیه شخص متشاکی تنظیم کرده و شرح کاملی از آن را می‌نویسد. این برگه را باید به شکل کتبی و در دو فرم دست نویس یا استفاده از فرم‌های آماده قوه قضاییه نوشت و به دادسرا منتقل داد. شکواییه در بررسی امور حقوقی، به نام دادخواست شناخته می‌شود. فرد شاکی موظف است در متن شکواییه خود، مشخصاتی از جمله نام و نام خانوادگی، نام پدر، سن، شغل، میزان تحصیلات، وضعیت تاهل، تابعیت، موضوع شکایت، تاریخ و محل وقوع جرم، شرحی از آسیب‌های وارد شده به شخص شاکی، دلایلی مبتنی بر وقوع جرم، مشخصات شهود، مشخصات شخص مظنون و… را به طور کامل ذکر کند تا شکواییه تنظیم شده او برای بررسی در دادسرا آماده و قابل و قبول باشد.

مشاوره تلفنی و معرفی وکیل متخصص دعاوی کیفری اینجا کلیک کنید

اصل برائت در دعاوی کیفری چیست؟

چنان چه کسی با داشتن ادعای خاصی از یک شخص دیگر شاکی شود، باید ادعای خود را در رابطه با مجرم بودن شخص متشاکی اثبات کند. در صورتی که شاکی نتواند مجرم بودن شخص متشاکی را در دادگاه ثابت کند، مطابق با قانون، شخص متشاکی می‌تواند اعاده حیثیت کند و از فرد شاکی شکایت کند. امور کیفری به دلیل حساسیتی که در بررسی آن‌ها وجود دارد، باید با دقت بررسی شوند و با مدارک کافی به دادگاه ثابت شود که شخص متشاکی مجرم است تا حکم و قانون درباره او به اجرا در بیاید. زیرا گاه ممکن است به علت یک قضاوت اشتباه و نا به جا در جرایم کیفری، شخص بی‌گناهی به دار آویخته شود یا یک مجرم خطرناک از اجرای حکم فرار کند و بی‌گناه شناخته شود. در اصل ۳۷ قانون اساسی که اصل برائت نام دارد، قانون هیچ گاه کسی را تا زمان اثبات جرمش در دادگاه، به عنوان مجرم و مقصر نمی‌شناسد.

اعاده حیثیت چیست و چه موقع انجام می‌شود؟

چنان چه جایگاه، شان و منزلت شخصی به دلیل مطرح شدن یک شکایت واهی از سوی یک شاکی به خطر بیفتد و پایین بیاید، شخص متشاکی می‌تواند از طریق اعاده حیثیت، خواستار بازگردانی شان، منزلت و مقام اجتماعی خود شود. ماده ۶۹۷ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی می‌گوید، در چنین شراطی شخص متشاکی قادر است تحت عنوان افترا، از شخص شاکی به دادگاه شکایت کند.

انتخاب یک وکیل کیفری مناسب در شهر مشهد

برای انتخاب یک وکیل کیفری مناسب در شهر مشهد، همانند هر وکیل دیگری، شرایطی وجود دارد که شما باید آن‌ها را مد نظر قرار دهید. البته از آن جایی که پرونده‌های کیفری، پرونده‌هایی بسیار حساس هستند، انتخاب وکیل برای رسیدگی به آن‌ها نسبت به سایر پرونده‌ها حساس‌تر است. برای پیدا کردن یک وکیل مناسب باید شرایطی را مد نظر قرار دهید که به شرح زیر هستند:

  • کلیه وکلایی که در زمینه حل و فصل پرونده‌های کیفری فعالیت می‌کنند، باید پروانه وکالت معتبر داشته باشند.
  • یک وکیل خوب در زمینه رسیدگی به جرایم کیفری، باید در زمینه حل و فصل پرونده‌های کیفری متخصص باشند.
  • فن بیان قوی از دیگر شروط لازم برای انتخاب یک وکیل مناسب است.
  • یک وکیل کیفری خوب باید جانب حق را رعایت کند و برای دریافت حق الزحمه وکالت خود، وعده‌های دروغین و قول‌های بی پایه و اساس ندهد.
  • یک وکیل کیفری مناسب باید حق الزحمه وکالت خود را منصفانه تعیین کند.
  • یک وکیل کیفری مناسب، به حرف‌های موکل خود دلسوزانه و با دقت گوش می‌کند و راه حل‌ها مختلف را پیش پای او خواهد گذاشت.
  • یک وکیل کیفری مناسب باید امانت دار موکل خود باشد و اسرار مربوط به پرونده را نه تنها در حین رسیدگی به آن، بلکه حتی پس از اتمام پرونده حفظ کند.
  • یک وکیل کیفری خوب باید شما را با تمام راه‌های قانونی حل پرونده آشنا کند و زوایای مختلف آن را به شکلی کاملا قانونی برای‌تان شفاف سازی کند.

چگونه یک وکیل کیفری خوب در شهر مشهد پیدا کنیم؟

در این قسمت، ما راه‌هایی را به شما معرفی می‌کنیم که از طریق آن‌ها می‌توانید یک وکیل کیفری مناسب در شهر مشهد پیدا کنید. برای یافتن یک وکیل کیفری خوب در شهر مشهد، شما می‌توانید از تجربیات دیگران در این باره استفاده کنید که به علت امکان محدود بودن اطرافیانی که از خدمت وکلای کیفری استفاده کرده‌اند، انجام این روش به تنهایی توصیه نمی‌شود. در روش دوم، شما می‌توانید با وکلای مختلف مشورت کنید و از آن‌ها بخواهید تا درباره سابقه کاری خود در حوزه رسیدگی به جرایم کیفری، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهند. با این روش، شما می‌توانید با تعداد زیادی از وکلا که در این زمینه فعالیت می‌کنند، آشنا شوید و آن‌ها را باهم مقایسه کنید. وب سایت «راه امید» این کار را برای شما آسان کرده است. به این صورت که شما تنها با مراجعه به این سایت و وارد کردن نام شهر مشهد می‌توانید لیستی از وکلایی که در زمینه رسیدگی به جرایم کیفری فعالیت می‌کنند را مشاهده کنید.

در وب سایت «راه امید» مشخصات، سوابق کاری، آدرس‌ها و اطلاعات تماس وکلای مختلفی که در زمینه کیفری متخصص هستند، گردآوری شده است. به این ترتیب، شما می‌توانید خیلی راحت با وکلای مختلف تماس بگیرید و از آن‌ها مشاوره بخواهید.

 

مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل متخصص کیفری در مشهد

تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد  .

درخواست وکیل

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی

با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود
درخواست مشاوره حقوقی تلفنی
با تکمیل فرم ظرف نیم ساعت با شما تماس گرفته میشود