وکیل کلاهبرداری در قم + پرداخت اقساطی ۱۴۰۳
وکیل کلاهبرداری در قم
با عرض سلام خدمت تمامی همراهان قمی که سامانه وکیل نوین را برای اهداف خود انتحاب کردند. با ما همراه باشید تا در مورد جرم کلاهبرداری و مجازات های آن وهمچنین معرفی وکیل کلاهبرداری در قم بپردازیم.
کلاهبرداری یکی از مهمترین جرایم کیفری است که هر ساله بخش زیادی از پرونده های کیفری را به خودش اختصاص میدهد که دارای حساسیت و پیچیدگی های مربوط به خود است و از جمله جرایم مرکب محسوب میشود. در مقاله وکیل کلاهبرداری در قم ما به شما توضیحات مفیدی در خصوص کلاهبرداری داده و سعی می کنیم شمارا راهنمایی کنیم .
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل کلاهبرداری در قم
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .
کلاهبرداری چیست ، به چه فردی کلاهبردار گفته می شود ؟
یکی از شیوه های نوین در تصاحب نامشروع اموال موضوع کلاهبرداری است.
کلاهبرداری به عملی اطلاق می شود که در طی آن فرد مجرم با فریبکاری قصد کسب نفع شخصی را دارد. البته این جرم به شیوه گروهی و گستره تر نیز شکل می گیرد. همچنین فریب دیگران از طریق ترساندن از آینده یا واقعه ای که رخ نمی دهد و استفاده از این موضوع بنا به نفع شخصی کلاهبرداری محسوب می شود. در اینجا منظور از فریب و تقلب صرفا فریبکاری نیست. بلکه استفاده از وسایل متقلبانه مثل سند جعلی است.
یکی از شرایط تحقق این جرم، بردن مال دیگران و رساندن ضرر و زیان است. بنابراین این جرم بسیار متنوع و گسترده است. حتی فروش و انتقال مال غیر نیز از عناصر جرم کلاهبرداری به حساب می اید.
اما شایان به ذکر است برای اثبات امر کلاهبرداری شما کار سختی خواهید داشت زیرا در برخی موارد اثبات ان برای فرد زیان دیده سخت و مشکل می باشد که اعمال متقلبانه فرد مجرم را اثبات نماید . با این حال تماس با شماره ۰۹۱۲۹۱۷۰۴۶۸ و صحبت با کارشناسان حقوقی می تواند راهگشای شما باشد
- معرفی ملک به غیر به عنوان مال خود
- اشخاصی که با تبانی به عنوان وارد ثالث، اقدام به طرح دعوا
- انتقال مال یک شخص در صورت اطلاع
- تحصیل انحصار وراثت بر خلاف واقع
- تقسیم منافع موهوم شرکت
- خیانت در امانت
- جعل عنوان نمایندگی بیمه
- فروش کالای تهیه شده با ارز دولتی به بهایی گران تر
- تقویم متقلبانه سهم الشرکه
( برای مطالعه بیشتر در مورد کلاهبرداری اینجا را کلیک کنید)
جرم کلاهبرداری چگونه اثبات می شود؟
اثبات ارکان و شرایط تحقق جرم کلاهبرداری امری بسیار پیچیده و دشوار می باشد و نیاز به حضور مشاور و وکیل حوزه کیفری و متخصص در این جرائم که پروندههای مشابه رای مقتضی و مناسب اخذ نموده ضروری می باشد .در جرایم مطروحه در دادگاه کیفری زمان دادرسی کرده و یا حتی چند ساله را دارد که وکیل متخصص کلاهبرداری از اطاله های بی مورد جلوگیری میکند.
برای اثبات بردن مال دیگری اثبات دو شرط زیر الزامی و از شروط اثبات بردن مال دیگری است:
- به مال باخته آسیب یا ضرر مالی رسیده باشد
- کلاهبردار از این عمل نفع برده باشد
بر اساس قانون ۱۹۴ قانون مدنی ادله اثبات جرم به چهار صورت است:
- اقرار
- شهادت
- سوگند
- علم قاضی
مجازات جرم کلاهبرداری چیست؟
مجازات کلاهبرداری، بسته به اینکه جرم کلاهبرداری، ساده باشد یا مشدد، متفاوت خواهد بود. حبس از یک تا هفت سال، جزای نقدی معادل مال اخذ شده و رد مال به صاحبش، حکم جرم کلاهبرداری ساده است. حکم جرم کلاهبرداری مشدد، حبس از دو تا ده سال، جزای نقدی معادل مال اخذ شده، رد مال به صاحب آن و انفصال دائمی از خدمات دولتی می باشد. شایان ذکر است، بسته به مبلغ کلاهبرداری، مجازات حبس، تا نصف، قابل تقلیل خواهد بود.
وکیل کلاهبرداری در قم
در جرم کلاهبرداری چندین مورد قانونی باید مورد پیگیری قرار بگیرد که حقی از کسی ضایع نشود. پیگیری این موارد باید با توجه به مستندات قانونی و اظهارات محکمه پسند باشد که توسط یک فرد عادی به سختی انجام می شود. به همین علت است که وکیل کلاهبرداری می تواند کمک شایانی به شما کند. وکیل کلاهبرداری در هر پرونده سه مورد را مورد پیگیری قرار میدهد :
خسارات مادی
جبران خسارت مدنی
زمانی که افراد،فریب سودجویان را خورده و اموال خود را از دست دادند بهتر است برای شروع دعوا از وکیل کلاهبرداری و وکیل کیفری خوب و متبحر که دانایی و توانایی کامل در امور کیفری و موارد کلاهبرداری دارد استفاده نمایند تا وکیل متخصص بتواند دلایل را بسنجد و از موکل خود دفاع نماید تا بتواند ضرر و زیان را جبران نماید و اموال از دست رفتهی موکل را به او بازگرداند.
تفاوت جرم خیانت در امانت با کلاهبرداری؟
در ظاهر به نظر می رسد تفاوتی بین کلاهبرداری و خیانت در امانت وجود ندارد ولی با عنایت به جزییات متوجه می شویم که تفاوت کلاهبرداری و خیانت در امانت چه مواردی می باشد:
اولین تفاوت کلاهبرداری و خیانت در امانت این می باشد که در جرم کلاهبرداری شخص کلاهبردار از طریق فریب و صحنه سازی اعتماد صاحب مال را جلب می کند. بنابراین فرد از این روش با رضایت، مال خود را به کلاهبردار می دهد. ولی در جرم خیانت در امانت مال با میل باطنی صاحب مال در اختیار امین قرار می گیرد و قصد فریب دادن وجود ندارد، ولی نکته ی قابل توجه این می باشد که در این جرم در زمان استرداد مال از طرف امین استنکاف صورت می گیرد.
کلاهبردار قصد دارد که خود یا فرد مورد نظرش از کلاهبرداری سود برده باشد ولی در خیانت در امانت صرف این که قصد ضرر وارد کردن به صاحب مال داشته باشد کفایت میکند. در این صورت اگر امین عمدا مال را تلف بکند مجرم می باشد حتی از این کار سودی نبرده باشد.
تفاوت کلاهبرداری و خیانت در امانت در مجازات آن ها می باشد. مجازات کلاهبرداری شدید تر است.
تفاوت کلاهبرداری و خیانت در امانت را میتوان در نوع جرم دانست چرا که کلاهبرداری جرم مرکب است به این معنی که برای تحقق این جرم باید تمام اجزای مختلف عامل مجرمانه رخ دهد. ولی خیانت در امانت یک جرم مقید می باشد. بنابراین در این جرم به صرف این که امین از تحویل دادن مال استنکاف بکند جرم تحقق یافته است.
مشاوره تلفنی و معرفی وکیل متخصص کلاهبرداری در قم اینجا کلیک کنید
چه مواردی مصداق کلاهبرداری محسوب می شود؟
برخی از مصداق های جرم کلاهبرداری به شرح زیر است:
انتقال مالغیر ، گیرنده مالغیر در صورت آگاهی ، تبانی شخص برای از بین بردن مال دیگری ، فروش ارز دولتی در بازار سیاه ، جعل عنوان ، جعل سند ، فروش مال با نرخ دولتی به بهای گران تر به مردم
سوالات متداول
سوال: مدت رسیدگی به پرونده های کلاهبرداری چقدر است؟
زمانی خاصی را قانون گذار مشخص نکرده و بستگی به شعبه قضایی و پرونده دارد.
سوال: کلاهبرداری زیر ۷۵ ملیون ازم شده ،تا چه مدت میتونم شکایت کنم؟
مطابق قانون کاهش مجازات حبس تعزیری کلاهبرداری های زیر یکصد میلیون تومان جزء جرائم قابل گذشت بوده و تا یکسال از تاریخ وقوع آن قابل پیگیری کیفری هستند . پس از این تاریخ باید به شکل حقوقی دادخواست بدهید .
سوال: دادگاه صالح به رسیدگی جرم کلاهبرداری چه دادگاهی است ؟
محل وقوع جرم
سوال: حق الوکاله کلاهبرداری چه میزان است ؟
بر اساس نرخ مصوب کانون وکلا عمل می کنیم.
سوال: آیا فرد بدهکار را میتوان به عنوان کلاهبردار مجازات کرد ؟
مطابق قانون کلاهبردار فردی است که با فریب و نیرنگ موفق شده مالی را به دست بیاورد اگر شما بدون فریب مال خود را به فردی دادهاید آن فرد کلاهبردار محسوب نمی شود.
سوال: از من کلاهبرداری شده، دنبال وکیل کلاهبرداری در قم هستم؟
سامانه وکیل نوین سامانه آموزش مسایل حقوقی و معرفی وکیل متخصص به هموطنان عزیز در سراسر کشور می باشد. بدین نحوه که متقاضیان ابتدا با تکمیل فرم درخواست وکیل متناسب با موضوع انتخابی، اطلاعات وکیل به محض تکمیل فرم برای ایشان ارسال میگردد. پس از ارسال اطلاعات، وکیل به تلفن همراه شما تماس و ۵ دقیقه مشاوره تلفنی صورت می پذیرد.در صورتی که باوکیل ارتباط گرفته و از مشاوره تلفنی رضایت داشتید و یا نیاز به بررسی دقیق تر مدارک شما می باشد، از وکیل مربوط نوبت گرفته و به دفتر ایشان مراجعه می نمایید.
مشاوره حضوری رایگان و یا مشاوره تلفنی با وکیل کلاهبرداری در قم
تنها کافیست فرم ذیل را پر کنید ظرف حداکثر نیم ساعت باشما تماس گرفته میشود و نزدیک ترین وکیل به شما معرفی میگردد .